- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
amespd
csendes újonc
válasz bollokcs80 #4931 üzenetére
Nem a proci a buktató, hanem legfőképpen az optimalizálás. Az a baj, hogy valóban igazad van részben, nem átemelni kéne, hanem pici energiát belevinni és nulláról megcsinálni. Nem hiszem hogy másfél óránál többet venne igénybe, de hát ezt ők tudják
► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄
-
amespd
csendes újonc
válasz #32839680 #4927 üzenetére
Meg lehet oldani, csak nem találkozik a cég által felállított stable verzió sztenderdjeivel. Megbízhatatlan, teljesen kiszámíthatatlan, hogy épp működik-e egy felhasználónál, vagy teljesen használhatatlan egy másiknál. Alapvetően a 8T-ből akarták átemelni, de a hardveres eltérés miatt - legalábbis erre hivatkoznak - nem megoldható, hogy egységesen stabil legyen mindenkinél.
► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄
-
amespd
csendes újonc
válasz thompherkins #4801 üzenetére
Én végigmentem a bétákon, kipróbáltam a "stabil" 11-et, de a legutóbbi 10-es stabilitásától még messze áll sajnos. Az akksit leszámítva (ami ezek szerint nem kifejezetten a 11 problémája) igazából csak az apróbb bugok zavartak, de azok pont eléggé zavartak ahhoz, hogy várjak még további javítócsomagokra és addig a 10-et nyúzzam.
Vannak olyan funkciók amik tök jók, de akármennyire is élveztem őket, a 10 stabilitása még mindig vonzóbb.
[ Szerkesztve ]
-
amespd
csendes újonc
Köszi a válaszokat, kipróbálok akkor ezt-azt, aztán maximum megbarátkozom vele
-
amespd
csendes újonc
válasz ghiottone #4791 üzenetére
Nincs ilyen opcióm. Korábban volt, emlékszem rá. Megnéztem, hogy egy SIM használata esetén mit mutat, de szintén semmi. Nem tudom mi az oka, hogy már nem látom.
-
-
amespd
csendes újonc
válasz ghiottone #4782 üzenetére
Igazából attól féltem, hogy maga az akksi kezd szarrá menni valami indokolatlan oknál fogva, de akkor köszi a megerősítést, hogy ezekkel a körülményekkel akkor ez normális
-
amespd
csendes újonc
Nem feltétlen
A 2 SIM indokolhatja, de átlag 2 órányi kijelzőidőt húzna le? Elfogadom, ha ez így reális, illetve nekem is "megfelel", nem kedvező, de megfelel, csak furcsa.► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄
-
amespd
csendes újonc
Sziasztok,
Akksiidő kapcsán lenne kérdésem hozzátok, hátha belefutott valaki. 11-re frissítés után 1-2 minimális - nem nagyon zavaró - bug mellett, mondhatni drasztikusan csökkent az akksiidő 7-8 óráról 5 körülre. Visszadobtam a legutóbbi 10-es stabilt, nyilván a bugok eltűntek, minden pöpec, de maradt a 11-en megismert csökkent akksiidő. Általánosságban elmondható, hogy 2-2.5 óra kijelzőidő mellett 13-14 órával teljes feltöltést követően 50% körül zárom a napjaim. Szerencsére ez nem probléma, melóban is van lehetőségem tölteni, illetve simán kibírom így, csak valahol mégis zavar, hogy 11-re frissítés előtt megvolt a 7-8 óra kijelzőidő még egy teljes nap után is, most pedig ha nyúznám is kb 5-5.5 órára jönne ki.
Ami változás történt gyakorlatilag a 11-re frissítés óta az az, hogy két SIM-mel használom már a telefont, lecseréltem az okosórám Samsungról egy Huawei Watch GT 2-re, folyamatos 4G és WIFI bekapcsolva.
A készülék egyébként novemberi.
Mit tudtok mondani ezzel kapcsolatban mint vélemény, vagy javaslat?► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest