Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Hozzátéve, hogy az edzett üveg kifejezetten szép tud lenni, míg a plexi mindig is bóvli megoldás volt.
Előbbinek ezért abszolút helye van ezen a piacon, mert az alkalmazásával lehet igényes, ízléses számítógépházakat is készíteni.
Mondom ezt úgy, hogy ettől függetlenül én is a Fractal Design "pórias", fekete számítógépházait kedvelem.
-
vottokar
senior tag
Egyszer szeretnék már olvasni bemutatót egy szép, szögletes, rendes lemezből készült (a 0,4-es fólia nem az) nem plexi, üveg, stb. elő- vagy és oldallapos házról (nem karácsonyfáról), ami árban sincs elszállva. Sajnos ez sem az. Bár tudom, hogy az én igényeim már igen csak rétegigénynek számítanak.
-
Duddi
aktív tag
Ebben minek van elöl ventilátor ??
Ha csak a látvány miatt akkor pont elég lett volna egy neoncsövet behajtogatni mondjuk pin up lány formára... pont ugyan annyit ér mint az a 2 120 as venti amit előre lehet rakni.
Negatív nyomású háznak talán meg lehet még építeni. De necces mert ahol levegő bejuthat az fent és hátul a 12cm es venti hely és a PCI slotok résein. 10K huf ide vagy oda én nem venném meg.Egy kis tömítőszilikonnal csodás akváriumot lehetne belőle csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó bemutatta legújabb microATX-es házát, amely első blikkre a korábbi, Prosper nevű megoldás kicsinyített változatának tűnik.
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Renault, Dacia topik
- Raspberry Pi
- eBay
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- Be Quiet Straight Power 11 750W Full modular
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- be quiet! DARK POWER 13 850W 80 PLUS TITANIUM - Garancia 2033.08.06.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest