- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Tökéletes kezdés. Ez tényleg a nagybetűs Játék
Ezzel kezdtem gépes pályafutásom. Emlékszem,amikor még a mai gyerek-fejemnél is gyerekebb voltam,2-3 éve,mennyire csodáltam nagybátyámat
Neki volt a szuper gépe,amin a világ legjobb játéka fut! Uh,egyszer nekem is lesz ilyen
Aztán láss csodát,jobban ismerem Cyrodil-t,mint Pomázt ahol épp lakom
Szóval UP! Obli és UP Jorusnak is
És csak azért nem vagyok nagyon pipa a Bethesdára,hogy nincs több TES(egyenlőre)
mert nagy reményeket fűzök a Fallouthoz
-
Ra3
őstag
válasz
Kareszovics #7 üzenetére
hát ja, pár napig toltam ezzel a konfiggal, de a 800*600 20"-os monitoron nem az a kompromisszum amit hosszútávon szívesen vállalok
-
subpixels
tag
Morro után talán evvel játékkal töltöttem az időmet, megpróbáltam összes küldit végigvinni, csak 200 valamennyi sikerült ,több mint 180 óra alatt. Nekem amúgy a kieg sok jóban bejött, mint maga Oblivion. Ja és egy kis segitség, aki elakadt a játékban [katt] .
-
Kareszovics
addikt
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Igen, egy post-nuclear Oblivion jót ütne.
Amúgy még mindig nem frissítettem a BIOS-t a laptopon, lusta ganéj vagyok.
-
Fáraó
őstag
Voltál már olyan helyen a játékban, ahol arra gondoltál: Hmm... Itt le DH-znék!
.
Én még csak gondolkodom rajta, kipróbáljam e...
-
Thrawn
félisten
Kellett megemlíteni, feltelepítettem újra...
-
MGabee
csendes tag
Nekem nagyon bejön
Még anno x360-on beleraktam pár órácskát, viszont most ps3-on nyomom, és eleinte elég bosszantó volt hogy nem lehet ugyanúgy beállítani a kart mint ahogy boxon megszoktam. Ciki volt hogy oda akartam suhintani valakinek, erre varázsolt a csákó egy szépet. Meg eldobálta a cuccait a harcosom, mivel nem a ravasszal kell váltani a menüben
Amúgy párszáz óra játék után is lehet még találni benne újdonságokat. Pl a kardot és társait nem tudtam tápolni, de a King of worms feltámasztó pálcája csodákra képes.
-
Huma
addikt
Nem tom, nekem nem jött be sem az Oblivion sem a Morrowind. Valahogy a kezelése sem tetszett igazán. Ami tetszik benne, hogy szépen néz ki meg a játéktér is tágas és szinte teljesen szabadon mozoghatsz benne. Ellenben a a sztorija nem annyira jó szerintem. És a képzettségrendszere sem jön be nekem.
Mondjuk sokat nem játszottam vele mert akadt a gépemen. Lehet, hogy nekem is jobban megtetszett volna ha folytatom. Az viszont vicces volt, hogy amikor ki akartam nyírni egy útonállót, véletlenül megsebeztem a lovamat és az rám támadt. Sajnos kolbi lett belőle és mehettem gyalog.A Fallout 3 remélem jó lesz. Régen nagy kedvencem volt a 2-ik rész.
-
Darth_Revan
veterán
Remélem ilyen lesz az új Fallout is
-
Ra3
őstag
Én most vettem meg a két kiegészítővel, még kigyúrom a gépem és a nyáron nekiállok. Tavaly tavasszal nyomattam egy ideig, de megváltam tőle, mert a hajnali kettőig tartó Obli után valahogy másnap reggel nem igazán akart menni a meló. (Meg mondjuk a 7300gt sem igazán elég neki.)
Morrowind-et találtam meg nemrég valami régi vga kiegészítői között, nagyjából végig is toltam, de Vvardenfell valahogy nekem túl kopár, a mocsaras meg sivatagos részeknél jobban bejönnek a képeiden látható erdős-zöld tájak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest