Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"nagyon gyorsan fogunk a telefon hőmérsékletével kapcsolatos hibaüzenettel és visszafojtott teljesítménnyel találkozn"
teljesítményt visszafojtani többféleképp lehet, pl CPU throttlinggal vagy pl kijelzőt 120 Hz-ről 60Hz-re állítom és csökkenthetem a touch samplinget is.
Mobilarena-sok nem csináltak objektív tesztet a témába, pl nem mértek hőt, vagy CPU teljesítményt. Igy amit írtak az érzésük volt.mit a notebookcheck?
"The OnePlus 8 Pro gets quite warm under sustained loads, possibly so much so that the device will feel uncomfortable to the touch in summer after a prolonged gaming session. The back of our review unit reached 46.9 °C during our tests, for example, which is hot by any standards. By contrast, the OnePlus 8 Pro gets nowhere near as hot when idling."De
"During our tests with the OnePlus 7T Pro, we noticed that the system would force-close apps under extreme and prolonged load, indicating that it was overheating. This no longer happens with the OnePlus 8 Pro. "
Így visszafojtás kijelzőn történHET! Bocs nem fordítom le, mert nincs hivatalos műfordítói vizsgám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest