Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS frissítés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
silvergod #23913 üzenetére
Ez nálam is hasonlóan érdekesen zajlott, leveleztem velük mikor az 5-nél 15 napon belül voltam, cserét kérve. Végül lesz... tam, annyiban hagytam, le is zárták a ticketem. Erre tegnap kaptam egy mailt hogy elfogadták az RMA kérelmem, 24 órán belül fel fogják venni velem a kapcsolatot....
-
rankesz
veterán
válasz
akela91 #23498 üzenetére
Ne haragudjatok de amíg nem láttatok op5-t élőben, addig ezeken a kijelentéseken csak röhögni tudok, mert bullshit az egész. Most vagy én vagyok vak, vagy az én op5-m "selejt" de marhára semmit nem látni a jelly effekt-ből, pedig direkt feltettem a google + t is, hátha, de nem,
Az üzemidő is botrány, nálam kb. 8 óra körüli SoT-okat produkál, dobom is ki a 'csába, és jövök vissza op3-ra...
-
rankesz
veterán
válasz
sszemtelen #23367 üzenetére
Messenger app nem frissült? Én ott keresném a hibát
-
rankesz
veterán
válasz
pècsimunkás #23022 üzenetére
Nem azért de tőled tényleg már lassan egy éve csak a vinnyogást olvasni, és azért ennyi idő alatt már valóban kurva uncsi... És ne hidd azt h nem követlek, pár hónapja volt h írtad semmi bajod épp, meg legjobb teló, stb. Szerintem tényleg add el ez nem a te márkád, vegyél samut vagy iphone-t, biztos sok ember megkönnyebbüléssel olvasná búcsú soraid...
Érdekes módon nekem sose volt olyan problémám amit ne tudtam volna elviselni/megoldani/stb, mindezt tavaly az akkori s7 árának feléért Hogy akcióban 100 eur-al több az s7? Vegyél akkor azt. Én pedig élvezem a root nyújtotta előnyöket, a reklám mentességet, testre szabhatóságot, Xposed-et, etc. Ha pedig megunom a szoftvert felteszem valamelyik másik ROM-ot a több százból ELŐ GARI MELLETT, (Samsung vs kn0x ugye)
Szóval nekem az op5 tuti vétel, max eladom ha mégis csalódnék, de csak úgy mondom h a becsben tartott 3-ast egy év után 25 "bukóval" adtam el... -
rankesz
veterán
válasz
promagus00 #22553 üzenetére
RR-en is...
-
rankesz
veterán
válasz
sszemtelen #22485 üzenetére
Értesítési led...
-
rankesz
veterán
válasz
racerx #22435 üzenetére
3-at, is a megjelenés után nem sokkal rendeltem... Régi tulajok szerintem emlékeznek hogy azért nem volt fenékig tejfel az élet... pl töltőről lehúzva ha nem csináltál egy újraindítást nem ment a teló deep sleep-be, videó felvétel kodek elég f#s volt stb... régi szép emlékek... kb a galaxy s1-em szerettem ennyire...
Nosztalgia OFF
-
rankesz
veterán
Kezdek felb-----ódni...
Hogy a csába kell leszedni az induláskori unlock pattern-t, fel akarnám tenni a gyári image-t, de nem enged be twrp-be, pedig leszedtem az ujjlenyxomat ás minta kérést, mégis kéri induláskor, ráadásul a twrp el se fogadja
All in one tool meg nem szedi le a gyári image-t valamiért -
rankesz
veterán
Búcsúzom srácok, holnap viszi a postás a telót az új gazdijának... Eddigi legjobb telóm volt, nagyon szerettem, sajnálom is nagyon de nem bírok magammal, váltani KELL...
Jó romolást nektek. -
rankesz
veterán
Tudja esetleg valaki hogy dirty flash mennyire ajánlott RR rom alatt? Március közepén feltettem valami custom xda-s buildet, de az OTA rész nem megy. Ha letöltöm és felteszem rá a legújabbat változott benne valami akkorát hogy clean flash ajánlott? Mert akkor már inkább felrakom a legújabb OOS bétát, amúgy is a felé hajlok...
-
rankesz
veterán
válasz
hyperspace #21919 üzenetére
Csak győzd kivárni, nézd meg az OP2-t hol jár szoftveresen
-
rankesz
veterán
válasz
Pszihonaranc #21705 üzenetére
Amúgy gondolom a kolléga a ppi-re gondol, újabb romokban ugye kisebbre van véve, ezért szellősebb ugye a home screen is...
-
rankesz
veterán
válasz
vitezlejszlo #21317 üzenetére
Tagadok mindent, nekem ehhez most semmi közöm!
-
rankesz
veterán
válasz
Pszihonaranc #21279 üzenetére
Nexus 6-ot mikor vettem kaptam mellé egy spigen tokot. Hát, szerintem rakás.... Főleg akkor lestem mikor megláttam mennyiért mennek... De nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése
-
rankesz
veterán
Beta 13 tapasztalatokra lennék kíváncsi, honvágyam van a gyári rendszer után, resurrection remix nem ad nekem semmi +t
Egyébként csodálkozom h számozásban nem hagyták ki a 13-at, azt hittem b12 után rögtön b14 jön
-
rankesz
veterán
válasz
sto1911 #20742 üzenetére
Nougat quick settings programmal tudsz immersive módot csinálni, ki rá kód csempének és már megy is
-
rankesz
veterán
Hoppá, ezt olvastátok?
Ha ez tényleg igaz akkor ha ez szélesebb körben nyilvánosságra kerül az szép lesz... -
-
rankesz
veterán
Szerintetek rá merjem engedni munkában az év végi 4.0-s rom-ra?
Van pár zip-es modom fent, meg franco kernel, stb. Én azt mondom hajrá...
-
rankesz
veterán
válasz
Totheground #19723 üzenetére
-
rankesz
veterán
Ha valaki gondolkozik a kolléga által említett ESET mobile security-n, annak hasznos lehet ez az akció, 2 éves licensz 10 dolcsiért
-
rankesz
veterán
Végre találtam megoldást egy általam nagyon hasznos funkcióra amit xposed alatt használtam. Nougat Quick settings alatt be lehet kapcsolni a full immersive módot pl. amit régen chrome alatt sokat használtam hogy teljes képernyőssé tegyem
-
rankesz
veterán
válasz
vitezlejszlo #19060 üzenetére
Érdekes, cm (bocsi, LOS) alatt nincs bencsmárkra gyúró algoritmus, mégis hasít a teló
-
rankesz
veterán
válasz
kentucky #18917 üzenetére
Nah, nem is tudtam hogy van r8 franco... Fel is ment gyorsan. Agressive doze a naptime-ban nem ugyan az mint a beállítások / akkumulátor menüpontban? Meg nekem fent van a Greenify, abban is van ilyen kísérleti mód. Mondjuk sehol sincs bekapcsolva, de nem is érzem szükségét, nekem nincs bajom az üzemidővel.
-
rankesz
veterán
Van új franco kernel oos nougat-ra.
-
rankesz
veterán
Szerintem a shelf alapból kikapcsolós, nekem legalábbis nem jött be.
A mikrofon (google now) ikon úgy tudod lecserélni hívásra ha a menüben rákeresve kikapcsolod a már sajna nem emlékszem mit
de valami kisegítő funkció volt,
Zseblámpa a kikapcsolt kijelzőre V gesztust rajzolva kapcsolható ha beállítod, meg nekem még a notification bart félig lehúzva középre van berakva. -
rankesz
veterán
válasz
PowerBuldog #18042 üzenetére
ipv6 vagy 4? én itt nézelődnék
-
rankesz
veterán
Facebook darálás gondra használjátok az oldal mobil verzióját böngészőből, chat-re meg ezt, ez még jó
-
rankesz
veterán
válasz
Nagytoll #17343 üzenetére
Nálam csak a nyitott bootloader miatti fehér karakteres képernyő van, másik nincs, final 7.0-nál
DeathAdder: nem a 7 hibája, full random android bug lehet, nálam nexus 6-nál pl az őrületbe kergetett, ennél meg pl egyszer jött elő karácsonykor, (kop kop) de egy kikapcs bekapcs megoldotta.
-
rankesz
veterán
válasz
PowerBuldog #17325 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gondom, bár nem is próbáltam. A helyedben megpróbálnám azt h elfelejteted vele a wifi beállítádokat, és újra csatlakozol / beállítod
-
rankesz
veterán
válasz
zsoltiz #17229 üzenetére
Ne legyél már ennyire.... ... légyszíves. Tedd fel a csúszkát legfelső állásba (néma, pedig eddig ne zavarj mód volt a neve) és amíg mutatja a feliratot bökj a fogaskerékre és kapcsold be a rezgőt. Jéé!!
Az is feltűnhetett volna hogy az eddig csak prioritás módnak nevezett állás most már ne zavarj... Na, szerinted ez is véletlen, mint a 7-el bevezetett totálisan testre szabható értesítő rendszer? -
rankesz
veterán
Beta 10 OTA-t ne engedjem rá a TWRP-s rootolt 9-re ha jól sejtem.
1-2 mondatban leírná valaki hogy mi a frissítés helyes menete ami nem csinál kárt?
-
rankesz
veterán
Tegnap óta az android rendszer a legnagyobb fogyasztóm, pedig újra lett már indítva. Remélem nem marad így, mert akkor megy fel apróra és veszek szifont, nincs kedvem megint ahhoz a tortúrához mint anno nexus 6-nál.
-
rankesz
veterán
válasz
Totheground #16818 üzenetére
Szerintem eléggé presztízs kérdést csinálnak belőle ha már ígérték, szóval én úgy gondolom lesz.
-
rankesz
veterán
Kellemes Karajcsont kívánok minden kedves topik olvasónak / op3 használónak
-
rankesz
veterán
válasz
Tibko8 #16713 üzenetére
Reggel fél 7-kor kelek, illetve akkorra van beállítva az ébresztő de jóval korábban fent vagyok, és a fél 3-as sg.hu hírlevél értesítése ott figyel az aktív display-en. Full gyalu volt mikor felraktam, sőt először ext4 volt a fájlrendszer, ezért ráküldtem twrp-ből egy konvertálást, majd otg-vel fel a rom, majd root - SuperSU
-
rankesz
veterán
válasz
pècsimunkás #16618 üzenetére
Tuni Radio-t Próbáld ki szerintem
Nekem a Spotify megy rendesen offos kijelzővel is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Alig használt Sony Xperia 1 VI 256GB, fekete, ALZA, garancia, ajándék Sony tok!
- Beszámolok - iPhone 16 Pro 512 GB Natúr Titán - 0 Perces - 0 ciklus - APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tokkal
- iPhone 12 (kívülről törött, de hibátlanul működik, külső javítást igényel)
- Samsung S25 5G 256Gb -os kékes fekete telefont Vennék !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest