Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Malachi #210 üzenetére

Sokfélék vagyunk. Egy szociológust nem lelkesít ám a VR, hogy mégtovább csökkenjen a társaságban eltöltött idő, a pszichológust, hogy mégtorzabb **ggfejek legyenek, az addiktológust, hogy mégtöbb szenvedélybeteg legyen, mert erre rögtön rámegy a drogpiac is, hogy ezt kapd be mellé és akkor milyen király lesz...
    Még ha minden szárnyalna is sokkal komplexebb ez a dolog egy "izgalmas számtech újítás"-nál, szóval nem fogják hagyni elszállni még akkor sem ha lenne rá mód, de a jelenlegi technológiai fejlettség mellett a vonatkozó árkategóriában ez még nagyon gyenge szerintem. Nem lesz robbanás, max pukkanás. Szerinted melyik ország akarná, hogy ne menj oda és költsd el a lóvéd túristaként csak virtuálisan nézzél körül egy szoftverben? Erre nincs felkészülve semmi és senki. Az nem úy megy, hogy álmodunk egyet aztán kész is.
    Egyrészt van egy szisztémánk ami lehetőséget képez (azaz árat) valamire. Adott egy technológiai fejlettségi szint, ami korlátok közé szorítja az egészet pl. a kijelző felbontása és adott egy arrogáns, a világot és a gyártást irányító elit aki eldönti, hogy mi hogy lesz, mert átlátja, hogy az általa irányított társadalom milyen szinten primitív, mert egyébként megdöbbentően az. Nézd csak meg alaposan egy átlagos ember fogyasztói döntéseit, hogy mi mekkora prioritást kap az életkeresetében. Szóval nyugi van. Nem kell túlspirázni. Nem robban semmi. Örüljünk, ha a seggünket nem lövik szét. Lehet programozgatni, jól szórakozni, de ebből a "belelkesítő előadás után átszellemülten várjuk a techrobbanást" történetből én már kinőttem.

Új hozzászólás Aktív témák