Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van, mégpedig a fülhallgató csatlakozóval: amit megmozdul benne a füles, rögtön recseg, torzul a hangkép, ilyesmi.... Már majdnem visszavittem a fülest, hogy el van törve benne a kábel (lévén, zsír új), de a biztonság kedvéért lellenőriztem másikkal is, és azzal is ezt csinálja, tehát a telefon a ludas.
Remek dolog prémium terméket vásárolni: két hét alatt csak két konkrét hiba derült ki a telefonomról, de legalább már a fülhallgató is recseg, nem csak az oldala. Érdemes volt kivinni a gyártást Kínába, gratulálok a döntéshozóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged