Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinek van gyári karbon tokja, attól kérdezném elsődlegesen, hogy mennyire csúszik kézbe véve? Esetleg vennék is újat, vagy újszerűt, nem nagyon van kedvem ebay-ről rendelni, vagy a OnePlus-tól, horror szállítással.
-
oba
addikt
Na, mégiscsak leszedtem. Óvatosan csináltam, vizes kézzel, lejött szépen, nem nyúlt meg sehol. Leöblítettem a csap alatt a szöszöket
Lecsepegtettem, majd ismét szappanos vizes módszer és újra felraktam. Most sikerült teljesen tisztán felrakni, nincs alatta semmi. Remélem száradás után is jó lesz.
-
ToniSlow
senior tag
Úgy néz ki hamarosan kapunk egy 3.2.5-öt.
-
tatu90
csendes tag
Az UltimateShield oldalán, ha jól emlékszem azt olvastam, hogy akárhányszor újra lehet tenni, de szerintem én nem mernék nekiállni, hacsaknem annyira rosszul sikerült, hogy nem tudok együtt élni vele.
Egyébként nekem a saját "papírjáról" is viszonylag nehezen jött le a fólia, tartottam is tőle, hogy megnyúlt, de szerencsére nem. Szerintem, ha óvatosan szeded le a kijelzőről, akkor a nyúlással nem lehet probléma.
Ha rendes üveg alatt a full covert érted, akkor csak a színezett keretű, csak a szélén ragadós üvegek vannak, ami kicsit bele is lóg a kijelzőbe (legalábbis nekem), illetve olajszerű foltozódás tapasztalható vele a nem tapadó részeken. A többi üveg a kijelző szélééig sem ér el, az előlap adottságai miatt.
-
oba
addikt
-
tatu90
csendes tag
Én is tegnap este tettem fel. Mára az általad említett színes foltok eltűntek róla, viszont egy szösz sajna nekem is alá ment és hihetetlenül idegesített, úgyhogy reggel felszedtem. (mondjuk pont a szélén volt szerencsére, úgyhogy csak ott kellett)
Vizes kézzel óvatosan felszedtem, kiszedtem a szöszt csöpögtettem alá pár csepp vizet és visszasimítottam, egyelőre úgy tűnik, hogy minden probléma nélkül (megnyúlás, újabb szöszök alákerülése) megúsztam a mutatványt.
-
oba
addikt
Akik ultimate shieldet használnak: nálatok teljesen tiszta a fólia? Nálam apró színes pöttyök vannak, tegnap este raktam fel. Olyan mint amit egy matt fóliánál láthatunk. Ez el fog múlni vagy ez ilyen?
-
Tibko8
senior tag
válasz
szkorhetz #7075 üzenetére
Az mondjuk lehet mert levétel szinte rendesen fáj már nekem annyira rávan szorulva. De mivel max 2x vettem le így én még nem vettem észre a telefonon semmit. De 1 hónapon át folyamatosan rajta volt de nem karcolta össze pedig volt alatta homok (biztos a tenger parton ment alá) de még így sem láttam rajta karcott.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Nagytoll #7073 üzenetére
az új N-ek gondolom nem lesznek olcsóak
meg ahogy nézem szépek se, de ez kevésbé ütős érv. az most direkt jó, hogy van időm pénzt gyűjteni szeptember-októberig ;-)
ja, és nálam extra nagy pluszpont, hogy az audió jacket alulra tették, ez nem kéne, hogy ekkora kuriózum legyen... elviselem én a tetején is, de teljesen logikátlanak tartom.
-
tucsok.
senior tag
Hol van a menüben az átirányítás? Valaki meg találta már?
-
Nagytoll
senior tag
Rezgőmotort appal lehet erősíteni, alapból nem ugrik ki az ember zsebéből, de szerintem oké. Nekem is a 6P volt az OP3 vetélytársa, de végül az erősebb hardver és jobb anyaghasználat, na meg az ár miatt az OP3 lett, szoftveresen pedig majdnem ugyan olyan jó az OP3 mint egy nexus, ez nekem nagyon bejön, most is épp dualbootolok két romot
. Én mondjuk megvárnám a helyedben az új nexusokat, mert egyenlőre nem lehet OP-t rendelni.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Nagytoll #7070 üzenetére
köszi. abszolút első most a 1+3 a listámon, kicsit aggaszt még a rezgőmotor, erről írtátok, hogy gyengus, de ezt már le tudom nyelni. sokáig szemeztem a Nexus 6P-vel, de a legerősebb ellenérv, hogy állítólag nagyon hajlékony rossz értelemben. Az sem tiszta, hogy az tud-e kikapcsolva ébreszteni, de úgy jött le, hogy nem, pedig ezt szeretem, és ha jól értem, a OP3 tudja.. audiót majd meglátjuk, néha hallgatok zenét telóról (márhogy fülessel természetesen), de nem audiofilkedek, szóval egy elfogadható szintet csak hoz... ami még elvárás, hogy legyen olyan hangszórója, hogy kihangosítva ne legyen gond a telefonálás, ez ritka nálam, de az Mi4 nem jeleskedik hangerőben.. (mindig akartam egy Nexust, de túl sok minden szól a OP3 mellett)
-
Nagytoll
senior tag
G4 után nagyon érdekes, hogy milyen jól beveszi a duplakoppot a teló, volt olyan, hogy a G4-re 5-6szor kellett kopogtatnom, hogy feléledjen, olyan volt mintha lekapcsolt volna a szenzor, ez főleg éjszaka volt. Itt ilyen nincs, eddig mindig feloldott. A vakut nem mindig sikerül bekapcsolnom elsőre, de ez az én hibám, mert nem jól rajzolom a "V"-t
-
Nagytoll
senior tag
Én nem tudom elképzelni, hogy a bekapcs gomb zsebben benyomódna, egyik telefonon sincs itthon ilyen "erős" gombja, nekem pedig vannak igazán keskeny nadrágjaim, és azokban sem nyomódik be a gomb, viszont ilyenkor a méretből adódóan egy hosszabb túra után kidörzsöli a lábam a zseb belseje.
-
ZolkoW
őstag
egyébként most eltekintve a legújabb frissítéstől, amiről olvastam, hogy bughalmaz, ezek a geszcsörök működnek hibamentesen?
proximity feloldás, meg akinek fliptokja van esetleg, mikor kinyitja, lekapcsolt kijelzőre rajzolás...
Azért kérdezem, mert Mi4-en engem eléggé idegesített (inkább leszoktam a fliptokról), hogy ezek sosem akartak 100%-osak lenni, pedig néhány ROM, meg azok jópár frissítése azért megfordult a telefonomon. -
Tibko8
senior tag
De rég hallottam róla. De jó volt amikor még a One-t így rendeletem ide haza többet is.
Szerencsére nekem már nincs rá szükségem első nap megrendeltem.Ha lehet németekhez rendelni akkor ha valakit érdekel az a One topik összefoglalójában meg a fórumban is van egy csomó leírás részletesen.
-
Ati007
őstag
Nálam is van pár furcsa dolog 3.2.4-nél: akku statnál pirossal jelzi mintha nem lett volna térerő(mobilhálózati jel) pedig hívásom is volt, wifit megint folyamatosnak jelzi pedig 12órát nem volt bekapcsolva .
1+1-om volt COS-al , nagy kár hogy nem azzal adták ki ezt a telefont , szuper lenne -
ToniSlow
senior tag
Nah ez tényleg bug: működik az újjlenyomatolvasó pocket módban.
-
virkir
veterán
válasz
Macika66 #7058 üzenetére
Részben igen.
Regisztrálsz a mailboxde.com-on ahol kapsz egy ilyen címet-
Mailboxde.com GmbH
Neved, ID ******
Äussere Weberstr. 57
02763 Zittau, GERMANY
Ide rendeled a telefont és ők a megérkezés után 13-18€-ért továbbküldik.
Az One első rendelései csak így működtek még 2014-ben. -
rankesz
veterán
Nem tudom kinek ilyen még, de nekem üzem időben visszaesés a 3.2.4
-
virkir
veterán
válasz
ittakary #7025 üzenetére
Akinek nagyon sürge annak működhet a mailbox.de-s megoldás +16-18€-ért mert németre állítva rendelhető.
Macika66
Tuti nem MM bug mert CM13-al simán működik kapcsolgatja ahogy kell...ene ha a doze vagy valami nem kavarna bele.
Amíg nincs egyszer feloldva a kijelző addig nem lép nekem vissza a rep módból, de csak abból. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Nagytoll #7052 üzenetére
Ha jól emlékszem a CM13 tud location based profilváltást csinálni, a profilokon meg be lehet állítani, hogy a WiFi ki, vagy be legyen-e kapcsolva. Így még kényelmesebb is, mint az időzített, mert ha hazaérsz, mindig bekapcsolja a WiFi-t, ha elhúzol otthonról akkor pedig ki.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Macika66 #7051 üzenetére
Szerintem ez android/alkalmazás bug lehet, ha 3-ból 3 készüléken így működik, rootolni csak akkor rootold ezért, ha az alkalmazás tudja használni a rootot.
Szerk: Asszem custom romok tudnak ilyet alapból, legalábbis úgy emlékszem tegnap láttam valami ilyesmi időzítést a resurrection remix-ben, csak ma megint OOS-t használok, jobban kézre áll. -
Macika66
őstag
Sajnos ugyanaz előjött, mint a Note4-nél is, V10-nél is Marshmallow frissítés után, ha programmal időzítve (Llama, Tasker) kapcsoltatom ki a WiFi-t (pl. éjféltől reggel 8-ig), utána nem tudja visszakapcsolni, hiába látja a hálózatokat, nem tud csatlakozni, üresnek látja a jelszót, de a jó beírása után sem tud csatlakozni. Újraindítás után természetesen tökéletes minden (anélkül, hogy beírnám újra), egészen addig, míg ki nem kapcsolja a program a WiFi-t.
Vajon ha rootolom a készüléket, akkor megoldódhat ez a probléma?
-
De a settingsben úgy állítja, hogy ha nincs 4G, megy a 3G-re, majd tovább 2G-re. A kóddal meg elvileg fixen be lehet lőni, hogy ne próbálkozzon 3G-vel és 2G-vel, csak és kizárólag 4G-n működjön. Persze kérdés, hogy jó e ez, mert ha elmegy a 4G, akkor tényleg nem lesz semmi hálózat.
-
K82
őstag
válasz
PowerBuldog #7047 üzenetére
Ne szenvedj a kódokkal, a settings - mobile networks menüben ugyanúgy ott van.
-
NORBl
aktív tag
Melyik Pelosi - d van ? Én a linken szereplőt néztem ki, ami full covert biztosít, kivéve ugye a képernyőt.
Még a telefonom sincs meg, lecsúsztam róla, úgy tervezem majd az időzítést, hogy kb. egyszerre jöjjenek meg, hogy egyből védelemben tudjam. A belső része nem smirdlis ? Nem bántja a telefon hátulját ?
-
zoltan6
addikt
válasz
PowerBuldog #7030 üzenetére
-
-
Nagytoll
senior tag
Nálam 3.2.4 fut FOS 1.4-en elementalx kernellel és eddig semmi hibát nem észleltem.
-
Tibko8
senior tag
válasz
PowerBuldog #7030 üzenetére
Nem csodálkoznék rajta. Ahogy néztem a hiba listát elég hosszúra sikeredett. Még jó hogy nyaraltam amikor kiadtak és nem raktam fel rögtön. Azóta is inkább maradok a jól bevált 3.2.2
-
Tibko8
senior tag
Ma megjött a szilikon tokom 200Ft volt (2db-ot is berendeltem) amikor rendeltem Szilikon tok Ebay
Pelosi tok mellé rendeltem. Nagyon jó ez is fogásra akár csak a Pelosi. Nem csúszik nem lötyög pont jó. A kamera sem lóg ki annak a kerete is védve van. A kivágások is rendben vannak. -
PowerBuldog
veterán
Ezt a 3.2.4-et visszavonták? Még VPN-el se találja a telefon.
Elnézést ha volt kérdés.
-
oba
addikt
Nektek volt már olyan, hogy nem volt felkapcsolódva a telefon a hálózatra? Nem jelzett semmi hibát, ugyanúgy ott volt a térerő ikon és a szolgáltató neve, csak nem tudtam hívást indítani illetve engem sem tudtak hívni mert foglaltat jelzett. Telefon restart után megjavult. Mi lehet ez?
-
thomasvold
őstag
Na megjött az US Full fólia...
Ultimate Shield
-
K82
őstag
Engem meg üldöz a technika ördöge.
Flat Style Color Indicatort használok, beállítok mindent szépen ahogy tetszik, erre restart után elfelejti 3.2.2-es ROM-on. Aztán kipróbáltam pár másik ROM-ot, különböző bugok miatt visszament a gyári OOS. Csodák csodája, ezen már jó az FSBI, de ugyanúgy 3.2.2, ugyanaz a zip. Jött a 3.2.4, ugyanígy elfelejti a beállításokat.
Tegnap megint tettem pár próbát, hátha sikerült vmit hegeszteni a főzött ROM-okban úgy h működjön a gyári kamera app (csak félig működik, manuális módban kifagy, automata HDR nem megy) - sebaj, megvagyok nélküle.
Próbáljunk másik ROM-ot: Exodus, a blackjubel-féle RR alatt a gapps beállításvarázslója kifagyott, jöjjön akkor a sima RR illetve egy CM. Az FSBI ugyanígy elfelejti a beállításait restart után, így maradt a működőképes 3.2.2-es backup. A fene se érti... -
dui
aktív tag
Hozzávetőlegesen hány nap alatt szállítják a telefont, ha ma megrendelem? Kinek milyen tapasztalata van?
Tudom, hogy Standard Shipping - 3-7 business days for delivery. -
ribarszki
őstag
válasz
pècsimunkás #7008 üzenetére
Ebben a cikkben lévő kóddal nem tudod esetleg lockolni a telefonos 3g elérését, hogy ne dobjon vissza 2g-re??
-
Ez lesz az első frissítésem a rootolás óta. Jól értelmezem, hogy a "Signed flashable zips" fájlok közül kell letöltenem a legfrissebbet, azt a telefonra kell másolnom, majd flash a TWRP-ből, azután jöhet újra SuperSU?
Az OTA is látja a frissítést, érzékeli a root-ot. Így is letölthetem és telepíthetem adatvesztés nélkül? Gondolom, a root ugrik, és azt újra kell csináljam TWRP-ből.
-
metal01
őstag
-
Nagytoll
senior tag
-
oba
addikt
Nálam sincs semmi root, google play könyvek, music, újságos, meg ezek a számomra haszontalan dolgok vannak tiltva. Éjszakára kilövöm a wifit és mobilnetet. Így merül 2-3% -ot egy éjszaka alatt.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Korábban itt linkelt valaki ilyen 1%-os merülést éjszaka, az lenne a normális? Nekem 3%-ot merül éjszaka úgy hogy hozzá sem nyúlok, majdnem 4, mert párszor hozzáértem és már 96%-ra ugrott. Így a készenlétem kb 3-ad akkor lehet mint másnak, adjak neki factory resetet vagy ez így normális?
(Képek tömörítettek, nem fogja leszívni a mobilnetet.)A Wifi is érdekes, mert éjszakára az Openwrt kikapcsolja a router wifi-jét. más wifin meg nem tud lógni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest