Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
Persze, csak vicc volt.
Garanciában azért nem vittem vissza, mert a készülék bal oldala végig van húzva, és be van horpadva, illetve a telefon többi része is horpadásos lett. Ha így visszaviszem, megvonják a garanciámat ("fizikai behatás" miatt alapesetben sem lehet érvényesíttetni a garanciát, azonban ha látják a telefonom és megvonják tőlem, akkor később más miatt sem). Most kiegyengettem magamnak (az oldalán kívül már sehol nem látszik a baleset), ha pedig majd garanciális problémám lesz vele, akkor veszek 9 új torx csavart, meg egy új házat, és azzal viszem vissza. A Te esetedben valószínűleg azért cseréltek gombot, mert a kopás természetes használat miatt keletkezett. ('anyaghiba') Én is próbáltam így a satióm hátlapját cseréltetni, de ez szerencse kérdése, mert nekem nem cserélték. Az előttem lévő dekoratív lánynak viszont kicserélték a kopottas készülékházát, ez ilyen..
Amúgy a képeket már válogatom, előbb utóbb fel is töltöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest