- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
babo91
csendes tag
válasz
szabosasito #12999 üzenetére
Úgy lesz!
-
babo91
csendes tag
válasz
szabosasito #12993 üzenetére
Köszi szépen! Ha nem találok jobb ajánlatot akkor biztos rádírok. ez lenne a bolt? Bár itt sincs sárga
hihetetlen :_D
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
babo91 #12992 üzenetére
Én egy pirosról álmodoztam, de végül a múlt héten fehéret tudtam olcsón rendelni. Nem bántam meg, mert piszokul elegáns! A fekete az nekem már egy kicsit snassz... ...eddig mindig csak fekete cuccaim voltak.
(#12995) legiaap: nekem ez tetszett, ezt vettem meg, erről tudok nyilatkozni...
-
szabosasito
aktív tag
-
babo91
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #12989 üzenetére
Hát az lenne az utolsó lehetőségem. Régóta csorog a nyálam a sárgára, ezért ragaszkodok hozzá egy kicsit. De karácsonyig hátha befigyel valahova egy sárga szállítmány, vagy jó lenne, ha T-nél kivenné a kezét a biliből vezetőség...
-
WestBam
senior tag
Egy hétvégényi ismerkedés eredményei:
A telefon nagyon rendben van, robotonmegszokottelviselt szaggatásnak semmi nyoma, játékokban eddig nem találtam jókat de ez kevésbé fontos szempont, fotója nagyon rendben van legalábbis az eddig előtt 20-30 kép alapján de még bőven szokom az egész telefont, ma kapott szép s-line tokot is, ehhez dobok egy kérdést is: nektek is melegszik a telefon hátulja a kamera magasságában? Sima tetrisnél vagy képszerkesztéskor észrevettem, hogy bazira meleg lesz az a része a telefonnak, tokban ugye kap még egy kis szigetelést is ehhez. Nem lesz ettől baja? -
-
babo91
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretném, meglepni magam egy sárga szépséggel (nem kínai lánykára gondoltam), és úgy volt, hogy majd T nél beruházok egyre, de iszonyat nagy cigányság zajlik náluk, 90 ről 170 re árazni ...
Nah szóval a lényeg! Tudtok olyan boltot, ahonnan értelmes áron, tartozékokkal, gyári garival tudok vásárolni, anélkül, hogy félnem kellene attól, hogy használtat sóznak rám, stb rémtörténetek? (igen tudom hogy Google a barátod)
|Bónusz kérdés| Gyári garival bevihetem egy Nokia boltba is, ugye? Mert vidékről macerásabb volna, ha csak bolton(melyek 99% ban Pestiek) keresztül küldenék a Nokia szervizbe.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkumerülés-töltés tapasztalat: a 2. feltöltés után - az én használati szokásaimmal - 2 és fél napig bírta. Előzőleg PC-ről töltöttem, USB kábellel, ez 6 óráig tartott. Most elő ástam a gyári töltőjét (3. feltöltés), ez 2 óra alatt fullra nyomta 8%-ról.
-
gtzion
csendes tag
ja meg még nekem az lenne a kérdésem, hogy ha gépről átrakok egy pdf fájlt sajátgépen a telóra, az miért nem látja (az Adobe-os pdf Reader-rel akartam megnyitni, de nem látja sajna)?
-
jockas
senior tag
válasz
HopeckoR #12975 üzenetére
Üdv!
Ha azok közé tartozol, akiknek jobb az AMOLED, akkor 925. Minden más esetben 920.
Olcsóbb, nagyobb tárhely, vezeték mentes töltés gyárilag benne van és az Amber frissítés óta még szebb képeket is készít (hiába az elvileg egy kicsit jobb kamera a 925-ben, gyakorlatilag szebbek a 920-as képek). Elég sokszor volt már ez téma itt. Amíg a 925 árban a 920 felett van, addig én nem látok az AMOLED-en kívül más okot arra, hogy valaki ezt válassza.
-
iOce
tag
válasz
gyurkikrisz #12965 üzenetére
A 920 még mindig remek telefon, abszolúte megéri venni, frissítés lesz rá még jövőre is.
-
Khan13
senior tag
válasz
MS belepiszkál a frissítésébe?
A saját oprendszerét nem fogja tönkretenni (főleg nem a 720 miatt, ami alacsonyabb kategória), csak javítani. Jövő év elején jön a GDR3+Lumia Black utána március körül remélhetőleg a WP8.1. Ezen kívül a csúcs készülékek / csúcs hardverek mindig előbb jönnek ki, mint az olcsóbb és kevesebb tudású példányok, erőfitogtatás és marketing okokból.
Az meg mit számít, hogy gyártják-e még vagy sem? Ettől még ugyanolyan jó készülék. Az a probléma például, hogy most sok felső kategóriás van (920, 925, 928, 1020, 929 stb), ebből a 920 és 925 szinte megegyezik, felesleges ennyi, max ezért állítanák le.
Bátran ajánlom, hogy szerezd be. Nekem is az első csúcs készülékem (én még 120-ért vettem), és nagyon örülök, hogy megvettem.(#12975) HopeckoR:
Kicsit olvass vissza, nem rég volt kibeszélve sokadjára a két készülék
Az IPS és AMOLED között van látható különbség, de ember függő, hogy kinek melyik tetszik jobban. Jobb, ha kipróbálod magadnak. A 925 szerintem nem fog mostanában akkorát zuhanni, mint a 920. Ha az ár számít, akkor mindenképp 920, mert a 925 nem tud többet nála. -
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Telefonváráslás előtt állok, a jelenlegi L800-at cserélném le. L920 vs L925 csatája folyik már pár napja a fejemben és képtelen vagyok dönteni
Az L920 számomra kicsit rondának néz ki de 75k-ért már egész jó ára van. Az L925 külsőre nálam a befutó de az a 120k-s ár pl Telenornál elég húzós. Főleg hogy nagyjából meg is egyezik a 2 telefon paramétere. Szerintetek megéri várni az L925 ár csökkenésére, vagy erre mostanság nem igazán lehet számítani? Vagy így karácsony közeledtével várható vmi? Továbbá az IPS és az AMOLED kijelző között van valami észrevehető különség?
Köszönöm.
-
-
Opravel
csendes tag
Tedd már meg nekem légyszi, hogy röviden leírod a folyamatát, mert én ezt most nagyon nem vágom ezekből a rövidke válaszokból.
Még nagyon kezdő WP-s vagyok. -
Opravel
csendes tag
Akkor, hogy és mivel töltöd le?
-
Opravel
csendes tag
De hova másolod fel a PDF-eket?
-
Opravel
csendes tag
Szeretnék a telefonra tenni PDF-et, töltöttem le Skydrive-ot is, meg PDF-Readert, de semmit nem látnak.
Hova kell ezeket másolnom hogy lássa?
Már kezd felbosszantani a dolog... -
Wa2x_
veterán
válasz
Semmi bajod nem lehet, jön még rá frissítés, legközelebb januárban és nagyon jó áron lehet már kapni. Megéri venni most sztem!
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok! Megéri még 920-at venni?
Tökre ráizgultam hogy lehet csucskêszülékem olcson, erre olvasom hogy elvileg lealltak a gyartasaval, ami nem jo hir. Bar meg mindig kenterbe veri az ujabb telokat is. Lesz-e ra frissites, illetve lehet-e gondom azzal hogy regebben adtak ki ezt a telefont, mint pl a 720-at, es MS baratunk belepiszkal a frissitesbe? -
Khan13
senior tag
válasz
gergotb #12960 üzenetére
Legújabb frissítésnél mire gondolsz? GDR3? Mert az majd a Lumia Blackkel jön jövő év elején. Ha előbb szeretnéd, akkor több helyen is leírt módon "kipróbálhatod".
Hangos navigációhoz programon belül szedd le valamely hangot, és akkor beállítható.(#12955) TFSi:
Erről az "ismert hibaáról" tudsz forrást írni? Néha nekem is hülyéskedik, és csak tölt a telefon, de nem ismeri fel, mint háttértár, de nem W8.1 specifikusan. Egy telefon vagy gép restart megoldja (valószínűleg anélkül is meg lehetne). -
gergotb
tag
válasz
correctman #12959 üzenetére
Olyan gondom van, hogy valamitől a kijelző felett a ház élénél benyomódást látok, mintha nekicsapódott volna valami, pedig nagyon vigyázok rá. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Mikor lesz rá a legújabb frissítés?
Navit hogyan lehet rábírni, hogy hangosan mondja is az utasítást?
-
WestBam
senior tag
Helloka!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy a telefon hangszórója ami a kijelző felett van mikor telefonálsz már közepes hangerőn is bezizeg? Vagy ez egy hiba mert akkor viszem vissza a 3napos csereidőn belül -
iOce
tag
válasz
polonic #12919 üzenetére
(#12919) polonic: nekem 4 ébresztés van egymás után beállítáva, felváltva a nokia clock és az alarm 6, elég idegesítő tud lenni reggel, de van így is néha, hogy elalszom
Remélem lesz a 920-nak olyan alternatívája, ami nem 6-os és tudja a vezetékmentes töltést... Ez a 4.5 pont jó kompromisszum szerintem.
-
Örülj neki. Nekem sem bluetooth-szal sem "kábellel" nem érzékeli meghajtóként. Ismert hibáról van szó, mint ahogyan említettem is, és nagyon kínos, hogy egy WP-s telefonnal csinálja ezt a W8.1... No comment.Megoldódott, újraindítottam a gépet...
Régi szép XP-s emlékek...
-
Sziasztok!
Egy ismert hibába botlottam bele, mégpedig abba, hogy a Windows 8.1 nem tudja kezelni a telefont. Mikor várható a hiba kijavítása, mert nagyon bosszantó a dolog?
-
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #12951 üzenetére
A GSM boltokat leszámítva is olcsó - ezt te is láttad
Amiket külföldről hoznak azokat jellemzően szerződéshosszabbításhoz kapják (ingyé' vagy pár euróért), eladják nyomott áron neppernek, itt meg eladhatják "teljes" áron, használtként, 0% áfá-val. Itt a biznisz a dologban
-
Bogyó bá'
nagyúr
Iszonyú mennyiségű, raktárakban/boltokban beragadt, eladatlan 920 heverhet mindenfelé, ettől az árcsökkenés. Élelmes kereskedők, importőrök ezeket szedik össze és kínálják sz*ré'-h*gyé' kis hazánkban, saját bolti garanciájukkal. A csütörtökön vett (gyári, bontatlan dobozos) 920-am is például Szaúd-Arábiából származik, ráadásul kb. 1 évvel ezelőtt gyártották. Ha ennyire "túlgyártottak" a valós igényekhez képest, akkor nem csoda, ha bajban vannak...
Számomra egyben öröm is a dolog, mert így juthattam hozzá egy ilyen színvonalú telefonhoz lapos pénztárcával, egyébként még mindig a kis 610-est nyüstölném, továbblépés max. az 520 lehetett volna. Az meg különösebben nem ébreszt bennem vágyakat...
-
junior11
veterán
válasz
Oppenheimer #12948 üzenetére
Külföldi oldalakon (pl. cseh) olvastam, pár ismerősöm szintén hallott róla.
-
junior11
veterán
Állítólag a 820/920-as Nokiákat már nem gyártják, jövőre az MWC-n várhatóak az utódjaik. Kíváncsian várom, mi sül ki belőle.
-
FRENK1988
veterán
Velameny errol a tokrol?
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=281147806226 -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Khan13 #12943 üzenetére
Köszi szépen, akkor ez engem nem érint!
Más: csak kellett a "bejáródás" az akkunak, pont most 24 órája hogy levettem töltésről (2.töltés), és még van benne 75%. Igaz, ma csak kb. 3/4 órát volt használatban, mert nem értem rá vele foglalkozni... ...Pár mail, meg egy kis Asphalt 7!
-
Khan13
senior tag
Tudom. De eddig 8.1-en csak virtuális gépen keresztül tudtam nézni, most meg működik csak úgy random 8.1-en is. Annyira mondjuk nem számít, csak Forma 1-et nézek TV-ből. Ha véletlen nem sikerülne, akkor megoldom "másképp". Igazán kezdhetnének vele valamit, mert ez így ettől függetlenül, mint alkalmazás minőség, gáz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
jockas #12881 üzenetére
Alakul ez, valószínűleg csak a túl régen gyártott és nem használt akksinak kellett egy kicsit regenerálódnia:
11 óra alatt (ennyi telt el a pc-ről lecsatlakozás, azaz a második feltöltés vége óta) 97%-ra esett a töltöttsége.
Tegnap ugyanennyi idő alatt ennek az ötszöröse is megvolt... ...mondjuk USB-csatiról feltölteni az 6 óráig tart, a gyári töltövel sokkal kevesebbnek kell lennie? Nem egészem értem, mert USB3-as portra dugtam, elvileg az már 1A-rel tudna tölteni. -
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Ismételten számomra megoldhatatlan problémába ütköztem: 3 db Nokia telefonom (610, 920, és egy butafon) között bluetooth-on névjegyeket szeretnék küldözgetni. mindegyik felismeri mindegyiket (párosítás), de bármely esetben a kapcsolat 2-3 másodpercen belül megszakad. Mi a fene lehet, mit csinálok rosszul?
szerk: nejemnek akarom adni a 610-est, így reseteltem. Nem szeretnék hozzáférést neki az én dolgaimhoz, így microsoft fiókkal nem másolgatnék, csak darabonként....
-
WestBam
senior tag
-
polonic
félisten
válasz
szabosasito #12927 üzenetére
Megabájtra pontosan.
-
StLui
veterán
válasz
szabosasito #12925 üzenetére
beépített data sense
-
szabosasito
aktív tag
Mobil internet forgalom mérésre mit javasoltok.
-
Khan13
senior tag
válasz
szabosasito #12922 üzenetére
Teljesen jó helyre jöttél
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Khan13 #12921 üzenetére
Pont ezért váltottam, eddig androidos voltam régóta. Csak tele lett a hócipőm az android rendszerrel. Rengeteg az alkalmazás valóban, de mindig volt valami negatívum. Leginkább az op rendszer vacakolt. Nekem megbízható használatra kell az okostelefon nem pedig romolgatásra próbálkozásra. Szinte mindent a telefonon csinálok iroda stb. Csak könyvet olvasok az Ipadon.
-
Khan13
senior tag
válasz
szabosasito #12920 üzenetére
3.20-kor keltett minden nap, amikor még olyat melóztam, soha nem volt gondom. (Egyszer igen, amikor nullára merült és nem vettem észre
) Azóta pedig teszi a dolgát kényelmes 6 órás keltéssel. Elsőnek próbáld ki az összes beépített lehetőséget
ez nem Android, hogy mindent külön össze kell vadászni, mert a beépített hektikusan működik. -
szabosasito
aktív tag
POLONIC
SEREEFF
Nagyon köszönöm -
polonic
félisten
válasz
szabosasito #12916 üzenetére
Az alarm 5 csengohangot allitsd be. Garantalt az ebredes es meg falhiz is baszod a telefont.
-
sereeff
aktív tag
válasz
szabosasito #12916 üzenetére
Teljesen! Nem használok mást, de már az omnia7-en is jó volt, s a 920-on sincs baja!
-
Sinu
senior tag
na van még egy kérdésem a családi csoport mit használ üzenetek kezelésére? sms vagy fb vagy mi a manó?
-
sereeff
aktív tag
válasz
szabosasito #12912 üzenetére
Ébresztőnél megjelennek az egyedi csengőhangok is nálam, naptárnál nem tudom, de mintha Gdr3-tol lehetne talán... De azt nem próbáltam!
-
Hawk02
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #12873 üzenetére
Én kb.3héttel ezelőtt vettem és nekem is eleinte bosszantó volt a merülés üteme.Kezdett már-már idegesíteni,de 1hét töltögetés után beállt az akku és tetszik a jelenlegi fogyasztása.Éjszaka nagyon keveset fogyaszt ,max.2% pedig a wifi is bekapcsolt állapotban van.Arra azért számíts,hogy fogy az akkuból a töltés rendesen,ha terheled a kicsikét.Nekem tökéletes így jelenleg.
-
Воланд
titán
válasz
szabosasito #12902 üzenetére
sehogy.
jo a gyari.
-
szabosasito
aktív tag
12902 valaki tud segíteni. Kérem szépen.
-
StLui
veterán
válasz
zh1972 #12906 üzenetére
Múltkor elijesztett egy cikk, egy sport fülestől, mert kényelmetlen volt a viselőjének. Eddig csak a mindenféle sima füleseket használtam el. És most nem merek próba nélkül venni, pláne ilyeneket, pedig kéne ez az akasztós cucc, de lehet hogy nyom és kényelmetlen lesz. Próbálni meg nem tudok a MM-ban sem, pedig ott is láttam pár fajtát.
Köszi a tippet!!
-
zh1972
tag
Hasonló korosztály vagyunk, én izzadok mint a ló futás közben de a vízálló füles bírja mint állat! ...még úszni is tudsz benne!
1 éve használom már és mintha új lenne! (Vízálló mp3-al még úszok is benne!)
http://www.ebay.com/itm/Speedo-Aquabeat-MP3-Waterproof-Earphone-NEW-/320497301028?pt=US_Headphones&hash=item4a9f20b624
Van akasztó nélküli is ha azt preferálod, az áruk hasonló!
én itthon vettem dupla ennyiért! jobb ha rendeli akinek kell!
-
StLui
veterán
válasz
WestBam #12852 üzenetére
46 évesen csak amatőrködök a futással és csak önbizalomnövelésnek mérek a bsi versenyeken, meg edzéseken, zenét is hallgattam sokáig futás közben, csak tönkrement az összes fülesem már, ráadásul több órás egyedül futásra biztos, hogy viszek telefont, szóval nem igazán szeretnék ez miatt még 2-3 kütyüt hurcibálni, van ennek is elég súlya, karpántot már övön hordom. Azért tényleg érdekes, hogy ha valami nem működik akkor a rajongók azt akövetkező ötletekkel hárítják:
a: "pont leszarom"
b: "vegyél erre külön eszközt"
c: "milyen ember vagy te, hogy ez kell neked"Amúgy ebben az esetben pl lehet simán az app a hibás, arról meg nem tehet a rendszer. Ezért is bánom, hogy nincs runkeeper alkalmazás, csak egy ilyen Caledos runner-es pótlék.
-
kcsa
veterán
Átvettem a kínai töltőt. Kényelmes szögben áll, f.szán megtapad rajta a telefon. Jó lesz ez
-
mediumgecso
őstag
Most foglaltam le az egyetlen, raktáron lévő fehér 920-at az electromarket-től, 2 év Nokia garral 74-ért
Már várom a dec 3-at nagyon -
szabosasito
aktív tag
Sziasztok
Naptár bejegyzéshez, ébresztéshez hogyan tudok egyéni csengőhangot állítani? Névjegyhez hozzá tudom rendelni. Tudtok megbízható alkalmazást napi ébresztéshez? Most lakom be az új kicsikét még pár kérdéssel jelentkezzek.Előre is köszönöm.
-
Assdak
őstag
válasz
zh1972 #12898 üzenetére
Akkor bocs, csak kicsit élesnek tűnt a kommented.
Nyilván, a töltési hatékonyság így csökken. Viszont mivel a telefon szinte folyamatban töltőn van, így majdnem hogy végig közel max töltöttségen áll. Természetesen egy csutkára lemerült telefont, nem így érdemes fullra tölteni gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest