Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
hát a digitális zoom igencsak semmire sem jó...
minőségre meg végképp nemvan már róla valahol egy adatlap? mert még az olympus honlapján sincs fent...
40 eft?! hát a 850sw-het képest igencsak sok.(tudom, hogy majd ez is megy lejjebb...) Gondolom a ccd nem nagyobb, mint annak, tehát a 10megapixel szinte hátrány.
az ütésállóság hiánya meg pl csúszdázáskor lehet zavaró

-
Dtomi
őstag
Nem is tudom
nekem a valóban vízálló tokomba nem nagyon tud kárt tenni sehol. Nem, hogy áztatni meg gyapjúmosni
inkább ez olyan teljesen kihúzom magam az összes lehetséges garanciális javíttatás lehetősége alól...
főleg egy ilyenmellett nem tudom mi értelme van ilyet kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nekem a valóban vízálló tokomba nem nagyon tud kárt tenni sehol. Nem, hogy áztatni meg gyapjúmosni
inkább ez olyan teljesen kihúzom magam az összes lehetséges garanciális javíttatás lehetősége alól...