Hirdetés
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Raysen623 #15 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve.. Nemtudom, hogy hol dolgozik az ismerősöd, és nem akarom leszólni vagy ilyesmi, de egy mezei cég "render parkját" ne hasonlítsd az ilyen nagy filmeket készítő cégekéhez, itt nem "egy pár mac-ről" van szó és ezek nem úgy működnek, hogy józsi belövi a power buttont feláll a osx/win és uccu neki rendereljünk..
Ha tudsz angolul akkor ittvan egy kis olvasni való:
Link1 Link2Egyébként ahogy nézem ezt a mac pro-t, szerintem ez az 5870-es kártya lufi komolyabb rendereléshez. Tudomásom szerint nvidia quadro kártyákat szoktak használni ilyen célra.
Na de én itt be is fejeztem, mert túl sok az off.
Mindenesetre én várom a surface-t és az árától függően lehet befizetek egyre.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Raysen623 #13 üzenetére
Őő, nem vagyok otthon a renderelésben, de tudtommal az ilyeneket render parkokban csinálják nagy teljesítményű gépekkel, erre kifejlesztett programokkal, nem az otthoni vasakat fogják be ilyen célra.. (javíts ki ha tévedek, mert megeshet)
Link, a lotr-t a Weta és a Digital Domain renderelte saját programjaikkal (Massive, Nuke), valamint a harmadik részben a "Next Limit Technologies" is besegített szintén saját programjukkal a "Real Flow"-al. Szóval ezeknek nem sok köze van az Applehöz.
#12: Érdekes, én nem tapasztaltam még ezeket a problémákat, pedig már lehúztam pár évet win7 mellett. Jó néha előfordul egy-egy fagyás, vagy behülyülés, de ez csak user error.
-
Razuel
aktív tag
Jólvan akkor, én most nem fogok erről vitatkozni, meg nem is vagyok piaci elemző, hogy annyira értsek hozzá.. Csak a véleményemet mondtam el, majd meglátjuk mit hoz ki belőlle az MS.
Egyébként meg kevés cég gyárt az MS-nél minőségibb szoftvereket és szvsz az alma nem tartozik ide..
-
errorcode06
őstag
-
Razuel
aktív tag
Ez semmit nem jelent.. A microsoftnak még csak a WP7 van a piacon, ami nem túl elterjedt, ráadásul jóval az apple rendszere után jött a piacra (3 év), majd 1-2 év múlva nézd meg a piaci részesedéseket. Szerintem a WP8, RT, Win8-al oda fognak verni rendesen.. A microsoftnál se hülyék dolgoznak, nem véletlen egyeduralkodó a PC-s OS részlegen. (bármennyire is fikázzák a linux fanboyok és a hozzánemértő burzsuj mac-esek..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft táblagépe október 26-án a Win 8-cal együtt jelenik meg.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest