- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Az anyósom nyaggat ezzel a csodálatos készülékkel, hogy a Youtube nem működik neki rajta, mert azt mondja, hogy nem lejátszható ez a file a telefonon. Írja ezt olyanra is, amit ezelőtt megnézett rajta. Állítása szerint a Youtube kliensben, a címmezőben van egy lakat, és amióta az ott van, azóta jelentkezik a probléma.
Hogyan tudnánk segíteni a vénylánynak?
Előre is köszönöm!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
gmark86
tag
válasz Játékos #20855 üzenetére
Tube Pro - Best Client alkalmazás. Le kell először töltened a megnézni kívánt videót, és utána tudod csak lejátszani, én sem találtam rá eddig más megoldást. 710-en és 800-on sem működik, újratelepítés és másik böngészőből sem. Gondolom Youtube-ék variálhattak valamit.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
törölt tag
-
gmark86
tag
válasz #16695808 #20858 üzenetére
Most néztem meg (letöltésnél nem is néztem, hogy kettő is van). Nagy különbséget nem fedeztem fel, a méretük kb ugyanakkora, viszont a HD egy évvel később jelent meg, illetve több és jobb értékelést kapott. Viszont streamelést egyik sem tesz lehetővé. A HD verzió kilépésnél feldob egy reklámot, a Pro nem. Mindkettő ugyanazokat az ajánlott videókat hozza fel. Érdekes. Ezek alapján a Pro jobb szerintem, hamarabb ki tudsz lépni, nem kell külön mégsét nyomogatni.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
törölt tag
válasz gmark86 #20862 üzenetére
azért ez érdekes... mi lehetett az ok.... mert, hogy a youtube (google) csinált valamit az hótzihher nemhiszem hogy a MS távolról blokkolna ősrégi WP-s telókat.... legalábbi remélem... bár a facebook chat hub-ot is direkt elcseszték, pedig az nagy királyság volt amíg működött..
-
megaram
tag
Munkatársamé koszos de sokkal hangosabb!
-
McCoy20
tag
Sziasztok,
nem tudja véletlenül valaki, hogy 800-as Lumián mik a hozzáférési pont paraméterei a Telekomnál?
Hiába engedélyezem az adatkapcsolatot, nem megy a net, pedig egy 500MB-os csomagom van.
(Korábban a Telenor féle net simán ment.)
Előre is thx -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Elküldtem függetlenítei a telót ezért csináltam egy gyári visszaállítást és mindent töröltem róla. Most pakolgatom vissza a dolgokat,de megakadtam! Nem tudok gmail-fiókot létrehozni,mert nem fogadja el a jelszavam.A gépre folyamatosan küldözgeti hogy valaki megpróbált bejelentkezni egy nem biztonságos alkalmazásból.A telón meg jelszó beírás után azt írja hibás.Jelszavam jó! Mit csináljak vele szerintetek? -
rossitibi
tag
válasz rossitibi #20875 üzenetére
Megvan a megoldás,ha másnak is van hasonló problémája!
Nem tudom hány nap kínlódás meg fórumozgatás után...A fiók hozzáadásánál ne a google fiókot válaszd hanem a más fiókot! Oda ugyanúgy írd be az adatokat és ennyi.
A probléma szövege ez volt: "Helytelenek a Google-fiók adatai."
"Frissítse a fiók (imap.gmail.com:993:1) adatait, és koppintson a Mentés gombra."
-
btudos
nagyúr
válasz rossitibi #20877 üzenetére
Engedelyezd a nem biztonsagos alkalmazasok hozzafereset a Google fiokod biztonsagi beallitasainal weben. Azzal van baja, hogy hivatalosan a Google mar nem tamogatja a WP7-es mail kliens altal hasznalt csatlakozasi megoldast, igy nem biztonsagos alkalmazasnak minositi.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz rossitibi #20879 üzenetére
Egyreszt nincs, masreszt ettol nem lesz veszelyben a fiokod. Ettol meg ugyanugy kapsz ertesitest, ha valami indokolatlan helyrol probalnak belepni, biztonsag szempontjabol az a kritikus, amin nem ez a beallitas fog valtoztatni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
giroud199
senior tag
Valaki még használ 800ast? 6éve szerettem, úgy újra beszereztem egyet, hiányzik ez a formailag
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Sajnálattal látom, hogy bár a market üzemel, semmit nem lehet letulteni és sok oldal a bongeszoben sem jelenik meg normálisan
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
rossitibi
tag
válasz giroud199 #20884 üzenetére
Szia! Én használom,de nem szinkronizálja magát,nem tudok bejelentkezni a windows liveba és szerintem emiatt nem lehet letölteni sem Telefonálni lehet vele,be tudom írkálni a számokat de idegesít hogy semmit nem tudok rá letölteni. Így még egy rohadt zenét se tudok rá tenni. Van valami ötleted? Kint használom második telefonként,nagyon szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest