Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Tisztában vagyok vele, h. annyit ér mint halottnak a duplabeöntés, ezzel kezdtem a linkajánlót
Inkább arra lenne hasznos, ha valaki WP8 vétel előtt áll, felmegy erre az oldalra, végigböngészi a listát, és ha egyik felhozott hiba láttán se áll meg benne az ütő, akkor valószínűleg boldog tulajdonosa lesz egy WP8-nak, PLATFROM SZEMPONTBÓL! Az már más kérdés, h. utána még muszáj eljönnie ebbe a fórumba a 920-specifikus szarságok miatt, és végig kell olvassa a 7000 hsz-t. A 2 uniója már egész jól behatárolja mire képes ez a szappandoboz
Ja, ha jól láttam olyan topic nincs itt a MA-n, ami 1 admin-zárolt hozzászólásban gyűjti a felmerült 920-as hibákat, megkönnyítené a népek életét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest