Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
Februárban vásároltam egy Lumia 800-at, egészen július közepéig tökéletesen működött, azóta vannak bajai. Kezdetnek ugyan az volt a hibája, mint amint tegnap Norbi21 írt, egyik pillanatról a másikra se kép se hang nem lehetett bekapcsolni, semmilyen reset nem működött. A váci úti szervizbe bevittem, ahol azt mondták nem tudják mi baja, úgyhogy a központi szervizbe kell küldeniük. 1 hét múlva mehettem érte, kiderült, hogy csak szoftvert kellett frissíteni...fura, hogy ezt akkor ott a szervizben nem tudták kideríteni/megcsinálni. A hab a tortán az volt, hogy a cseretelefon amit adtak...nos nem is minősítem, konkrétan széthullott a kezemben.
Azóta működött normálisan (kivéve, hogy nem tudtam beállítani alapértelmezettnek a google-t, míg az előző szoftveren ez még ment), egészen mostanáig:
Konkrétan nem tudom telefonálásra használni a telefont, mert nem hallok semmit a másik félből, de már a kicsengést sem. Megpróbáltam kihangosítón, ott sem működött a dolog. Engem egyébként hall a másik fél, de én egy mukkot sem...Tapasztalt vagy hallott-e már valaki hasonlóról? Sem a soft sem a hard reset nem segít, más ötletem nincsen sajnosÍgy tehát gondolom irány a szervíz, viszont a váci útiba nem szeretném vinni. Van esetleg olyan hely Budapesten ahol normális, szép állapotú cseretelefont adnak?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest