Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz
Misály #25529 üzenetére
A hozzászólásod első részéhez csak annyit fűzök hozzá, hogy szimplán nem érdekel!
Én használhatóság szempontjából nézem a dolgokat, pont nem érdekel, hogy nem egy mai csúcshardver van a telefonban, ugyanis ha az normálisan teszi a dolgát, akkor szarok rá mi van benne! Nem más telefonokkal hasonlítgatom össze lépten-nyomon, hanem használni akarom a készüléket.
A gyári böngészés igaz, hogy kaki, de az opera igen is nagyon sokat dob a dolgon. Nekem jó a kezelés az N8 esetében is, és mivel ennél erősebb hw van 808-ban, de ugyanaz a rendszer, így még gördülékenyebben fog menni, vagyis jobban meg fog felelni. A 720p videófelvétel kiegészül 1080p-re brutális tulajdonságokkal, illetve a mobilaréna tévében láthattuk, hogy simán elboldogul a full hd-s filmekkel is.
A 38 mpx-es képeket is 2mp alatt menti el!
Szóval amíg ezeket tudja a készülék gördülékenyen, egyáltalán nem érdekel milyen vas van benne, nekem a használhatóság a fontos, és az bizony nagyon is jó!USB OTG - én nem anyáztam a Fat32 miatt. Egy kattintás a formázás és ennyi! Nem szárad le az ujjam miatta.
BT Transfer - meglepő, de én sokat használom, még mindig a legegyszerűbb kapcsolat két telefon között! Nem tudom, neked milyen telefonjaid voltak, de nekem legalább volt már 25-30 féle és egyiken sem volt probléma a BT fájlküldés! Igaz, iPhone-om nem volt!!! és nem is lesz
Persze vannak benne marhaságok, mert azért a rezgés és csörgés egyszerre, lehet élni nélküle, de hangos környezetben jól jön, amikor nem hallod hogy csörög a telefon, ellenben érzed!Igazából te kiragadtál pár dolgot, amik neked nem fontosak, és ezzel akarod lejáratni a symbiant, meg azt mondod haladni kéne a korral!
Ha jól megnézed, azért a WP több ilyen kisebb nagyobb hiányosságokkal küzd, akkor esetében nem kéne haladni a korral? Mert ez így visszafejlődés!
A WP 8 meg más tészta, még nincs jelen, arról valóban nem tudunk nyilatkozni, de azt már lehet tudni, hogy lesz ugyan Pureview Lumia modell is, de nem 41 mpx.en, vagyis bútított változat lesz! Vajon miért? Ez így részemről nem megfelelő!Én elfogadom, hogy neked a WP a jobb, de te meg fogadd el, hogy nekem és rajtam kívül sokan másoknak a Symbian a nyerő még most is! És nem kell ilyeneket írni, hogy haladni kell a korral, mert nekem pl a 808 jelenti a korral haladást!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest