Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tuomas

addikt

válasz bagkri01 #1615 üzenetére

Szia!

Én nemrég váltottam, androidról, úgyhogy frissek az élményeim :)
    Átállni nem nehéz, van adatátvitel, ami átviszi a névjegyeket, smseket is. De ha a mostani telódon elmented a névjegyeket outlook fiókba, akkor nem is kell semmit átvinni, mert a felhőből lehívja (de a google névjegyzéket is elvileg)
    Közelségérzékelő nekem nem hiányzik, valami olyasmi megoldás van, hogy ha telefonálásnál a füledhez rakod a telefont, a képernyő két szélén érzékeli az érintést és lekapcsol a kijelző. A fényérzékelő nekem spec. jobban hiányzik, de mivel a fényerősség 3 profilja (kicsi, közepes, nagy) tetszőlegesen testre szabható, így túl lehet élni :)
    Nekem az akksi kibír másfél-2 napot folyamatos mobilnet/wifi kapcsolat mellett, eléggé aktív használattal (fb, messenger, internet, néhány játék)
    Térerő, wifi, GPS problémát nem tapasztaltam, sőt, GPS mobilnet/wifi segítségével kb 3 mp alatt talál jelet.
    512 mb Ram egy átlagos felhasználásra simán elég. Előzőleg egy HTC desire x-em volt, abban 768 mb sokkal döcögősebb, töltögetősebb volt. Egyedül akkor szokott némileg töltögetni, amikor megy a spotify + fb messenger + fb. De ez lehet a spotify alkalmazás hibája is, mert az máskor is szokott döcögni.
    Alapjában véve, gyors, és ha nem akarsz művészi fotókat csinálni vele, és átlagos használatra szánod, bőven megéri az árát. Az áruház kínálata nekem megfelel, minden alap alkalmazás megvan, majdnem ami androidra, de érdemes böngészni legalább hetente párszor, mert folyamatosan jönnek újdonságok.
    Az alkalmazások is jobban optimalizáltak, mint androidra, pl fb és fb messenger alkalmazások is gyorsabbak, gördülékenyebbek észrevételem szerint.

Új hozzászólás Aktív témák