- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Akit érdekel, pár egyszerű tesztkép ami a telcsivel készült megtekinthető itt a két Nokia 520 nevű albumban.
Amber előtt, illetve után. Én mondjuk nagy különbséget nem látok, csak a makró terén. Az jelentősen jobb.
[link] -
diegho
nagyúr
Akinek van pro cam, rendesen működik? Nekem ha csinálok képet és megnézem, majd visszalépek a pro cam-be, akkor behal.
-
patex1983
őstag
válasz
zsoltek #6880 üzenetére
Áruházban rákeresel->File Downloader (kiadó: MegaScopes) [ingyenes]
Feltelepíted, elindítod. Ellapozol a Server fülre->Start gomb
Ott kapsz egy IP címet. PC-n ehhez már tudsz csatlakozni bármilyen ftp klienssel (én Total Commandert használok).
Felmásolod amit szeretnél, majd a telefonon a File Downloader-ben ellapozol a Storage fülre, elméletileg ott kell lennie az előbb másold cuccoknak. Ezeket kijelölöd->save to media library és kész is. -
Tim82
félisten
-
kcsa
veterán
válasz
zsoltek #6880 üzenetére
Ahogy olvasom, WP7 után WP8 elvesztette ezen képességét.
Bluetoothot meg felejtsd el inkább... Kábel legalább gyors.
-
bump3r111
tag
Hahó! Olyan fóliája van valakinek, ami az előlapi érzékelő szenzoroknál ki van vágva? Hol vette? Mindenképpen szeretnék az 520-amra fóliát, mert ugye nincs rajta Gorilla Glass, és iszonyat mennyiségű ujjlenyomatot gyűjt a cucc. Előre is köszönöm!
-
zsoltek
aktív tag
válasz
#40993792 #6875 üzenetére
Sziasztok!
Most váltottam androidról wp-re. Nézegettem, de sehol nem találtam arra módot, hogy Wi-Fi-n keresztül vigyek át fájlokat a készülékre és ne kelljen kábelt használni, se kivenni a memkarit. Legfőképp zenéket szeretnék rátenni e módon. Valaki ismer megoldást erre a problémára?
-
yazid
csendes tag
a terkep frisitest az jelzi ugye a telefon ? hogy legyen naprakesz
-
yazid
csendes tag
sziasztok
Vettem egy 520 egy honapja a gps itt jol megy edelyben e magyarorszagot is behozza, most keszulunk Svajcba de nemkapja a helyseget, csak fizetos bovitmenyt lehet ra rakni ingyenes nincs?
koszi
Attila udvarhely -
Buster17
addikt
Csütörtök van és még mindig nincs itt a telo.
Ha holnap se lesz meg akkor szólni fogok a t-ének, hogy mi van. -
-
törölt tag
Egy kis tapasztalat:
- Ha zenét indítok el a telefonon, és utána bedugom a fülest, néha nem vált át rá a telefon, hanem a hangszórón szól tovább. Újra bedugva már jó.
- Ha megy a zene, és a füles gombjával megállítom, majd kihúzom a dugót, akkor a zene magától elindul a hangszórón (ez okozhat kellemetlenséget), de ez sem mindig van így.
- Felmásoltam egy MP4 állományt az SD kártyára, kétszer jelent meg a listában, egyszer thumbnail nélkül, egyszer meg vele. Egyiket törölve a másik nem tűnt el, de a fájl törlődött.
- Szinkronizáltam a zenéimet a telefonnal, minden egyes előadónak új mappát hozott rajta létre. Ez nem is zavar, de ha gépről törlöm a mappát, a telefonon ugyanúgy megmarad, vagyis kézzel kell frissítenem a listát. Időnként csak az tűnik fel, hogy egy-egy váltáskor nem szól a zene egy rövid ideig, mert épp hibaüzenet van.
- Amber óta nem melegszik annyira a telefon (pl. Six Guns alatt sem), ez nagyon tetszik.
- Az FM rádiót nem lehet kihangosítani.Más is találkozott a fentiekkel?
-
schumy1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #6863 üzenetére
Köszi, egyszerűbb az tény.
-
-
Zoli bácsi
őstag
Gyerekek, eszem megáll!
Itt a megoldás a csengőhang problémára, semmi nem kell hozzá: Megnyitottam winamppal pc-n a csengőhangokat, és a fájlinfónál beírtam a műfajt: Ringtones. Leokéztam, a telefon ringtones mappájába másolva a fájlokat megjelennek a csengőhangok közt Ennyi!
-
schumy1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #6857 üzenetére
Fontos, hogy DRM nélküli legyen, különben nem látja. Ha a music mappába másolod és úgy nyitod meg a makert akkor mi a helyzet?
-
schumy1
aktív tag
Nagy problémára figyeltem fe az imént, és nem találom a beállítást se az emaileknél, se máshol. Ha képet küldök mondjuk ami 1,2mb, akkor küldés után már csak kb. 400kb lett.
Miért? Nekem az eredeti küldje el, és emlékeim szerint nem lett beállítva, hogy kicsinyítse.
Tudjátok hol van ennek a beállítása? -
Tim82
félisten
válasz
Zoli bácsi #6857 üzenetére
Kézenfekvő a megoldás: a csengőhangjaidat a memóriakártyára tedd, mondjuk egy Ringtones nevű mappába.
-
Zoli bácsi
őstag
Letöltöttem a Ringtone Maker nevű alkalmazást, de egyszerűen nem látja a csengőhangjaimat. A memóriakártyán lévő zenéket látja, de a csengőhangokat észre sem veszi. Mi lehet a baj..? Ilyen beszélős csengőhangjaim vannak: "Drágám, a kicsi feleséged keres", és pl. a Rendszergazdánkhoz az Avast riasztása volt beállítva csengőhangnak, ez utóbbit az Avast programból csentem wav fájlként, és átkonvertáltam mp3-ra. Szóval ilyen mp3 fájjlaim vannak, de hosszú évek óta minden telefonon működött. Most kifog rajtam.
Szóval a telefon megfelelő mappájába másolva a teló sem látja, és ez a progi sem. Valakinek ötlete..? -
Chaser
legenda
válasz
old rocker #6853 üzenetére
Igen, mintha ezt is mondtam volna fentebb
-
Bukk900
őstag
...nem nagy szám, igaz nem interaktívan de minden opciót be tudsz állítani az alap fényképező alkalmazás beállításai közt.
Kivéve a záridőt és a manuális fókuszt, ami azért lényeges egy kreatív fotónál. Van zárkésleltetés és expozíció sorozat is, a videó alatt pedig lehet zoomolni, a gyárival nem. az elkészült képeken utólag módosíthatod a méretarányt és a horizont dőlését is korrigálhatod.
-
zodo
nagyúr
Igen, nálam is ez van miután megnéztem a képet és vissza térnék a kamerapásztázáshoz már csak sötét képernyő fogad.
Tegnap előtt már említettem hogy erősen zabálja a hardvert, nálam igen meleg lesz a kamera környékén lévő terület.(#6836) NGA
20. án tettem fel, saját kép az m betű linkjén aztán tegnap írtam le hogy miként tettem fel de ha nem sikerül akkor hagyd a fenébe, nem nagy szám, igaz nem interaktívan de minden opciót be tudsz állítani az alap fényképező alkalmazás beállításai közt.
-
ketele69
tag
Igen, köszönöm Mindekinek, közben megtaláltam
-
bear_
aktív tag
- sysapp pushert letöltöd
- proxy-t beállítod
- sysapp pusherben megkeresed a procamot, ráböksz a telepítésre/frissítésre (nem emlékszem pontosan)
- amikor kiírja, hogy download, windows gomb megnyom, majd a proxy-t kikapcsolod
- successNem állítgattam a régiót, sem mást, nekem simán lejött.
-
Palika71
őstag
válasz
old rocker #6824 üzenetére
A telefon tudjak külön alkalmazás nélkül a TV-t?
-
tjb007
nagyúr
Van itt olyan akinek sikerült felhaxolnia a Pro Cam-et ?
-
ketele69
tag
HERE drive működésével kapcsolatban kérdeznék, illteve kérnék megerősítést.
A korábbi hsz-ek alapján jól értem: ha nincs global licencem, akkor külföldön a hangos navigáció nem fog működni.
DE! ettől függetlenül még letölthetek MO-on kívüli térképeket is és tudok tervezni útvonalat? Max. nem fogja hangosan mondani, hogy merre menjek, de látni fogom.Jól gondolom?
-
Outlander
addikt
Milyen 2005-ös windowst?!
Nem inkább a redistributable c++ -ot? Annak egyébként is a gépeden kellene lennie, hacsak nem valami Jócóka, Pistike níd fú szpíd death megda debil edisön...
Másrészről ha még sincs fent, le lehet tölteni és telepíteni... illetve a rendes nsu-ban, amit én töltöttem fel, és párszor már belinkeltük a letöltési linket... szintén tartalmazza és automatán telepíti is, ha hiányzik...
-
Outlander
addikt
-
lizakd
tag
Mikor lesz végre telenorra is elérhető?
-
old rocker
veterán
válasz
#40993792 #6820 üzenetére
Nekem valami hülye autóstartozék is. Pedig, csak biciklim van. Igaz, az kettő...
Jut eszembe. MindigTV. HD minőség, ragyogó kép. De csak országhatáron belül. Országhatáron túl csak a DunaWorld műxik vele, a többi szerzői jogvédelemre hivatkozással nem. Röhej. A rádió pedig változatlanul csak addig szól, amíg a kijelző le nem zár. Már lassan 2 hónapja írtam a fejlesztő cégnek...
-
drkbl
őstag
Amber óta másodszor történt meg, hogy a zenelejátszót szimplán a füles kihúzásával leállítva újraindult a telefon
A szép az egészben, hogy ilyenkor általában ki sem veszem a zsebemből, csak késöbb jövök rá, hogy kereshettek ...
-
AMD Power
titán
Végre tudok Moring Show-t hallgatni reggel!
-
m93
csendes tag
válasz
FireKeeper #6817 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
nicu71
addikt
válasz
Montesantos #6805 üzenetére
azért volt itt már olyan is aki még ezt az egyszerű oprendszert sem tudta kezelni,semmi sem sikerült neki állitása szerint...sőt,akinek megmutatta azok is MIND a fejüket fogták az internetcafétól kezdve a tréhomályos ügyfélszolgálatig! asszem el is adta bánatában szegénykém...
csak most eszembe jutott -
diegho
nagyúr
Jelenleg leszedhető valahogyan a pro cam Amber-es 520-ra? Ha igen, akkor hogyan?
-
mdraco
őstag
3 napja használom nagy megelégedéssel!
Kameránál hol találom a makro módot és egyéb beállitásokat?
Miért van pénztárca app? Mivel nincs NFC és nem is lehet eltávolitani. -
stefyY
őstag
válasz
BeseSasa88 #6804 üzenetére
Ahogy itt olvasgatom, az akkumulátor töltöttségjelzője bugos inkább.
-
-
BeseSasa88
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Az mitől fordulhat elő h másfél hete vettem a készülékem (l520) és akárhányszor feltöltöm soha nem tölti fel 100%ra mindíg csak 99%ra... ez normális h védje a túltöltés ellen az akksim vagy vmi gond lehet?A válaszokat előre is köszönöm üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest