Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
kolopele #1329 üzenetére
Persze, ha össze válogatnak pár "zöld" játékot, könnyű kihozni, hogy alig gyorsabb a 470-es. Ettől függetlenül nem egy kategória, és ezt tupírozhatja a zöld tábor akár hogy is. Főleg az újabb API-k alatt ( DC12, Vulcan ) tátong elég szép szakadék a kettő között. Ha valaki főleg régebbi játékokkal játszik, és ha betegesen érzékeny a fogyasztásra, meg a max. 50EFt-os árra, annak lehet jobb választás az 1050TI. Ettől eltekintve jobb a 470. Szerintem meg pont annyival drágább, amennyivel gyorsabb, szóval mind a kettőnek meg van a helye, és a vásárlói tábora is.
-
törölt tag
válasz
kolopele #1329 üzenetére
Egy oltári nagy kamu az a teszt, szándékosan Nvidiás címeket válogattak benne össze. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg Nvidia kártyám van nekem is, de ettől függetlenül az emberek félrevezetését ki nem állhatom.
Itt a valóság, kb másfélszer olyan erős az RX 470:
https://prohardver.hu/teszt/nvidia_geforce_gtx_1050_ti_a_legkisebb_pascal/osszegzes.htmlVagy itt egy Nvidia párti teszt, még ebben is 24%-kal erősebb az RX 470, eleve nem is lehet egy lapon emlegetni egy GTX 1050 Ti-vel. Nem sokkal marad el a GTX 1060 3GB-tól, és az is ugyanúgy laza másfélszer erősebb a 1050 Ti-nél.
https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_1050_Ti_G1_Gaming/29.htmlNa erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged