- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Más betűtípust nem lehet valahogy beállítani a készüléken? Valami kicsit vastagabbra gondolok mint például a bold.
-
aTe014
aktív tag
Csatlakozok én is egy szintén OnePlus, méghozzá 7 Pro után, leginkább az 1 milliárd szín, és a vékonyabb, kicsit könnyebb fizika paraméterek miatt ”csábultam el”. Első benyomásra viszont azon csodálkoztam, hogy mennyire jobban néz ki a matt keret a 7 Prohoz képest (tok nélkül szeretek használni minden telefont, egyedül kijelzővédő fóliát használtam mindig, és azért örülök, hogy a 8 Pro-n is van gyárilag fólia).
Szoftveres kérdésem lenne, hogy a rejtett helyet most hol találom az alkalmzás listánál? Balra legyintve most a visszanyíl funkció működik.
-
fairi
őstag
válasz
*Mukeey* #394 üzenetére
Persze ha vki törzsgyökeres Oneplus vásárló akkor egyértelmű ott a helyzet, de ha nem, akkor Samsung felülete funkciógazdagabb (elég az AOD-ra gondolni).Régen sebességgel sok gond volt, most egy face to face tesztben nem jön elő a Oneplus felület előnye.
S20-nak van egy ficsőre ami lassan kikopik, a microSD kártya, vagyis a 128GB változat elég!
Külön extra elülső kamera AF-es az s20 plusban!
s20 plus ott is könnyebb vásárolni és szerződésben olcsóbb.
s20+ kisebb mérető oneplus 8 pronál, igaz kijelzőjénél felbontás-frissítési ráta között van egy tradeoff. Ez negatív pont.
Másik maga a kameraszett, ez személyes preferencia kérdése. Mindkettőnek meg van a saját hibái.
Magyarul, ha eddig nem volt Oneplusja akkor s20+ érdemes beszerezni, valszeg olcsóbban jön ki és hátránya nem lesz.
Ez EU-ban nem igaz, Exynosnak meg vannak a saját bajai. -
*Mukeey*
addikt
-
fairi
őstag
válasz
PeteePeti #392 üzenetére
Ár aránylik a képességekhez.
QHD 120Hz-en menjen ahhoz külön chip szükséges. Exynos olcsóbb móka mint a snapdragon, főleg úgy tavalyi ARM magot használ.
USA-ba egyértelműen samsung éri meg, de EU-ban ez a vacak Exynos zavarja a dolgokat. És ezt látja a Oneplus nem csoda kapott prémium árat. Ázsiában nem fog ilyen bátran a toll. -
PeteePeti
őstag
Gondolom amiért én az S20 Plusz-t!!!
Exynos melegedés, üzemidő, stb. mizéria miatt! Fotós képalkotásban is rosszabb, mint a SD865!
Ujjlenyomat olvasó egy csiga rajta! Értem én, hogy ultrahangos, nem optikai, de az O+8 Pro-hoz képest pontatlan és lassú! Valamint azért az OxygenOS (szélsebes, okos, sallangmentes) is nagyon tetszik nekem, bár ez nem volt újdonság, mert volt már pár O+ készülékem!
Amúgy a félreértések elkerülése végett, nagyon jó készülékek az S20-ak, de ilyen áron az exynos okozta negatív diszkrimináció és kompromisszumokat nem tudom elviselni! Mi az már, hogy például a QHD 120hz nem elérhető rajta??? Értem én, hogy nem létszükség, de ebben az árszegmensben az ilyen és ehhez hasonló dolgokat nekezen nyelem le! -
TODI1111
veterán
Hétfőn megérkezett az én készülékem is.
Egy galaxy S20 ultrát váltott. Egyelőre ismerkedünk és barátkozunk.
Az biztos, hogy az akku az jóval tovább fogja bírni mint az ultra. Egy példa. Este szoktam tölteni a készülékeket és kb. fél 11 magasságában veszem le a töltőről. Reggel negyed 5-kor kelek és munkába indulás előtt szoktam olvasgatni a friss híreket és itt a fórumokat. Ezalatt az idő alatt így néz ki a két készülék fogyasztása:
-
PeteePeti
őstag
Akkor ez nagyjából ugyanaz, mint nálam!
Kicsit megnyugodtam, hogy ezekszerint nem nálam van valami probléma!
Viszont, azt nem értem, hogy a YouTube videókon látott 0-100-as sprintet, hogy a picsben tudták produkálni 70 perc környékén!
Én sandstone tokot használok és ampere program szerint szinte nincs is különbség az áramfelvételben, ha rajta van, ahhoz képest, mint amikor nincs! -
doooo
veterán
Hol van EU említve a cikkben? GDPR? Bármilyen egyéb állam kiemelve? Felhasználói aggodalomra reagáltak. Mondjuk elég hülyék is voltak, ha azt hitték nem lesz ilyesmi.
Szerk.: Android Authority-n bővebben írnak róla, ja és meglepi: ismét nincs szó EU-ról meg GDPR-ról. Helyette: "OnePlus announced on Weibo earlier today that it would be temporarily disabling the color filter camera on OnePlus 8 Pro phones due to user privacy concerns. Now the firm says this only applies to China." -
f3rdzs0
senior tag
megkésve, de ahogy ígértem, teszteltem a wireless chargert. 27%-ról indultunk és 94-nél levettem most, mert kelleni fog a telefon:
13:21 27.00%
13:46 45.00%
14:00 60.00%
14:15 71.00%
14:29 81.00%
14:45 90.00%
14:58 94.00%ahogy várható volt, 90%-nál nagyon durván visszavett (bár ott már egy fél percre elevettem a töltőről, szóval az is beleszámít), de azért tartja a két órás töltési időt nekem is. ha majd lesz időm tok nélkül is kipróbálom. elmélietleg az is befolyásolja
-
f3rdzs0
senior tag
mondjuk ez inkább köszönhető a clickbait híreknek és az amiatti hisztinek mint a kamerának. kb semmin nem lát át úgy igazán.
amíg csak az opciót veszik ki és nem a kamerát kapcsolják ki, addig részemről ok. elméletileg a sima képek készítésénél is használják kalkulálni. szóval ha a sima képek minősége marad, akkor jó.
-
-
Milyen hülyék, én helyükben ezzel marketingelném a készüléket, mint egyedi feature.
Ha lenne ilyen telóm, akkor biztos nem frissíteném.
Sőt, ha már egyszer híres emberekkel csinálnak reklámot a telefonnak, akkor felkérném Pierce Brosnant James Bond személyében, hogy demonstrálja a funkciót egy jól megkomponált jelenetben.
-
f3rdzs0
senior tag
Facebookon? nem hiszem, de akkor ezek szerint nem vagyok egyedül aki kapott :D (mmint redditen láttam hogy mások is kaptak, de szerintem relative kevesen)
amúgy ha csak este akarsz tölteni akkor kb bármilyen töltő elég. nekem van itt 5w ikea, az is bőven jó, sőt kényelmesebb mert fekvő, szóval csak ledobod.
ha asztalnál állványként használod, akkor több értelme van a hivatalos töltőnek.én amúgy pont emiatt nem vettem, mert kicsit felesleges. este vezeték nélkül bármi feltölti, ha meg gyorsan kell tölteni akkor a kábel még mindig opció. szóval azzal hogy ingyen küldtek egyet csak azt érték el, hogy a kábel felesleges lett :D
bár ha egyszer vége a karanténnak akkor jó, hogy könnyen tudom vinni magammal a töltőt bárhova, szóval nem teljesen felesleges, de értitek -
Kronk
őstag
Akkor Veled már beszéltem FB-n, Te mázlista
Mennyire éri meg a töltő srácok, igazából nekem naponta kb 50%-ra merül a telefon, szóval ha a töltőn tudnám bármikor pihentetni, az volna a legjobb, nem kell állandóan a kábelre tenni esténként, nem baj ha lassabban töltő, ha nem megy a ventillátor, így legalább nem az asztalon feküdne a telefon -
Kronk
őstag
Hol vettétek a vezeték nélküli töltőt?
Mennyire hangos a ventilátor? -
PeteePeti
őstag
Nem használok ilyen alkalmazásokat! Repülőgép üzemmódba tettem előtte és kiürítettem a ramot! Amúgy meg alapból jó az üzemidő, tehát nem hinném, hogy a háttérben fut valami! Azért az durva fogyasztás lenne, ha így kitolná a töltési időt!
Melegedés az semmi extra! És ventilátor is végig ment töltés alatt!
Megköszönném, ha más is tesztelné a warp vezeték nélküli töltést! Szal várom a beszámolódat róla akkor majd! -
tanulo1
csendes tag
Nem tudja valaki hogy a képernő szélén a lekerekítésnél az érzékelést nem e lehet csökkenteni? Kicsit hozzá érek és már nem is az ujjamat érzékeli a kijelző hanem a azt hogy hozzá ér a kezem a telefon széléhez.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
PeteePeti #361 üzenetére
háttérben nem fut valami? esetleg accubattery vagy gsam fut hogy lásd hogy mennyit és miért tölt?
plusz mennyire melegszik közben? esetleg teljesen kikapcsolva próbáld meg.
szerk: ma nem nagyon használtam a telefont, úgyhogy 75%on vagyok, nem tudok neked tesztelni. de ha este nem rakom reflexből a töltőre, akkor holnap én is kipróbálom majd, hogy nekem milyen gyors
-
PeteePeti
őstag
Hát egyáltalán nem dobok hátast a gyári vezeték nélküli töltőtől egyenlőre! Optimálizált töltés kikapcsolva, az alvásidő mód is! Telefonon sandstone tok! Ventilátor végig ment! Telefon repülőgép üzemmódban volt!
5%-ról indultam és nagyjából fél óra alatt bele is rakott 50%-ot! Eddig rendben is vagyunk! Na onnan kezdve lassult be nagyon! 70 percnél 80%, és 115 percnél érte el a 100%-ot! Tehát nagyjából 120 perc kellene neki egy 0-100-as sprinthez!YouTube videókat nézve kb. 70 perc alatt megvan ez a tesztekben! Egyenlőre tanácstalan vagyok az ügyben! A töltő lehet szar, vagy a telefon? Gyári beállítás visszaállítás segíthet ezen? Baromira nincs kedvem újra belakni a telefont, szal ez lenne az utolsó, amit megakarok csinálni!
Ötlet??? -
Ahogy nezem elkezdte tobb gsm is arulni 315k kornyeken. Remelem nyar vegere beeshet 300 ala.
-
tanulo1
csendes tag
Nem tudja valaki hogy a samsung billentyűzetet rá lehet rakni valahogy a oneplus 8 pro ra? A g boar nem áll kézre, meg a saját billentyűzete se az igazi.
-
Wayne
aktív tag
Mennyire zavaró a lekerekítés a széleken? Videókon sokkal íveltebb a többi telóhoz képest...
-
REXIS
tag
válasz
StarDeLuxe #351 üzenetére
Igen, erre. Ezt meg is találtam, csak abban reménykedtem, hátha lehet valahogy variálni vele. Launchert viszont nem szeretnék letölteni, így kénytelen leszek megszokni, hogy jobbra van minden
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0 #344 üzenetére
Kizárólag csak a technikai háttér érdekel.
-
REXIS
tag
Hülye kérdés, de azt tudja valaki, hogyan tudok a launcherben másik lapot beallítani home screennek?
S8-on szabadon lehetett pakolgatni, itt nem találok hasonló funkciót. Csak annyit szeretnék, hogy a home screentől balra legyen még egy lap. -
TODI1111
veterán
A csomagkövetésnél úgy látom hajnalban szegedre érkezett a készülékem de mivel hétvégén nincs kézbesítés ezért már csak hétfőn csatlakozom hozzátok.
-
pusszycat
nagyúr
Az érdekelne akinek van már, h a photocrom funkciót bekapcsolva tényleg minden látszik a ruha alatt? [link]
-
fairi
őstag
Kimondottan érdekes, míg battery saving aktív volt, addig a processzor szinte csúcson járt.
Majd maxon ment, 3 mag egészen 2.41 Ghz-en ment fixen(!!), közel 300 GiPS eredményt adott kezdetben,és kb 10 percnél volt az első kis throttling. Ha kijelzőt szabadon engedte az akkumenedzser, akkor azonnal 20% kisebb teljesítményt kapott a program., csak kettő mag éri el a 2 GHz-et, többit alapból leszabályozta. Az első throttling is sokkal hamarabb bekövetkeztt (6.perc).Oneplus szoftvereseinek nagyon finoman kell egyensúlyozni a SoC igényei és a kijelző igényei között.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
PeteePeti #332 üzenetére
nézted hogy hogy tölti? minél magasabb a töltöttség, annál nehezebb és lassabb tölteni. vagy ha nagyon melegedik akkor is visszaveszi magát.
(#331) tanulo1:
a file managerben van lockbox, szerintem azt keresed. a billentyűzetet meg le tudod cserélni. gboard szerintem nem rossz de nekem SwiftKey jobban bevált. -
karfiol1
csendes tag
Nekem is megérkezett. Leteszteltem egy 69 perces 4k videó vágásával és renderelésével a youcut programmal. Melegedett persze, de nem küldött semmilyen figyelmeztető jelzést.
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Megvettem én is ezt a drága telefont. Eddig vegyes gondolatokat keltett bennem. Samsung galaxy note 9 volt az előd és hát nem gondoltam volna de magasra tette a note 9 a lécet. Lehet hogy túl magasra. A note 9 be van 2 olyan funkció is ami ebbe nincs, vagy csak én nem találom. Pl a note-ban van biztonságos mappa ahova képeket videókat bármit elrakhatok és senki nem tudja megnyitni, vagy pl a samsung notes alkalmazásba is le lehet zárni jegyzeteket. A másik gondom az a billentyűzet, kicsit esetlennek tűnik ebbe az új oneplus 8 pro ban. A samsungnál már már úgy éreztem hogy tudja hogy mit akarok írni és valahogy jobban kézre állt, nem volt ennyi félre ütésem mint most, bár ez lehet megszokás kérdése. És még egy észrevétel, hogy a oneplus kijelzőjének a széle érzékenyebb a véletlen érintésre, pl csak fogom a telefont egy kézzel, akarok valamit írni és a kezek hozzá ér a telefon széléhez és hiába nyomkodom a betűket elég gagyin érzékeli a nyomást. Na de vagy megszokom vagy eladom. Ha a biztonsági mappára van valakinek ötlete azt szivesen veszem. Bár ilyen google play- harmadik fél által fejlesztett alkalmazást nem szeretnék.
-
PeteePeti
őstag
Használ valaki gyári 30 wattos vezeték nélküli töltőpadot a 8 Pro-hoz? Ma 67%-ról 97%-ra töltötte egy óra alatt! Ettől nem vagyok elájulva egyáltalán! Videós tesztek alapján max 75-80 perc alatt kéne bele pumpálni a 0-100-as naftát! Ez attól nagyon messze van! Viszont a menüben az optimálizált töltés be volt kapcsolva! Lehet azt kéne kikapcsolni, hogy gyorsabb legyen?
-
f3rdzs0
senior tag
nem tudom hogy anno ezt kertétek-e de futtattam egy CPU throttling tesztet. a telefon érezhetően melleg lett, de nem forró.
-
törölt tag
"Hát zseb és nadrág kérdése de azért lehet érezni. Mármint a 8 Pro-t. 7 Pro-m sose volt így arról nem tudok nyilatkozni."
Akkor csak iPhone után gondolom így, de ilyen téren elég gyenge.
"Minden program 120hz-en fut az már más kérdés, hogy bizonyos játékok nem tudnak 120fps-t."
Értem, ezt nem tudtam. Chrome pl 90 hz-en sem hozza azt amit kell szerintem. Facebook-ról nem is beszélve. Ezek szerint ezek alapból nem működnek olyan simán mint én azt vártam. Ha megnézed akkor látszik is, hogy a menü mennyivel simább mint például Facebook appnál."A Chrome bug nem OOS bug. S20U-n ugyanúgy hibás volt a Chrome. Mármint néha. Az utóbbi időben ilyen. Van helyette bőven alternatíva."
Én ezt azért írtam a számlájukra, mert máshol nem találkoztam ezzel a dologgal pedig elég sok márkát nyomkodok meg és nálam elég sűrűn előjön. Azt nem akarom részletezni miért a chrome-ot használom. Viszont ezt azért emeltem ki mert ez a legidegesítőbb. Átírom a Google számlájára. Viszont az értesítések késése, a messenger chat-fej bug, a random merülések mind az OOS hibája.
Elég sok a kellemetlenség, így hogy feloszlott az a bizonyos köd.
Nem tudom mennyire használtál eddig OnePlus-t, én az elsőtől velük vagyok, jelenleg is van egy romolt one-om, de tény hogy süllyednek.
Régen sokkal jobb volt, persze ezt úgy mondom, hogy mindig csak au agresszív ramkezeléssel volt gondom.Egy szó, mint száz. Inkább 185-ért egy 7 Pro, mint ennyiért 8 Pro. Nálam eladó a 7 Pro, de jó társ volt egy évig
-
utomi
senior tag
válasz
#76289792 #315 üzenetére
Szerintem egyértelmű volt, a rezgés minősége nagyon jó, ergo gépelésnél jól visszaad a haptic. Zsebben viszont nem érezni olyan gyenge.
Hát zseb és nadrág kérdése de azért lehet érezni. Mármint a 8 Pro-t. 7 Pro-m sose volt így arról nem tudok nyilatkozni.
Átlagos appok nem támogatják, 120 hz-en majdnem csak a UI fut.
Dehogyis. A frissítési frekvenciát az OS határozza meg és nem a rajta futó program. Szép is lenne. Csak nézz meg egy Twitter, Facebook, Instagramm stb. scrolling összehasonlító videót. Minden program 120hz-en fut az már más kérdés, hogy bizonyos játékok nem tudnak 120fps-t. De ennyi. Ha eddig mást gondoltál óriásit tévedtél.
Chrome fagyást 8 hónap alatt nem sikerült megcsinálniuk. Úgy látszik ahogy nő a hardver, úgy csökken a szoftver minősége.
A Chrome bug nem OOS bug. S20U-n ugyanúgy hibás volt a Chrome. Mármint néha. Az utóbbi időben ilyen. Van helyette bőven alternatíva.
Aki akarta, az megértette amit írtam. Nem támadás.
Én sem támadni akarlak csak ha szerintem olyat írsz ami nem igaz akkor azért arra reagálni fogok.
-
törölt tag
Ha ennél is tovább mennek az már nem csak a kényelmetlen használatot eredményezi majd, de nem fér majd el a zsebekben a telefon. Nekem onnantól kezdve nem lenne potenciális az a készülék amihez nem elég egy zseb. Nem akarok olyan világban élni ahol már férfi ridikülöket gyártanak majd a telefonokhoz..
-
törölt tag
Szerintem egyértelmű volt, a rezgés minősége nagyon jó, ergo gépelésnél jól visszaad a haptic. Zsebben viszont nem érezni olyan gyenge.
Overkill. Egy szóval nem mondtam, hogy nem veszem észre a 60 hz-et. Észreveszem, ha 90 hz-en használom és visszarakom 60-ra. Viszont amint hozzászokik a szem onnantól kezdve nem igazán lehet észrevenni. Illetve akkor veszed észre amikoe 60-ról 90-re állítod.
És nem, nem játékokra gondolok, de kb csak ott van. Átlagos appok nem támogatják, 120 hz-en majdnem csak a UI fut."Ne haragudj de attól, hogy heavy user vagy még lehetsz erre érzéketlen."
Ugyanebben a hype-ban voltam én is. Figyelj, nem leszólni akartam ezeket a dolgokat, csak elmondtam hogy mit tapasztaltam, mert ezeket már 1 éve "használom".
A mondandóm lényege az volt, hogy ez mind hozzászokás kérdése. Nem feltétlenül érnek meg nagy felárat, főleg nem a szoftverrel szemben. Nálam egy év alatt hagyott alább a hype.
Illetve még egy megfigyelés.. imádtam mindig is az OOS-t, sokat is használtam, de tavaly óta szörnyű amit csinálnak.. rengeteg a bug.. Chrome fagyást 8 hónap alatt nem sikerült megcsinálniuk. Úgy látszik ahogy nő a hardver, úgy csökken a szoftver minősége.Aki akarta, az megértette amit írtam. Nem támadás.
-
utomi
senior tag
válasz
#76289792 #312 üzenetére
Nem nagyon tudom értelmezni amit írsz:
A haptic visszajelzés és a gyenge rezgés nagyon nagyon jó. Viszont ennyit tud, erősre állítva is nagyon gyenge. Ha jól tudom 8-as is ugyanezt kapta.
??? Most akkor nagyon-nagyon jó vagy erősen is gyenge?
A 90-120 hz pedig akkora overkill hogy csak na. Tényleg jó dolog, nekem is tetszik, viszont.. Néhány napja átállítottam 60 hz-re és nagyjából két nap alatt úgy hozzászokott a szemem, hogy csak akkor veszem észre ha nagyon figyelem. 90 hz így még jó, de a 120 hz olyan kevés helyen támogatott
Most akkor overkill vagy nem? Amúgy az és ha nem veszed észre a 60hz-et az a te bajod. Együtt lehet vele élni de akkor is brutális a különbség. Amúgy meg mire gondolsz mi nem támogatja? Az Android natívan támogatja minden 120hz-es. Ha a játékokra gondolsz az igaz, hogy ott nem mindegyik de elég sok van ott is már ami igen.Elég heavy user vagyok, sokat is használom a telefont, de még így is azt mondom, hogy teljesen felesleges.
Ne haragudj de attól, hogy heavy user vagy még lehetsz erre érzéketlen. Engem pl. zavarnak a pixelek, így az FHD+ is zavaró tud lenne ekkora méretben de ugye van akinek a 32"-os FullHD monitor is jó. Ez nagyon szubjektív. -
törölt tag
A haptic visszajelzés és a gyenge rezgés nagyon nagyon jó. Viszont ennyit tud, erősre állítva is nagyon gyenge. Ha jól tudom 8-as is ugyanezt kapta.
Én egy 1 év 7 Pro használat után jöttem rá, hogy a mérethez is csak hozzászoktam, de ha kezembe fogok egy kissebb telót az sokkal kényelmesebb. Hatalmas kezem van, de így is esélytelen ekkora méretnél a kényelmes használat. A 90-120 hz pedig akkora overkill hogy csak na. Tényleg jó dolog, nekem is tetszik, viszont.. Néhány napja átállítottam 60 hz-re és nagyjából két nap alatt úgy hozzászokott a szemem, hogy csak akkor veszem észre ha nagyon figyelem. 90 hz így még jó, de a 120 hz olyan kevés helyen támogatott, hogy semmi értelme. QHD is csak közelről szép, normál használat mellett nem sok értelme van. Elég heavy user vagyok, sokat is használom a telefont, de még így is azt mondom, hogy teljesen felesleges.
-
-
NemMo
őstag
Igen ez a generációs lemaradást én is hasonlóan gondolom illetve nekem sem a szívem csücske a batár kivágás, de nagyon izgatja a fantáziám az ios. Az értékállóság nálam előny, mert 3-4 hónapja használom a telefonom és mégis nézegetek, hogy mit vegyek.
Kedves op tulajok, akik válaszoltak nekem, köszönöm szépen ez megnyugtatott. Nagyon az 8 pro felé húz a kezem, ha ma megrendelném, akkor jövő héten már nyúzhatnám isUtomi!
Miután elküldtem ezt a kommentet láttam az írásod. Sokat segített köszi. Eldöntöttem, ha belevágok, akkor op lesz. -
utomi
senior tag
Tulajdonképpen abban a helyzetben vagyok, hogy nekem mindkettő van. i11 Pro Max és ugye az OP8 Pro. Tényleg legalább 1 generációval előrébb van a OnePlus. Az iPhone nálam csak azért marad mert túl sok iOS cuccom van/lett (AppleTV, AirPods Pro stb.) illetve az Apple Watchra még mindig nincs alternatíva. Így aztán mindkettő van de nem jó érzés a 60hz-es kijelzőt nyomkodni. Az iOS nagyon jó, én nagyon szeretem de ott is kellene azért már végre a frissítés multitasking és multi window területen(elvben a iOS 14 hoz ilyen újításokat majd.) Amúgy a SoC Apple-ben bivaly de a gyakorlatban nem tűnik úgy, hogy gyorsabb vagy erősebb lenne az iPhone mint a OnePlus, sőt a 120hz és animációk miatt nekem a OnePlus gyorsabbnak tűnik. A hangszóró egyértelműen jobban szól az OP-ban és a kijelző is egyértelműen szebb. (és 120hz ugye
) Kamerában meg hol egyik jobb hol másik, kivéve videóban mert abban az iPhone a király. Nem tudom segítettem-e de ezek a személyes tapasztalataim.
-
Azt vettem eszre, hogy az iphone most min 1 teljes gen tudasban le van maradva. Nem vagyok almaellenes, szerintem egy nagyon jol atgondolt es piszok gyors rendszer. (Asszony XS-t nyuz) Agyaltam en is a 11 pron, de kb mindenben alulmarad egy OP8 proval szemben. Egy nagy pozitivuma van, sokkal ertekallobb, de ha az ember nem cserelget fel-1 evente akkor teljesen mindegy. Kameraban is vannak mar sokkal jobbak az i11-nel. Tenyleg az a kerdes mi a legfontosabb ficsor. Azt a nyomorult 90 v 120 Hz-et is csak az i12 be igergetik. A meret is sarkallatos pont, nekem nagy kezem van igy nem zavarnak a 6"+ modellek, az i11pro max lenne jo meretben, de annyit tuti nem fizetek erte. A noccs szerintem ronda az alman, de izlesen kar vitatkozni, az mondjuk nem kerdes, hogy a faceid baromi jol mukodik.
-
NemMo
őstag
Ott van az alzás fiókomban a kosárban és a firstphone kosarában pedig egy i 11 pro. Nem tudok dönteni, de egy kicsit jobban húz a szívem op 8 pro felé. Technikai szempontból összehasonlíthatatlanul többet ad az op, de nagyon érdekel az ios, mint rendszer. Az ésszerű döntés az lenne, ha nem vennék semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged