- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
A VGA-k döntő többsége túlmelegédsben halálozik el - hő pedig ugye ott termelődik, ahol a teljesítmény van. Radeon-tulaj vagyok jó ideje, de elég kellemetlen érzés volt, mikor az X1800-as kártyámról nem tudtam leszedni a hűtőbordát, mert a gyárban nem terveztek azzal, hogy valaki pasztát vagy hűtést szeretne cserélni. Takaríthattam a gépházat havonta, meg feltekertem 100%-ra a ventit, de a sorsa elkerülhetetlen volt. Persze jó pár évet kiszolgált, de még ma is azt használnám, ha nem halálozik el - kicsit kiábrándító, mikor egy volt csúcskategóriás (árat inkább nem is írok) kártya összeroskad a saját teljesítménye alatt.
Aki hosszú távra tervez, annak ez tökéletes választás - mellesleg nem minden felhasználónak igénye a BF4 meg a Crysis. A másik dolog, meg ugye az, hogy elmúlt években elég sokat építettek a TDP növelésre - ez rossz irány volt, nem lett lényegesen jobb a technológia, csak több energiát küldtünk a cuccnak. Szerintem a jövő az energiahatékonyságé, és nem a többszázwattos TDP-ké (legalábbis a CPU és PSU piacon ez a trend).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb, középkategóriás videokártyája már a Maxwell architektúrára építkezik.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest