Új hozzászólás Aktív témák
-
iOce
tag
Vettem egy Case Mate tokot. Állatúl néz ki, kíváncsi vagyok, mennyire fog karcolódni, vagy mattulni, most olyan, mintha az egész 920 üvegből lenne
-
iOce
tag
Félig meddig OFF, de sokan kerestek biciklis tartót, ez ugyan széltében kicsi a 920-nak, de egyedi igények alapján is legyártják, szerintem best buy lehet akkor!!
-
iOce
tag
válasz
Ágógreen #16424 üzenetére
Nekem van, én szeretem. Egyetlen fura jelenséget tapasztaltam, ha be van kapcsolva a GPS és megy a here drive, akkor néha nem tölti az akksit, bár ez még GDR 2 előtt volt. Nem olcsó cucc, viszont fel lehet tenni az üvegre, és a műszerfalra is, és szép. A kábelét akarom majd betenni a műszerfal burkolat alá valahogy.
-
iOce
tag
válasz
franc0 #16148 üzenetére
Húst hentesnél kell venni
bogyo112: nekem is volt Nikon dsrl gépem, imádtam is, de eladtam, mert egyszerre költeni zenélésre-túrázásra-számítástechnikára, mint hobbira sajnos kizárta a komolyabb fényképező tartását, és a komolyabb fényképezést. A Lumia 920 is tud élményt nyújtani és örömet okozni, mint fényképező, legalábbis nekem, nem azonos ez egy tükrös géppel, vagy akár egy milcel, de kielégítő, és képvisel egy színtű minőséget, a mobilok között pedig kiemelkedő.
-
iOce
tag
No, gariban kicserélték a mikrofont, nem is keresték a hiba okát. Most rendesen működik
Éljen!
-
iOce
tag
Tegnap beadtam a 920-at ezzel a nem hallanak hibával végre, mára kész, kíváncsi vagyok, mi volt a gond...
-
iOce
tag
Mindig meglepődök, milyen jó tud lenni a 920 kamerája
Ezt most a gyári appal lőttem, automata módban. Teljesen rendben van, színhelyes, van mélység-élesség, kellemes és életszerű.
-
iOce
tag
Na, hard reset után is sz*r, csak kihangosítva hallanak. Ez szervíz
-
iOce
tag
Sziasztok!
A Lumia Black frissítés óta néha nem hallanak a túloldalon telefonálás közben, mindegy, hogy 2G, vagy 3G hálózaton vagyok-e fent. Valakinek produkált-e ilyet? Szerintem viszem szervízbe, elég idegesítő.
-
iOce
tag
Nekem is települ
-
iOce
tag
válasz
Mr. Nimbus #13635 üzenetére
Töröld, majd add hozzá újra a fiókokat szerintem, lehet hogy HR lesz a vége, mivel a legelső hozzáadott microsoft fiókot nem lehet másképp törölni, a gmailest lehet.
-
iOce
tag
válasz
gyurkikrisz #12965 üzenetére
A 920 még mindig remek telefon, abszolúte megéri venni, frissítés lesz rá még jövőre is.
-
iOce
tag
válasz
polonic #12919 üzenetére
(#12919) polonic: nekem 4 ébresztés van egymás után beállítáva, felváltva a nokia clock és az alarm 6, elég idegesítő tud lenni reggel, de van így is néha, hogy elalszom
Remélem lesz a 920-nak olyan alternatívája, ami nem 6-os és tudja a vezetékmentes töltést... Ez a 4.5 pont jó kompromisszum szerintem.
-
iOce
tag
válasz
Assdak #12884 üzenetére
Így van, baromi kényelmes, nekem is van a kocsiban, és otthon is. Csak rádobom tölteni, ha hívnak felkapom, és nem tépem ki vele a töltőkábelt a telefonból, se a konnektorból. Minden személyeskedés nélkül, ha valakinek volt pénze egy 100 ezer Ft körüli telefonra, ami csúcskészülék volt anno, ne a Qi töltési technológia árán hülledezzen, ami talán a telefon árának a tizede... Kész, ne vegye meg, de abszolút felesleges időpazarlás ideológiát is faragni ellene...
-
iOce
tag
válasz
Assdak #12607 üzenetére
Úgy, hogy egy sorozatot akár kopott szerszámmal fröccsönthettek, vagy az akksi lett annyival kisebb, simán. Nem is lötyögött, inkább kotyogott, ha ráztam a telefont, ezek nagyon apró eltérések, amik akár bele is férhettek a megállapított toleranciába, mondjuk gyártottak eddig az alsó érték szerint, a kotyógós meg a felső értéken volt... Nyomdaiparban dolgozom, tudom mit jelent az, amikor valami alsó értéken van, és a felsőt mellé téve az már egy másik szín szabad szemmel is nézve, de az még benne van a tűrésben
legiaap: 30-40 ezret nem ér a "talán" jobb kamera. Fogtam kézben 925-őt, valóban nagyon szép, de mellétéve a 920-at én biztos nem fizetném meg az árkülönbözetet az előbbi javára...
-
iOce
tag
válasz
gyurkikrisz #12527 üzenetére
Nekem lötyögött az akksi, de egy youtube video alapján szétszedtem és kiékeltem gumidarabokkal. Szerintem minden telefon melegszik, ha meghajtod a procit.
Wa2x_: gratula a képekhez, kihoztad a telóból a legjobbat!
-
iOce
tag
válasz
inthro #12415 üzenetére
Simán vedd meg a 920-at, nekem egy usa szolgáltatói független van, leharcolt külsővel, karcos képernyővel, és teljesen rendben működik. Apám 820-a és az öcsém 520-a is teszi a dolgát. Szerintem minden elektronikai kütyünél megvan az esélye, hogy hibásat, rosszat fogsz ki, ezen parázni tök felesleges. Szerintem bánni fogod, ha a 820-at veszed, tudom, mert volt a kezemben sokat az is, az is jó, de a 920 volt a csúcsmodell anno, nem hiába.
-
iOce
tag
Két hete voltam Szlovéniában és Olaszországban, mindenhol működött a hívás, sms, még a 3G és Edge hálózatok is adat kapcsolattal.
Nézd meg a Hálózat menüben az adat roaming le van-e tiltva. Ha levan, és az adatkapcsolatod megy pl 3G-n, akkor lehet nem fog működni, kapcsold ki az adatkapcsolatot, és 2G-n használd a telót, vagy kapcsold be az adatroamingot, de akkor sokba fog fájni a történet. Ez csak tipp, de próbáld ki. -
iOce
tag
válasz
MikeRenton #11660 üzenetére
Nekem néhány telefonálással, folyamatosan wifin, 15 perces email szinkron, 10-15 perc játékkal, 5-6 óra zenehallgatással, glance screennel másfél napot simán megy, és én 20-30% körül már teszem töltőre.
-
iOce
tag
válasz
SpeedHUNGARY #11598 üzenetére
SpeedHUNGARY: Van cián is.
adam014: nyehe
-
iOce
tag
Érdekes dolog történt tegnap este, beléptem a here maps-ba, és töltöttem le pár térképet, majd kalkuláltam utat, aztán here drive-ba átlépve ott is. Nem indítottam el a navigációt, csak windows gombbal visszaléptem a kezdőképernyőre, majd akartam volna fotózni a Pro Cammel, ami elindulás után azt írta ki angolul, hogy túl sok program fut egyszerre, zárjam be őket, és próbáljam újra, és kilépet. WTF, mégis hogy zárjam be őket?
Valaki tapasztalt már ilyesmit? (Bezzeg a bléd, az nem csinál ilyet).
-
iOce
tag
válasz
SpeedHUNGARY #11460 üzenetére
Szerintem elég meggyőző
(A szürke 920 de jól néz ki!)
-
iOce
tag
válasz
SpeedHUNGARY #11444 üzenetére
Én használok, van vagy 3. Nem vettem észre fényesedést, bár az én telefonom piros, és sosem veszem ki a tokból. Fasza cucc, mert nagyon pontosan illeszkedik a telefonra!
-
iOce
tag
Meggyütt az amber, el sem hiszem....
Véletlenül ránéztem erre, délelőtt még waiting for approval volt, most meg már jön is lefele -
iOce
tag
-
iOce
tag
Valaki találkozott-e már ezzel a kedves üzenettel a phone update alatt?
"We are currently unable to check for updates. (80072ee2)"Valami olyasmit hámoztam ki, hogy túlterheltek a szerverek, és ezért nem tudok kapcsolódni. Néhány hókuszpókuszt kipróbáltam, de semmi változás. Asszem nem kéne megvárni az at&t frissítést, hanem feldobni valami mást. Vélemény?
-
iOce
tag
Nekem factory unlocked at&t telenor kártyával, akkor én most melyik listát figyeljem frissítés terén, a telenor hu-t, az at&t-t, vagy mit?
-
iOce
tag
A Lumia 920 megkapja a 925-ösben debütált villogó windows logo notification fícsört, nem-e tudjátok-e? Nem rossz dolognak néz ki, mint a fentebb videóban látszik.
-
iOce
tag
válasz
Jégkokó #9473 üzenetére
300 Ft sok egy játékért? Egy sör ára? A Lumia 920 hányszor 300 Ft volt?
Ezt sosem bírom megérteni, ha valakinek 100 ezer feletti telefonja van, és sír, ha egy app párszáz forint. Én megveszem, ami kell, mert azzal valaki dolgozott, és ez a fizettsége, igen, az ituneson is vettem már zenét.
A Windows Phone ilyen, ha ingyenes app kell, ott az android, vagy az ios. -
iOce
tag
Most vettem egy gyári (CC1403) cián szilikon tokot, Nokia boltban 2100 Ft-ért. Tökéletesen felfekszik, vékony, tetszik.
-
iOce
tag
Nekem tegnap frissült 14 alkalmazás, vannak újak, mint a storage check, network+, display+touch-ban több állítási lehetőség van stb, ez még ugye nem a GDR2? A phone update azt mondja, nincs frissítés. OS verzió 8.0.10211.204. AT&T gyári függetlenített a teló...
-
iOce
tag
Ez a Clever Camera nagyon zsivány! Benne vannak azok a dolgok, amikre szükség van, méghozzá a főképernyőjén, ohje!
-
iOce
tag
Ma produkálta az első hibát, töltőre dugva + zene próbáltam netezni, egy pillanatra nem érzékelte a tapicskolást, majd újraindult
ilyet a lumia 800 is csinált
-
iOce
tag
válasz
Radeon_5 #8747 üzenetére
Köszi
Én sem érem át. Szokni kell
A fateromnak 820 van, az sem rossz egyébként.
Nálam így zajlott az okostelefon evolúció: galaxy mini - iphone 3GS - Omnia 7 - Lumia 800 - Lumia 920Nem bántam meg a váltást anno, nálam az Omnia 7 is jól ment, haveromnak meg állandóan a szervízben van...
-
iOce
tag
Tegnap óta én is beléptem a klubba. Lumia 800 után drabális szívlapát ez a 920, de nagyon bejön, nyomogatom egész nap. A hivatalos Facebook app is az IE félelmetesen gyors a wp7es verzióhoz képest. Egyébként az én telóm is olcsóbb volt, olvasom fentebb az eszmecserét, USA Factory unlocked, no gari, rizikós így, de vállaltam,bízva abban, hogy a 800 is hiba nélkül működik a mai napig. Aztán majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest