- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Hozzátéve, hogy az edzett üveg kifejezetten szép tud lenni, míg a plexi mindig is bóvli megoldás volt.
Előbbinek ezért abszolút helye van ezen a piacon, mert az alkalmazásával lehet igényes, ízléses számítógépházakat is készíteni.
Mondom ezt úgy, hogy ettől függetlenül én is a Fractal Design "pórias", fekete számítógépházait kedvelem.
-
vottokar
senior tag
Egyszer szeretnék már olvasni bemutatót egy szép, szögletes, rendes lemezből készült (a 0,4-es fólia nem az) nem plexi, üveg, stb. elő- vagy és oldallapos házról (nem karácsonyfáról), ami árban sincs elszállva. Sajnos ez sem az. Bár tudom, hogy az én igényeim már igen csak rétegigénynek számítanak.
-
Duddi
aktív tag
Ebben minek van elöl ventilátor ??
Ha csak a látvány miatt akkor pont elég lett volna egy neoncsövet behajtogatni mondjuk pin up lány formára... pont ugyan annyit ér mint az a 2 120 as venti amit előre lehet rakni.
Negatív nyomású háznak talán meg lehet még építeni. De necces mert ahol levegő bejuthat az fent és hátul a 12cm es venti hely és a PCI slotok résein. 10K huf ide vagy oda én nem venném meg.Egy kis tömítőszilikonnal csodás akváriumot lehetne belőle csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest