- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Az msi-k jók, asus-t rossz tapasztalatokból nem vennék, a Gateway meg nem ismerem
-
Zanik
addikt
Asus bejövős! Remélhetőleg ebből lesz itthon ezüst, mert pl. az U35-ösből (és az U45-ösből) itthon csak fekete kapható, az meg kevésbé szép, gyűjti a szöszt és az ujjlenyomatokat, az ezüstös U30Jc ebből a szempontból kevésbé érzékeny, ellenben 2kg felett van. A Fermi-s nVidia is plusz érv az U31-es mellett!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Drughi
addikt
Mondjuk én távolra nem látok jól, a noti meg itt van 40-60centire, de engem nem zavar.
Sőt én kifejezetten szeretem.
Egyedüli hátulütője a játékok alatti drasztikus FPS csökkenés, ami kisebb felbontáson ugye nem jönne elő.
Úgy vagyok vele, hogy egy 15ös gépnél az arany közép út az 1600x900, 17és fölötte pedig a FullHD.Xiaomi 14T
-
Vidala
senior tag
Én is ezt várnám, mert szeretnék egy 17-18"-as multimédiás notit, de egyelőre elég szerénynek érzem a kínálatot, amibe a képernyő minősége és felbontása is beletartozik.
15,6"-ra én is feleslegesnek érzem, azon már nem látszana a különbség, csak a hangyabetűkben.Drunghi: akkor szerintem elég sokan szeretnének olyan rossz szemet, mint a tiéd
Persze be lehet állítani nagyobb ikonokat, meg betűméretet, de tényleg minek. Már nemigazán érezhető a nagyobb felbontás előnye. Ebben a méretben az 1600x900 bőven elég lenne szvsz.[ Szerkesztve ]
CoVboy Forever!
-
Drughi
addikt
Nekem 15,6 on 1920x1080 pixelem van és tökéletesen olvasható, pedig rossz a szemem.
Egy 1600x900 felbontás szerintem teljesen korrekt lenne, sőt szerintem ez lenne a minimum.Az Asus gépei nagyon bejövősek, ideje, hogy konkurencia legyen a subnotebook-ok között is, ahol a teljesítmény és a hosszú akku idő a szempont.
Eddig ott csak az Acer 3820TG volt a piacon, nameg a Macbook pro 2x akkora áron.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
Maccoy
csendes tag
Jó kis gépek, főleg az Asus
[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Egyébként most hogy nézem mégegyszer a hírt az AMD-s MSI-ből nem lesz négymagos? Csak két és három magosak vannak megemlítve.
Tomcat
-
Tomcat
őstag
Serintem nem lenne sokkal drágább előállítani 15,6" méretben az 1920*1080-as felbontást, csak nagyító kellene hogy el tudd olvasni a betűket a kijelzőn.
Inkább a 17-18"-os kategóriában gyúrhatnának egy FullHD-s kijelzőre ahol már lenne is ergonómiailag értelme,és egy ilyenre akár én is vevő lennék.Tomcat
-
bartucc
addikt
Nem rosszak ezek a kis notebookok, bár én már a 14,1'-t is kicsinek éreztem, amikor ilyen gép előtt ültem. A kis 11,6"-os nyerte el igazán csak a tetszésem. A 15,6"-os notiknál elterjedhetne már az 1600*900-as felbontás is...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest