Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Apple asztali gépek
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
rudi megirta amit akartam én is:
Amit az AMD meg tud csinálni X dolláros áron, azt az Intel is játszva meg tudja!Nem azért drága, mert az Intel drágán akarja adni, vagy drágábban gyártja, hanem gyakorlatilag azért, mert nincs ütőképes konkurencia aki ki tudna hozni elég ütőkepés terméket, hogy rákényszerítse a Intelt az árak csökkenésére.
"azért probléma, mert mi erre nem készültünk fel". Még jóhogy probléma ember! Kössétek fel a gatyátokat!
A netbook és notebook gyártó cégek elég rendesen be vannak raktározva a Centrino platformmal, így szerintem nem akarnak most ennek konkurenciát, mert saját magukat szívatnák meg vele, ha a nyakukon marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Byski Áramláskijelző.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest