- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
válasz
attisx #19925 üzenetére
Nagyon köszönöm, komolyan mondom nagyon jól esett a segítséged, hogy majd megint a kisfiam hangjára navigálhatok. Csak van még egy kis gond.
Alkalmazás telepítve, saját hangcsomag megkeresve, belehallgatva hogy tényleg az-e, de a letöltésnél azt írja hogy nincs kapcsolat. Holott előtte direkt bekapcsoltam a wi-fit. Próbáltam gsm csomaggal is, "nincs kapcsolat." Megnyitottam a térképeket még az Áruházba is beléptem párhuzamosan, de továbbra is "nincs kapcsolat". Mi lehet a gond, megköszönnék megint egy kis segítséget.
Üdv. Langsam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest