- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
sszemtelen #3052 üzenetére
Az nálam is az első (kivéve az Oneplus telóimat , ott nincs rá szükség
), itt is megvan. Így hasonlítottam össze.
-
racerx
őstag
No pár nap használat után, azt mondom nem rossz ez a Huawei. Igaz anno P6 után megfogadtam, hogy Huawei soha.. Az nem meg nem meglepetés, hogy azért a OP gyorsabb, pörgősebb, de abszolút nem zavaró, itt sincs semmi lag, csak azért az érzés más. Az arc és ujjlenyomat szintén egy nagyon pöttyet lassabbnak tűnik, de szerintem nem a felismerés, hanem az általános "lag" ami megvan mindenhol. Viszont itt tök jó, hogy van olyan hogy ha felemelem, akkor képernyő bekapcs, és rögtön fel is old, nem kell semmit nyomni, ugyanolyan érzékeny, szinte itt se lehet időt megnézni, mert felold. De úgy érzem, sötétben, kevesebb fénynél, valamint pl szemüvegben, itt jobban működik, érzékenyebb. Ujjlenyomat kb ua, viszont vizes , izzadt ujjamat jobban olvassa. Viszont méret ügyileg kicsi, (no meg a notch melett sok "értelme" nincs, mehetett volna hátra nyugodtan.De a navígációnak való használata tök jó, jobb mint a képernyő mozdulatok az onepluson. Akksi szintén kb ugyanazt hozza, viszont érdekes, hogy amíg az OP éjszaka lerakva kb 10 óra alatt 4-5% -t esett, itt ugynúgy 100% -on van mint mikor levettem a töltőről (ugyanolyan körülmények között..) érdekes (attól függetlenül lehet hogy ez vmi emui trükk
). Az emuinak van pár hülyesége, pl naptár widgetek érdekesen frissülnek, erste netbank appnál is van pár érdekesség.... Kameráról nem beszélek az egyértelmű (bármiket is irnak a nagyonokosok), viszont a kevés fénynél való fotózást, az éjszakai módot, meg a 3x 5x (de még talán a 10x) zoomot kiemelnélm ezek valami zseniálisan jók.
-
racerx
őstag
No átléptem a Huawei P20 pro topicba, meg telefonba
. Meglátjuk, oszt lehet 6T-re jövök vissza, vagy hetesre
-
racerx
őstag
Nálam a v7-es Gcam van még az 1.0-ás fixel (magisk), és nincsenek pöttyök se fehér se piros, front kamera is jó, face unlock is jó.
-
racerx
őstag
válasz
ßrainiac #2941 üzenetére
Én a Gcamot használtam, a Gcam appal. Piros kis pöttyök nem voltak a képeken, de olyan óriási különbséget se láttam ez és a gyári app képei között. Sőt a Gcam sötétebb képeket készített. Szerintem ez az 5-5T egybe fejlesztés nem túl okos ötlet. 5-ösön (amire elvileg alapból van) állítólag sokkal jobb, de itt nem tom..'
-
racerx
őstag
válasz
macii97 #2926 üzenetére
Az a baj, ha meg fórum alapján akarna valaki most venni, akkor inkább a negatívumok jönnek elő mindenhol, a megelégedett többség csendes
Pl. engem most a P20 pro kamerája izgat nagyon, én épp az vagyok, hogy előkapom autóban fotózok, nappal, sötétben, koncerteken stb, és ahogynézem , ezt pont nekem találták ki, igaz itt ott az ai rátesz olyanokat, amitől a szakértők haja égnek áll, de ahogy a tesztben is irták arra, hogy k,va jó kinéző cuccokat lőjön vele az ember pont ideális. Viszont a fórumokban, meg egy rakás helyen azt olvasom, hogy így oljafestmény (hehe látnák az 5T-t), így szar úgy szar, és ez elbizonytlalanít. . Itt az 5T nél is ez van, sajnos a sz.r kamerája ki van soszor elemve, holott egy csomó embernek bőven bőven jó lehet. / nál is gondolom ez lesz.
-
racerx
őstag
válasz
-FreaK- #2922 üzenetére
Az a baj, hogy az 5T nél is ez volt, YT tesztek, ott is élmezőnynek hozták, hittem is neki (hátha annyival azé' nem lesz jobb az S8-omnál, mert nem igazán szerettem azt, OP-t meg igen, de kamerája kvjó volt.), és a való élet nem volt annyira fényes mint a YT teszteknél sajnos.
-
racerx
őstag
válasz
SharpSA #2866 üzenetére
Az az érdekes, hogy anno tényleg néztük nálad is S8+ -al, és tényleg nem tűnt gáznak, és én is s sajátommal össehasonlítva szintén nem volt annyira rossz. Aztán az idők folyamán (az asszonyé lett az S8), nálam igencsak kijöttek a különbségek, és nem csak rossz fények közepette. Fene se érti ezt. De vissza nem cserélném semmi pénzért se
-
racerx
őstag
Én megvárom a kamerateszteket, és a felhasználói tapasztalatokat vele mindenképp, oszt majd döntök. (bár mostanság a p20ro ra lennék igazán kíváncsi, arra viszket a tenyerem). Amúgy sebességben meg mindenben bőven bőven megfelel a mostani 5T-m is. Nem is igazán értem ezt a need for speed szlogent.. Hova, mihez képest..?
-
-
racerx
őstag
válasz
macii97 #2843 üzenetére
Az a baj, hogy nappal se az a hasraesek olyan jó, pont most nézegettem full napsütéses képeimet. VAn ami tök jó, de van aminél nem is igen értem, hogy lehet ilyen elmosott szart csinálni. Tök rapszódikus sajna még nappal is.
Az ár viszont tök jó hogy nem sokkal lett több, ennek fényében érdekes, hogy a kijelző, a proci, az üveg hátlap kamera (??) biztos többe kerül mint eddig, ahhoz képeset nem nagy emelkedés. Vag yeddig volt extra profit, vagy most érik be kevesebbel.
No meg ez a speed is need szlogen... Ki a kisf..om tudja igazából megkülönböztetni, kihasználni, észerevenni az utóbbi idők snap815-25-35-45 , hisilicon , stb csúcs gépeit??? Erre felfűzni az egészet??? Már a OP3-masom is bővel fluidvolt minden helyzetben, az e mikori is ??
Az is érdekes, hogy full üveg, de mégsincs vezeték nélküli, nincs vízállóság (cseppállóság).. akkor meg minek üveg? Erősebb legyen a antennajel vétel, bullshit. Meg ugyanannyira strapabíró mint a fémházas.. jah persze. -
racerx
őstag
Lesz OIS a kamerában, mondjuk az jó.
-
racerx
őstag
Nézem, de lassan el kell mennem. Fülhallgató mondjuk k, vra nem érdekel, 60 dolcsiért.
-
racerx
őstag
válasz
Divinity #2816 üzenetére
Ahh. blabla blabla. Ugyanez volt a 3, 5 5T előtt is. Azt néha én is sírok, ha pár képemet megnézem (igaz nem a legjobb fényviszonyoknál) meg automatán csak. Sajnos nem igzán hiszem hogy lénygesen jobb lesz, és ha csak sw gond lenne akkor már valahogy megoldották volna. Bár állítólag azt ötősé sokat javult. Én az 5T-nél eddig nem vettem észere javulást.
-
racerx
őstag
Nálam tuti kimarad ez a hatos. Talán 6T, de amit a kamerával bullsiteltek az utóbbi években, és aztán mi is lett belőle..., lehet hogy leszállok erről az Oneplus vonatról. Nagyon jók, szeretem is az ősszes OP telómat, e a kamerás balf.kodásuk elkeserít. Meg aztán lassan árban is odaérnek nagyokhoz. Persze tudom, hogy, ilyen meg olyan hw, és azt meg kell fizetni, de őszintén az én használati szokásaimmal, nagyjából mindegy, hogy snap 820-30-40..stb van benne, vagy 4-6-8 giga ram...
-
racerx
őstag
Nálam, átlagos használati szokásaimmal, 3 naponta töltöm, 4 óra körüli SOT-tal, otthon wifin , szobában 7-8 óra simán benne van, de lehet hogy több is, ennyi időm nincs 1 nap
. Most 2 nap 17 óránál járok, 41% és a Facebook a legnagyobb fogyasztó majd 2 órával... Asszem ennél jobbat manapság nem igen tudom, mivel lehetne..
-
racerx
őstag
válasz
eladogeppc #2594 üzenetére
No mondjuk sokat nem videózok, de nálam okosabbak azt irják, mondják, hogy az is eléggé khm.."közepes". Ugye OIS nincs...
-
racerx
őstag
válasz
eladogeppc #2590 üzenetére
Bulikból kb én is prezentálhatnák olyan olajfestményeket, hogy ihaj ( visszasírom az S8-at ilyenkor,..d e csak ilyenkor..) De szerintem volt már neked vagy 3 Oneplusod, ezért nem is igen értem a kérdésed..
-
racerx
őstag
Én simán feltoltam twrp alól, semmit csak a dalvikot töröltem. Utánn a vissza a twrp+magisk. Semmi gond sincs vele .
-
racerx
őstag
-
racerx
őstag
Most aláirom, hogy jövő ilyenre, de lehet hogy már az őszi /téli 6T-nél se lesz notch sehol semilyen márkánál se. Nálam ziher hogy kimarad a 6, (főleg a kamera miatt - nem hiszem hogy fejlődnének) -egyáltalán a notch kijelzőn kívül miben lesz más ??? Kb semmiben..
-
racerx
őstag
válasz
kenny123 #2281 üzenetére
Vagy a gyári vagy a Nillkin. Gyári fullra véd, szépen fel lehet rakni, vastag (ezért sztem jobban is véd), de a szélén a fekete kitakar egy fél mm-t talán. Nem igazán zavaró. Viszont szerintem az érintésérzékenysége nem annyira jó, mint a Nillkinnél. Nillkin jóval vékonyabb, a szélén nem takar, kicsit zavaróbb így az élénél talán.
Kb ez a kettő normális van rá. -
racerx
őstag
válasz
Divinity #2277 üzenetére
Bővebbet nem igen, manuálba nem fényképezek (1: nem értek hozzá, 2: én csak előkapom és fotózok, se idő, se kedvem nics mauálba b..odni
). Világosban jó a kamera (igaz ott melyik nem..), viszont kevés fénynél nagyon elvérzik az S8 mellett. Általában vaku nélkül szoktam (ja és a vakuja is gyengébb mint S8-nál), és ott soxor besz..ás milyen fasza képeket lőtt az S8 (mittomén sok koncerte járok és ott lövők pár fotót, igazi gyilkos fényviszonyok
, nézőtés sötét, a színpad meg full fényár, stb stb. No itt az OP5 totál gáz, elmosott olajfestmény, sok pacával, az S8 meg megdöbbentően fasza képeket lőtt. Vagy pl multkor a fiam ovijában szülinap a teremben, és sajna ott is zongorázni lehet a kül. az én képeim, meg az asszonyé között (ő kapta meg az S8-at). De ez az 1 dolog amiben rosszabb, minden másban sokkal jobban szeretem. Ezt sajnos be kell vállalni itt.
-
racerx
őstag
válasz
macii97 #2242 üzenetére
Így van a kamera üveg szinte megkarcolhatatlan, felesleges rá. (annál is inkább, mert soxor igencsak rontja a képminőséget - nem véletlenül van ilyenmeg olyan réteg a lencsék előtti üvegeket, pl talán pont az OP3 topicban panaszkodott sokáig egy arc, hogy tök gáz képeket csinál, -tényleg za is volt, és leszedte az üvegek a kamera elől, mindjárt teljesen jó lett.)
-
racerx
őstag
Ma észrevettem hogy a fotóknál, az alsó részen eléggé, vastagon rossz lesz a kép, elcsúsznak a színek, csikok lesznek. Mittomén múlt héten még jó volt. Semmi se történt azóta a telefonomon, talán a magisk frissült, és a blu_spark kernel. Semmi extra magisk modul, semmi kamera mod nincs telepítve. Twrpben csinálok egy cache törlést, utánna 1 v 2 kép jó aztán ismét szar. Hallott valaki hasonlóról?
ui: tesztelve , ha vízszintesen fotózok akkor jó, ha állva akkor jön csak elő..
ui2: profi módban jó függőlegesen is -
-
racerx
őstag
Nem is tudom, mi a gyári? Gboard? Mert nálam van a Swift, Gboard, meg Google hangalapú gépelés. Szerintem a Gboardot le lehet szedni, hangalapút is valahogy tiltani lehet valahol (gondolom.. nagyon nem nézegettem). Kérdés ha csak egy marad akkor is felrakja e alulra az ikont.
Mondjuk engem nem igazán zavar, sose ütöttem még rá. Viszont az utóbbi időben rászoktam a gboardra a swiftkeyről (pedig azt emberemlékezet óta használtam), mert jobbnak tűnik. -
racerx
őstag
válasz
redbiro #1923 üzenetére
Azaz. S on, soff, partició átméretezések, hogy a data kicsit nagyobb legyen, legalább az igo felmenjen, végén már android 4 es romok...szép volt jó volt, de már nem menne.ott még volt értelme a custom romoknak, kerneleknek, mert egy csomó hiányosságot orvosolt. Ma meg..
-
racerx
őstag
MEgmondom őszintén én eddig az összes telefonomat (HTC Desire óta..) úgy töltöttem, hogy minden este töltőre fel, majd reggel le. Tök mindegy hogy 60 van 20 %-al ért véget nap. Megszoktam. Lesz..om hogyaz akksit mennyier gyilkolja/ta, amíg nálam van a addig semmi érezhető kapacitás csökkenés nem volt (ha már itt tarunk pl a play services beakadásai ezerszer jobban csökkentik az üzemidőt, mint az akksi így módon való "gyilkolása". Most az 5T nél van az először , hogy átlagosan minden harmadik napon rakom föl, addig bírja (kb 4 óra sot), felrakom, feltölti majd le. Tudom hogy úgyis kibírja a köv napokat.
De ehhez ilyen akksi és energiatakarékosség kellett, az eddigiek 1 napra voltak kb hitelesítve, ezért indultam el velük mindig full töltéssel.Itt meg simán nekiindulok a 3. napnak 40%-al. -
racerx
őstag
válasz
Menthirist #1894 üzenetére
Sajna ezzel a Google play servicessel semmit se lehet kezdeni, nálam minden telefononrandon eljátszotta, néha random megkergült és ette az akksit, akármit is csináltam vele. Aztán eccer csak nem...
Most tesztelgetem ezt a syconfig patcher nevű magisk modult, ami elvileg berakja a play sevicest azon appok közé, amikre a doze hatással lehet (+ háttértevékenységet is lehet korlátozni az akkstatnál), de úgy néz ki semmit se ér, hiába van ott, így is ugy is kb 200-220 mAh-t fogyaszt a szokásos 3 napos etapomba... -
racerx
őstag
válasz
sszemtelen #1890 üzenetére
Hát ha a data-t is lementetted akkor igen.
-
racerx
őstag
Jah, 2 napig nekem is jó volt
. Aztán, ahol eredetileg se tapad, és a lötyi orvosolta, ott előjött megint. De tök érdekes, hogy OP3-mon volt egy teljesen 100% osan rajta, csak sajna berepedt, és rendeltem ugyanonnan ugyanolyat, és azt már nem tudtam tökéletesen feltenni. De ugyanez volt S8 on is, eccer sikerült egy Nillkin fóliát tökéletesen feltenni, majd másodszor az istennek se sikerül...
-
racerx
őstag
Ez még nem is lenne annyira nagy gond egy tokban, de sajna pár helyen a szélén nem tapad oda, igaz alis folyadékkal orvosoltam,de páe nap után visszajött. Pedig tényleg vékonyka
. Egyébként tényleg nagyon jó, nekem is minden telefonon az volt. G2,G4 Op3, stb. De pl S8 ra, nilllin sentudott normálisat gyártani (mondjuk senki se....). A gyári a legjobb itt is, csak sajna drága. De ez van.
-
racerx
őstag
Nekem az átlagos használati szokásommal 3 nap/4 óra SOT. Otthon csak wifin nem tudom mennyi lenne, mert annyi időm nincs nyomkodni 1 nap
-
racerx
őstag
válasz
BalaNce87 #1822 üzenetére
Igen, eddig én se voltam olyan helyzetben, de itt kib..ottul kijött az olajfestmény jelleg (eddig nem igazán láttam, pesze olvastam mindenkinél), de most vmi brutális. No mindegy, ugyse tudunk mit tenni vele, amúgy meg hibátlan. Szerintem ez a 2 kamera (egyik sötétben kell), meg OIS hiánya zsákutca a fotózás területém, de hát most a 2 kamera a divat, ugyogy az kell mindenbe.
-
racerx
őstag
No tegnap teszteltem a kamerát olyan körülmények között amin az S8 besza..jó képeket csinált, meglepően jókat (kocert , színpadot fotózva), hát sajnos ez nem igen van pariban vele. De eddig ez az egy dolog amiben visszasírom, egyébként nagyon nem..
-
racerx
őstag
válasz
macii97 #1681 üzenetére
Sajnos a Nillkin se 100 %-os, előtte az volt fenn. És az se olcsó, 3000 körül van, ez meg 6 az aliról. De szvsz megéri, mert jobban tapad, full cover, mint említettem ha nem lenne alatta 2 porszem (asszem legközelebb a fürdőben teszem fel az üvegeket, mert itt is teljesen biztos, hogy nem a kijelzőn maradt, hanem az üveg szedte össze a levegőből), akkor teljesen láthatatlan lenne.Ja és kb 2x olyan vastag(ha nem jobban) mint a 2mm-es Nillkin, így valószínűleg a védelme is sokkal jobb.
-
-
racerx
őstag
A Nillkin + os nem rossz, de egy két helyen a szélénél nem ragadt oda, amit szépészetileg orvosoltam alis olajjal,de 1 hét után ugyanazokon ahelyeken visszatért a folt. Most kipróbálom a gyári üveget, mert sajna a Nillkin alatt maradt pár porszemcse, és nem szép.
-
racerx
őstag
Semmi extra, ennyi:
Dear user,We are deeply sorry to inform you that following an attack on our systems, your credit card data may have been compromised. This data includes the card number, expiry date and security code that you entered at oneplus.net.
As soon as we were made aware of the attack, we launched an urgent investigation. We suspended credit card payments and have been working with a cybersecurity firm to reinforce our systems.
We recommend that you check your card statements and report any charges you don't recognize to your bank. They will help you initiate a chargeback and prevent any financial loss. If you run into any problems, or need further guidance, don't hesitate to reach out to us.
Meanwhile, we are looking for a suitable way to offer one year's credit monitoring to affected users. Credit monitoring is a service that alerts you to any abnormal or fraudulent use of your credit card. We will be in touch over email with details on how to claim your credit monitoring.
Once again, we cannot apologize enough for this incident and the trouble it may have caused you. We have informed the relevant authorities to monitor your card status, and will take measures to ensure this never happens again. If you have any questions, our customer support team is available at support@oneplus.net.
Our deepest apologies,
The OnePlus Team
-
racerx
őstag
Mindenki kapott az Oneplustól levelet a kártyamizéria miatt, vagy csak azok (mint én) akik kártyával vásároltak?
-
racerx
őstag
NA megjött nekem is a Nillkin üveg , a + változat. Nem rossz, kissebb mint a gyári fólia, felrakása elsőre nem lett pontos, vissza kellett szednem, utánna már jó lett a pozíció. Egyedül felül a hangszóró mellett lett egy kicsit "fehér", leg alul középen. De ezt az alis réskitöltővel orvosoltam. Sajnos amikor visszaszedtem, összszedett vmi
mikroméretű port 1-2 helyen, amit a csap alatti mosás se vitt le, így ott sajna látszik vmi a kikapcsolt képernyőnél, de nem veszélyes, bekapcsoltnál meg semmi se látszik, simán együtt lehet vele élni.
Valószínűleg ha elsőre sikerül a tuti pozíció, akkor csak max a széln kelett volna réstkitölteni. Az érintési érzet, az oleophobic réteg, szokásos Nillkin minőség, koszt , ujjlenyomatot nem gyűjt, siklik rajta az ujjam.
Asszem marad fenn, nem rendelek se gyárit, se másik Nillkint. Ja és persze a mérete miatt teljesen tokbarát, mindennel együttlehet simán. -
racerx
őstag
Egyébként ez a systemless twrp hogy is működik? Mert hármason asszem nem igen néztem, ott simán használtam.De itt először (még nem állítottam be semmi védelmet (pin, pattern..), belépve a twrpbe, kérdezte, hogy akarom e hogy a system read only maradjon, mondtam hogy igen, s űgy telepítettem fel a magisket. Beállítottam utánna mintát, ekkor a twrp-be belépéshez ezt kellett megadnom, ez decyptelte a meghajtót, és mehetett vela custom kernel. Viszont itt már nem kérdezte, hogy system read only akarom e..
Az maradhatott e , vagy már nem . Hogy is van ez? -
racerx
őstag
-
racerx
őstag
válasz
mucsácsó #1380 üzenetére
Nemtudom, passz. Nem mondták el, telefonon lehetett elintézni (Erste bank). Gondolom van az éves kártyadíj, + valami letitási díj. Majd kiderül. Agyaltam én is rajta hogy mindek fizessen ki az ember fölöslegesen ezreket, de ha egyszer megszívom akkor sokkal többe lesz. Az biztos hogy a virtuális kártya amit + ba rendeltem a netes vásárlásokhoz, annak 1500 az éves díja. Annyit megér.
-
racerx
őstag
No én is letiltattam a kártyám biztos ami biztos alapon, és azzal a lendülettel rendeltem, egy újat + egy virtuális kártyát a vásárlásokhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
Állásajánlatok