Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Nem is tudom
nekem a valóban vízálló tokomba nem nagyon tud kárt tenni sehol. Nem, hogy áztatni meg gyapjúmosni
inkább ez olyan teljesen kihúzom magam az összes lehetséges garanciális javíttatás lehetősége alól...
főleg egy ilyenmellett nem tudom mi értelme van ilyet kockáztatni. -
Dtomi
őstag
Após is vett egy ilyen gépet ilyen 725 sw-t mert a mienket éppen mi is vittük a nyaralásra, aztán elolvasta a garaciapapírt...
100kg -ot kibír, x méter magasról való esést, ennyi méterig vízálló...
Megjegyzésrovat
Abban az esetben vízálló, ha félévente gumitömítéseket cserélnek benne, a szakszervízben, sós víz után 10 percig édesben áztatják majd folyó víz alá teszik és még vagy 10 feltétel uh soha nem lett víz alá víve... Ha beázott volna aminek nagy esélyt adok a szervízbe a helyszínen ráírjak amit már lentebb említettek... nem rendeltetés szerű használat... Aztán próbáld meg bebizonyítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Mass Effect
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest