Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz m1lan #24590 üzenetére

Az komoly. Látod, nálam meg olyan nem volt :) Újraindulni már újraindult párszor, átlagban ha egy app feltölti a memóriát, ott próbálja a crash után betölteni a kezdőképernyőt, de feladja, és újraindul. Ez elég ritka, de pl. a Youtube HD alatt előfordul. Azt is kár volt frissítenem, mert egyre több vele a gond. Régebben soha nem lépett ki, 20 HD videót is nyugodtan megnézhettem egymás után, most képes néha a harmadik videó után kilépni (vagy csak megunja és nem játssza le őket). De ez 8.0 alatt is volt, 8.1 alatt szimplán nem változott a helyzet. De a kitakarásos dolog rendszeres a Facebook appban (nem a Messenger), ezt sehol máshol nem tapasztalom.

Nekem 8.1 mellett jóval gyorsabban indul a telefon és kevésbé hajlamos szaggatni, kilépni appokból a rendszer. Én úgy vettem észre, hogy a frissített alkalmazásokkal szokott új probléma előjönni. De hát ugye ez még nem végleges 8.1, nemrég jött frissítés.

Tényleg, mióta van csak tízes skála a csengőhangnál? Eddig nem 30 volt?

Namelesske: Chat mezőnél lehet, de igazából sehol sem tapasztalom, ahol bármit be kéne írni, pl. nevet egy játéknál, vagy akármi. Szóval érdekes. Remélem javítják, mert néha bosszantó tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák