Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
lehet,hogy bekrepált a wifi egység a szinte új 10MK II vázban? képtelenség csatlakoztatni bármely mobilt a gépre.
-
jeni
félisten
Hello
Ilyet érdemes feltenni a gépre.
Véd és biztosabb. Jól csúszik az új ezen a GGS üvegen.
Aki rendelne és tud akkor +1 érdekelne tartalékban. -
jeni
félisten
Szia
Az eredeti aksi az BSL50 típusként van megadva de vissza keresve az E-PL7-be is jó és BSL5 -ként van feltüntetve. Szándékosan vagy azért teljesítményben eltérhetnek még ha fizikailag bele megy?
-
asdf_
veterán
Az én szememnek ezek a nagy tárcsák kissé kellemetlenek ezen a gépen.
A szemednek tok mindegy kene, hogy legyen, hogy milyen, a kezednek a lenyeg. Az elod volt nalam par napig, annak a sokkal laposabb tekeroje nekem kenyelmetlennek tunt, latatlanban is bevallalnam ezt az uj, nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Az én szememnek ezek a nagy tárcsák kissé kellemetlenek ezen a gépen.
Ez viszont baromi hasznos funkciónak tűnik: "a kereső használata közben, a kijelzőt megérintve jelölhetjük ki az élességállítás helyét."
(#5) MittuDomain: Kétlem hogy lemegy az ára, inkább szépen eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Ricardo128 #7 üzenetére
Én még maradibb vagyok, nekem a tudás számít, a külső dizájn teljesen lényegtelen egy fényképzőnél.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Kékes525
félisten
Nagyon tetszik!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Fura ez a váz
[ Szerkesztve ]
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
Ricardo128
senior tag
Gyönyörű gépezet, bár én maradi, DSLR fanboy vagyok. Ha egyszer lesz annyi fölösleges, elkölthető vagyonom, akkor beújítok rá.
gölmétcsül ©
-
arn
félisten
Franko lett, kene
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
MittuDomain_
őstag
Ha marad az E-M10 pénzvisszatérítősdi akció és az új még ezen belül lenyomja a régi árát (mondjuk -20k és boldog lennék), én inkább azt venném. Ebből nekem leginkább a 4K timelaps hiányozna. Meg tetszik az új gombkiosztás.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
80hun
addikt
Kívánatos lett a kicsike.
-
Daywalker
addikt
Ah cselesek, mivel az olympus oldalán megadják a váz tömegét és a váz+akku+kártya tömegét is. Innen az eltérés...a korábbi cikkben nálunk utóbbi adat volt feltüntetve, azt onnan néztem, míg az újnál az olympus oldalát. Javítottam, thx!
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
rumos14
nagyúr
a dpreview szerint 390g az új gép és 400 volt az előző.
mivel csak 30k különbség van a két verzió közt, nem kérdés h érdemesebb az újat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest