- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz
diegho #11121 üzenetére
Köszi a választ!
Még nem volt okostelefonja, és ahogy jöttek a gyerekek ez hátrébb is szorult, de most már ideje lenne cserélni, meg szeretném majd lepni vele. Az Xperiamat elnyomogatja, de szerintem ezzel is elboldogulna.
Hülye kérdés, de szókereső játék létezik rá?(Mániája az a játék
)
-
zodo
nagyúr
Nekem nem rémlik ilyen opció.
Nem lehet hogy a kamera gombbal kevered mert arra írja hogy alvásból felébreszthető vele ha engedélyezed?(#5767) old rocker
Aha, kösz. Talán kezdem kapiskálni, szóval nem a fejlesztőt kell ... hanem a szolgáltatókat akik még ezt azt beletesznek vagy kivesznek a lehetőségek közül amit még tesztelnek és végül megkapjuk mi.
-
nemkufar
tag
Tudod kedves beszóló (bárki), az én világom a nemlabanc pont hu oldalon van (direkt nem írtam ki, mert az is tilos, bizonyára...)
tulajdonképpen. Ott ha valaki beszól nekem, azt lazán elküldhetem oda, ahová való, vagy ahonnan jött... De itt már reggelre belejavítottak a tegnap éjjeli írásomba (tilos eladásra ajánlani bizonyára, azt a részt folt-tisztították vizes ollóval úgy látom).
Van amihez én értek jobban, van amihez meg te, biztosan. (Ez természetes.)
Hidd el, a semtex csomagot lazán alád tudnám telepíteni időzített detonátorral... ;-) :-P
De mivel - ez is csak - egy virtuális "küzdőtér" (a beszólogatós alakokat látom törzstaggá avanzsálva), így javasolhatom, hogy válaszként húzzál be a monitorodnak kérlek!
Mert a beszólásod (ami ugye "szalonképes", hisz' naná te vagy "itthon") részemről sem anyázást, sem az altájam a nyelveddel történő lágy kitakarításának javallatát nem vonhatja maga után itt, ebben a 'műszaki zseni' legfelsőbb kasztnak fenntartott páholyban (ezexerint ugye).
A soraid után jutottam eme megállapításra!
Nosza, jelentsél gyorsan, futás! ;-)Ellenben: Köszönöm azoknak, akik NORMÁLISAN szóltak hozzám.
Ez az utolsó bejegyzésem pedig csupán ennek az alaknak szólt és az esetleges hasonló módon felém viszonyulóknak. (Nem is olvastam végig, nem tudom, még hányan szóltak be. Pláne nem, hogy - majd ha kivágnak innen büszke lódítással - még hányan fognak mi-mindennek elmondani.
Egyszer gyertek be a "nemlabanc pont hu"-ra, ott megcifrázhatom és nem törlik, nem hajigálnak ki. (Téged sem és akkor meglátnánk, zsenikém...)
Pá mindenki!
Ja és a készülék: Egy sor dolgot csak szeretnék elérni rajta-vele, de hosszas "munka" után kiírja általában: "Nem sikerült a ..., próbáljam meg később!" A "térképen" csak pontot látok, semmi mást. Az adatkábellel (venni kéne hosszabbat is ugye, nem ez a padlóra fektető 18 centis kéne hozzá) sem igazán tudok sokat szinkronizálni. A bluetoth (vagy hogy írjuk?) sem adja ezt a készüléket, bár regisztrálta (vagy mi) de a régivel működik csak.
Én nem tagadtam, sőt kiírtam (így 54 évesen), hogy ehhez én nem igazán értek!
Mit kell akkor turbózni ezt, ha megvallottam? /Biztosan otthon már minden élőlény megvolt neki és itt éli ki a ..szogatás örömmámora okozta mesterséges orgazmusait ennek a beszólós csókának is./
Ja és az eddigi telefonjaimat különösebb gond nélkül, olvasgatás nélkül is elsajátítottam, egyfajta "kreatív autodidakta módon" talán így mondják(?).
2006 óta van netem, előtte 2 évvel még azt sem tudtam, hogy az micsoda!
Mindent magamtól értem el! Nem jártam ilyen iskolába sem tanfolyamra.
Amiben én profi voltam fiatalon, azzal meg nem itt lehet kérkedni, meg minek is.Nem is itt lakozik annak a "célközönsége", hogy kifejtsem.
Na tényleg, érezzétek továbbra is jól - egymást!
Szervusztok. -
ViTToRe
aktív tag
-
ViTToRe
aktív tag
Ezek szerintem rém gagyi tokok. A műanyag hardcase bele van ragasztva egy ilyen bőrimitációba, elképesztő varráshibákkal, illetve elcsúszásokkal. Értsd: Ha becsukod a tokot, előfordul hogy kicsit ferdén áll a felső rész.
Ezt érdemesebb lenne kipróbálni, én is most fogok beszerezni egyet.
Elnézést a dupla postért
-
Tim82
félisten
-
St3ven
addikt
Továbbra sem értem, hogy másnak hogy lehet "használhatatlan", ha egy telefonkönyv kevesebb mint egy sec alatt betölt 170 nevet, és utána scrollozásnál meg sem akad.
De Neked biztos, ahogy látom.
Azt pedig én sem értem, hogy ha neked ez nem felel meg, akkor miért kell idejönni és erőltetni ezt az egészet?
Én csak reagálok itt a remek felvetéseidre, azért azt csak szabad, nem?
Amikor meg éppen nem ezzel kell foglalkoznom, mert más konstruktív hozzászólásait olvasgatom - pl. megkérdezem tjb007-t, hogyan jött ki neki a 6+ nap készenléti idő -, akkor pedig próbálom meggyőzni magam, ill. hagyom/hagynám meggyőzni magam, hogy jó lesz nekem ez a telefon.
-
St3ven
addikt
Elmegy, de hogyan? Már a böngészés is kín azzal a telefonnal, pont a lényegét veszíti el az egész, ha már böngészni sem tudsz rendesen vele,
Nem tudom, mire gondolsz, semmi bajom a böngészéssel ezen a telefonon.
le merem fogadni, ha 200+ nevet tartalmaz a telefonkönyv, már ott is akadások vannak, tehát a telefonálás sem zökkenőmentes,
Kevesebb mint egy másodperc alatt behozza a telefonkönyvet, igaz, csak 170 valahány név van bent.
facebook stb pedig rettenetes lassú.
Nincs fent a FB, ebben még az is lehet, hogy igazad van.
Tudod miért elég az a telefon neked? Mert arra telik. Nincs is ezzel semmi gond,
Telne jobbra is, hidd el.
de ne mond azt nekem, hogy ha lenne pénzed tegyük fel egy S3-ra, akkor nem cserélnéd le azonnal?!
Pedig pontosan ezt mondom. Nem cserélném le arra. Minek? Jóval drágább, és nem tud nekem annyival többet nyújtani. Egyszerűen nem lenne racionális döntés megvenni az S3-at.
-
St3ven
addikt
Ott van a hsz-edben a lényeg: "számomra".
Telefonváltásnál csakis az én szempontjaimat nézem, azt, hogy én hogyan, mire használnám, és azoknak az igényeknek megfelel-e. Emiatt nem haragudhatsz rám még Te sem. Csak egy példa az általad felvetettek közül: nem érdekel, mennyi RAM van egy telefonban, ha elmegy vele az, amire én használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- LibreOffice topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindent a graffitiről
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest