- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
No ránézek én is a számlámra (bár jön minden tranzakcióról sms), hogy mi a helyzet (meg lehe h beállítok valami alacsony vásárlási, kp felvételi határt ideiglenesen), mert 2 hete és is bankátyával fizettem.
-
racerx
őstag
No megjött nekem is pár nap alatt a teló, BL unlock magisk meg is volt elsőre, be is laktam remekül. S8 után semmi de semmi hiányérzezetem sincs. (No nem mintha S8-al valami baj lett volna, nagyon jó telefon az is , csak nekem kicsi volt). Brutál gyors (ez nem ujdonság persze), reszponzívabb mint a Samu, ujjlenyomatolvasója is gyorsabb( nincs ugye tele számomra felesleges cuccokkal,,amiket persze package disablerrel lehet tiltani, de mégis..), jobban érzékel, helye is jobb (bár nekem a Samuéval se volt sok gondom), az arc alapú feloldás viszont valami brutál!! Egy szem pillantás alatt felold, jobbról balról alulról felülről, szemüvegben, borostásan.. bazz kemény nagyon. A záróképernyő szinte az értelmét is vesztette, eccerűen mihelyst ott vagyok, abban a pillanatban be is lép. Volt ilye face unlockom emlékeim szerint a G2/G4 en is, meg a SAmunál is, de ez teljesen más kategória...No meg az akksiidő is brutális, ezzel simán ehiszem hogy lehet 8-9 óra sotokat hozni lakásban wifin (de lehet hogy többet is).Fényképezőjét még annyira em néztem, de első blikkre nem látok nagy különbséget a Smuhoz viszonyítva, de majd később úgyis kiderül (jó kis konvertfotó
).
Szóval teljesen pozítív csalódás eddig (bár volt hármasom, nagyon szerettem is -de ez kategóriákkal különb), még úgy is hogy tudtam mire számíthatok.
JA és a gyári karbon bumper is teljesen OK, nem is kell más tok hozzá (Spigent el is felejtem). -
racerx
őstag
No megjött az enyém is
Majd (ha már kamera megint..) akkor összehasonlítom én is az S8-al. Azzal én szinte mindíg minden körülmény között tudtam jó képeket lőni (full automatán.). Majd megnézem, eg y jó kis koncerten , mit is produkál, ott elválik majd a sz.r a ...
-
racerx
őstag
válasz
SharpSA #1209 üzenetére
Nekem jövő héten jön meg , karbon bumperrel (ez a vastagabb fajta karbon, mert azért védelem kell rá ), + majd valamikor a Nillkin üveg, majd beszámolok róla. Jókat olvastam erről a kombóról az xda-n. (meg nekem is jó tapasztalatom volt a Nillkinel, karbon tokot nem ismerem, eddig Spigen neo hybridek voltak, de erre az nincs, így teszek egy próbát vele).
-
racerx
őstag
válasz
MrLando #1185 üzenetére
Nálam az első loginnal az volt a baj, hogy akárhogy is próbáltam/néztem egyszerre csak 1 képet/pdfet/ akármit lehet feltölteni. És én 2 külön pdfbe szkeleltem be, és küldtem el -értelemszerűen csak 1 oldalt. No erre visszajött ue. Ez után csináltame gy másik accot, egy jpg-be beraktam a 2 oldalt, és azt az 1 fájt küldtem fel, s kb fél óra múlva kész is volt
-
racerx
őstag
No megrendeltem készüléket.
Valóban csak az egyik kupont lehetett alkalmazni, de azért érdekes, hogy a rendeltem egy készüléket 499 ért, egy karbon tokot 31.95 ért.. s hogy lett ebbő a 10% -os student kedvezménnyel 502 euro ?? 499 ből elvileg 450 lesz, +31 az nem 502...
-
racerx
őstag
No asszem holnap megrendelek egy 64 megásat carbon tokkal. Ezzel kihúzom a 6t ig remélem.
Mert a 6 az eddigiekből kiindulva ugyis kapufa lesz.
-
racerx
őstag
VAjon fel lehet e egyszerre használni a student kedvezményt, és a kiegészítőkre szóló 20 eurós kupont??
-
racerx
őstag
válasz
macii97 #1110 üzenetére
Én is megrendeltem előre, mert a Nillkinnel jó tapasztalataim voltak a hármason. Ott is vékonyabb volt , kb mint a gyári fólia, de legalább nem levegősödött fel a széle, és a tok ugyis felért a szélén, így kb 1mm marad az és az üveg között.. K.va jól siklott rajta az ujjam, ujjlenyomatot , zsírt nem gyűjtött.. nagyon remek volt. Sokat kipróbáltam (gyári kivéve), de ez volt messze a legjobb. Igaz a 2. nál amit felraktam, széle levegős lett, de olajjal javítottam (pedig ugyanonnan (hivatalos Nillkin store) rendeltem, ugyanúgy raktam fel, s mégis, míg az elsőn semmi ilyen, itt meg igen..)
-
racerx
őstag
Most olvastam, az XDA-n, hogy Eng_stk (Blu_spark kernel és recovery), kapott egy készüléket az OP-tól, ugyhogy asszem a minőségi kernelek egy ideig jönni fognak. OP3-on a legjobb volt szvsz..
-
-
racerx
őstag
Hát szerintem a 3T kamerája az ugyanaz mint a háromé, nem az 5T-é. A háromé sajnos nem nagy szám, az eddigi olvasatok alapján az 5T-é lényegesen jobb. A hármast én a kamera miatt adtam el, S8 ra cserélem, az lényegesen jobb volt. Itt az 5T nél már nem egyértelmű a helyezet (a tesztek) alapján.
-
racerx
őstag
Az hogy gyors, az számomra egyértelmű (már a hármasom is az volt), bár az S8 ra se panaszkodom, (ugyanaz a Nova config + True Phone dialer), talán a egyedül ott nem vettem le az animációkat 0.5 re, mert minek ?
, SAmun le van véve. A fényképnél engem az izgatna, hogy hol vérzik el az EIS, ahol a Samu OIS megoldja a dolgot, vagy van e egyáltalán ilyen eset. (bár egyenlőre úgy néz ki asszony átveszi, és én is majd egy az egybe letesztelhetem
).
-
racerx
őstag
No asszem én is rászántam magam, hogy az S8-at lecseréljem erre, ahogy nézegetem a kamera annyira nem is rossz (sok helyen low light ban el is veri ..wtf
, de valszeg megvárom az év elejét, így évvégén nem tom mennyire 100 %-os a posta..
-
racerx
őstag
Én pl ku.va szívesen visszatérnék OP3 után S8 (ui. nekem túl vékony) ról ide, de nálam fontos a kamera. Nem az hogy belenagyítva mosott e vagy sem, nem az hogy makróban vonaléles e vagy sem, hanem ha előkapom, akkor szobában, kevsebb fénynél, esete, mondjuk koncert közben, normális, telefonon, számítőgépen, esetleg 10*15 ben kinyomtatva megnézhető képek szülessenek. Ennyi. Nem homályos, nem fókusztévesztett, nem bemozdult stb. Sajnos ebben az OP3 nagyon nem remekelt, S8-al meg majdhogynem nehéz rossz képet csinálnom. Nem akarok mauális módban bűvészkedni, nem akarok este ilyen meg olyan cameraprogit , napal meg másikat használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest