-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Az ébresztési hangerő egységes (mindegy hogy lenémítod a telefont vagy felhangosítod) és hangosodik. Válasz valami halkabb kezdetű melódiát. Engem még soha nem riasztott fel, pedig nem alszom mélyen.
GDR3 frissítés után meg tudsz adni majd egyedi jelzőhangot is, addig nincs megoldás, csak a rezgőre/némára állítás a munkahelyen.
-
Chaser
legenda
Színezd újra, színezd újra...
Zsolt_72: Én egyiket se szeretem
Fakkom, ha mailezni akarok ne tudjon nekem 200+ ficsört, nekem még mindig citromosak a fő mailek, de azért leregeltem pár szimpatikus gmail és ms mailt is későbbiekre
-
2ofthem
aktív tag
Nekem is volt ilyen gondom. A következő oldotta meg:
Összes facebook app törlése, facebook fiók törlése, restart, újra feltenni a facebook fiókot és összekapcsolni ms fiókkal, és facebook appot nem szabad használni. Ez zavar be a gyárinak. Nekem azóta tökéletesen működik, a kapcsolatok között látok minden újdonságot, képeket, mindent, az üzenetek között pedig jönnek a facebookos üzenetek is. -
zsoltek
aktív tag
Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, de így vagyok ezzel én is. Igaz eddig Vodás voltam, és ott azt hiszem nincs HD minőség. Itt meg, ha olyan emberrel beszélek akinek okostelója van akkor olyan tiszta hangminőséget produkál a cucc, hogy jóságos zsíroskenyér. Ide fejlődött a világ, hogy nem recsegés ropogás hallatszik, hanem kristálytisztán hallod a partnered.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Van egy csokor. Annyi kiegészítéssel, hogy a MetroTube-bal kapcsolatban pontosítottak a többiek (mivel én nem használom): a trial verzió ingyenes, teljes funkcionalitású és trial létére időkorláttal sem rendelkezik, szóval teljesértékű app.
Ja, meg hozzátenném még az SD Playert, ha valaki egérmozizni akar.
Akku ellenőrző programokat én kerülném, szinte mindegyikről kiderül, hogy pont bekavarhat kicsit az üzemidőnek. A kijelzés meg tudtommal félóránként tudna frissülne az app csempéjén. Én annyit csinálok, hogy a Quick Settings-appnál kitettem egy csempét, amire rábökök, ha meg akarom nézni az aktuális töltöttséget.
-
Tim82
félisten
Nekem az ugyanilyen problémámat az oldotta meg, hogy töröltem a hálózatok közül azt, amelyikre akartam csatlakozni, majd csináltam egy telefon kikapcsolást-újraindítást, utána újra megkerestettem a telefonnal a nekem kellő hálózatot és újra csatlakoztam rá. Ez egyszer fordult elő, azóta nem csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Fogyjunk le!
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest