- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
Köszönöm! Jó éjszakát nektek !
-
Riuko
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Mikortól várható rá?
-
Riuko
senior tag
Helló mindenkinek. Érdeklődnék, hogy ennél a telefonnál sem lehet külön állítani a különböző hangerőket?
Értem ez alatt az értesítés, média, csengő hangerőt? Ahogy emelem a média hangerőt úgy emelkedik a bejövő hívás hangereje? -
törölt tag
Az komoly. Látod, nálam meg olyan nem volt
Újraindulni már újraindult párszor, átlagban ha egy app feltölti a memóriát, ott próbálja a crash után betölteni a kezdőképernyőt, de feladja, és újraindul. Ez elég ritka, de pl. a Youtube HD alatt előfordul. Azt is kár volt frissítenem, mert egyre több vele a gond. Régebben soha nem lépett ki, 20 HD videót is nyugodtan megnézhettem egymás után, most képes néha a harmadik videó után kilépni (vagy csak megunja és nem játssza le őket). De ez 8.0 alatt is volt, 8.1 alatt szimplán nem változott a helyzet. De a kitakarásos dolog rendszeres a Facebook appban (nem a Messenger), ezt sehol máshol nem tapasztalom.
Nekem 8.1 mellett jóval gyorsabban indul a telefon és kevésbé hajlamos szaggatni, kilépni appokból a rendszer. Én úgy vettem észre, hogy a frissített alkalmazásokkal szokott új probléma előjönni. De hát ugye ez még nem végleges 8.1, nemrég jött frissítés.
Tényleg, mióta van csak tízes skála a csengőhangnál? Eddig nem 30 volt?
Namelesske: Chat mezőnél lehet, de igazából sehol sem tapasztalom, ahol bármit be kéne írni, pl. nevet egy játéknál, vagy akármi. Szóval érdekes. Remélem javítják, mert néha bosszantó tud lenni.
-
m1lan
őstag
válasz
Namelesske #24582 üzenetére
Körülbelül 2-3 naponta van restartolva, tehát nem az a gond. Ez a sok hiba mind ma jött elő, és előtte nap este lett újraindítva. Ha jön a Cyan, kap majd egy HR-t, mert a Black óta mindent csak "ráfrissítettem"... Nagyon remélem, hogy a hivatalos frissítés tiszta telepítéssel majd csodát tesz, a Lumia 630-ra nem nagyon van szoftveres panasz.
Azért szerintem abban mind egyetértünk, hogy a 8.0 stabilitásban a 8.1-hez képest azért erősebb volt, legalábbis az 512 mega RAM-os készülékeken mindenképp.
@karak_22: nálam a kitakarós dolog nem gond, nem túl gyakran jön elő. A gond az volt most, hogy ráböktem a mezőre, bejött a billentyűzet, megállt a világ, aztán elsötétült a kép pár másodperc múlva, és ott virított a kijelzőn a NOKIA felirat...
Eddig csak egyszer fordult elő, remélem többször nem is fog.
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Viber leállítás megakadályozására van már megoldásotok? Párom használ Lumiát, de nem tudok vele Viberen kommunikálni, mert ad-hoc leállítja valami a háttérben és nem látja a bejövő üzeneteket. -
törölt tag
válasz
Namelesske #24585 üzenetére
Az úgy már gyanúsabb, én nem tudok róla, mert nem használom. De egyéb alkalmazásoknál, vagy az IE-ben ha kell írni, mindig feltolja a képernyőt ahogy kell, ezért gondolom, hogy valami programhiba lesz az.
-
törölt tag
-
anorche1
őstag
Ezen a telefonon működnek az iránytű programok, pl. ez?
-
m1lan
őstag
Egyre jobban kezdek kiábrándulni a WP-ből meg a telefonból. Ma hallgatom a zenét, megnyitom az Instagramot, erre elhallgat a zene. Utána nyomom a hangerő gombot, hogy onnan elindítom, de teljesen kilőtte. Reggel üzenetet akartam írni Messengerben, felnyílt a billentyűzet, nem reagált semmire, majd pár másodperc után újraindult. Hazaértem, felcsatlakoztam a WiFire, azt meg percenként megszakította...
"Android, te vagy az?"
-
jani4454
tag
válasz
westcoastog #24576 üzenetére
Akkor bocsi...
-
jani4454
tag
válasz
westcoastog #24571 üzenetére
Át lehet tenni tenni csak kell egy adapter a SIM kártyához. (100 Ft)
-
sfefe
addikt
válasz
westcoastog #24571 üzenetére
Marmint normalis teloba.
Gratula nokia......
-
sfefe
addikt
válasz
westcoastog #24569 üzenetére
Es errol a telorol ha a simemet beteszem az x2-be akkor atlehet vhogy tenni?
Vagy, hogy lehet atteni? -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Paromnak holnap oda adon ezt a telot van rajta vizsgahoz egy kis segitseg. Az En kartyamat belerakom egy egy nokia x2be, na most erre, hogy lehet atteni a nevjegyeket? Simre nem lehet ramasolni?
koszi
-
kutga
félisten
válasz
Balistlas #24561 üzenetére
A wifi csak akkor aktív ha a kijelző is az, nem lesz nagy különbség.
Miért kérdezősködik mindenki ennyire megszállottan az akksiról?
Nem jobb és nem rosszabb mint egy átlagos okostelefon. Eddig még egyetlenegyszer sem fordult elő olyan eset hogy két napig töltő nélkül maradjak.
-
Balistlas
csendes tag
Sziasztok!
Jelentősen gyorsabban merült úgy a telefon, hogyha bekapcsolva hagyom a wifit, de mondjuk járkálok Budapesten és nem mindig tudok csatlakozni wifire? Konkrétan az érdekelne, hogy a folyamaros wifikeresés miatt sokkal hamarabb merül-e az aksi?
-
kutga
félisten
válasz
syler123 #24558 üzenetére
Beállítások-Mobil adatátvitel-Adatkapcsolat kikapcsolva.
MOD
csucsbicep
Vodánál emlékeim szerint ügyfélkód birtokában telefonon lehetett igényelni új pin kódot, úgy hogy te adhattad meg. A többinél nem tudom hogy megy, legtisztább elballagni egy ügyfélszolgálatra és érdeklődni. Előtte azért kérdezz rá a szolgáltató topikjában. -
syler123
veterán
Nekem lenne még egy kérdésem, hogyan lehetek biztos abban hogy a telefon nem használ mobilnetet? Csak wifi a lényeg, mobilnet inkább ne is legyen. Mit kell pontosan kikapcsolni és hol találom?
-
rob210
nagyúr
válasz
csucsbicep #24556 üzenetére
Szolgáltató amíg le nem tilt teljesen.
-
csucsbicep
nagyúr
Hali!
Micro sim miatt új kártyát kaptam. Ma reggel lemerült a telefonom és kérte a pin kódot, kétszer emlékezetből próbáltam, de nem volt jó, utána megtaláltam a lapkát, amin rajta van. Beírtam a pin1-et, de nem fogadta el. Már kéri a puk kódot. Beírtam a puk1-et, ok. Utána új pin kódot kér, bírom kétszer. Hibás puk kóddal nem lép tovább. Kipróbáltam már a puk2-t is, ugyanez. A lap tuti ezé a sim kártyáé, mert ugyanaz a kód van rajtuk.
Ilyenkor mi a megoldás? -
syler123
veterán
válasz
westcoastog #24554 üzenetére
Köszi, olvasgattam és tényleg, a mocskok ezt lespórolták
Nah mind1 pont volt a vodafone--nál, már rá is ragasztottam.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, van a telefonon fólia? Mert nem jövök rá, kapargatni nem akarom, de tapadósnak tűnik a kijelző, akkor jól gondolom hogy nincs rajta? Vodafone-ban vettem és csodálkoznék rajta hogy nincs rajta.
-
almoska84
tag
Sziasztok. Arch Enemy - War Eternal (2014) [Digital Booklet] [iTunes AAC] - ilyesmit tehetek memkártyára? Le fogja játszani a teló? 14 darab m4a fájl van a könyvtárban.
-
vlcsko82
senior tag
Van valami olyan progi amivel a csempéket mokolni lehet
-
Lackooo84
nagyúr
1.5 amperes gyári 1020 töltőm van hozzá, 5-7%-ról 100%-ra nem egész 40 perc, és utána vagy 2-3 óra múlva még mindig 100%-on van az akksi.
-
-
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
A zarolasi kepernyot ki lehet kapcsolni? Mert ott csak 5 perc a legtobb....
koszi
-
Namelesske
addikt
Most gondolkodtam azon, hogy nincs valami smart kiegészítő Windows Phone telefonokhoz? Valami lépés számlálós időjárásos smart watch kellene nekem ami mutatja az értesítéseket. Van ilyen WP-hez?
Én még sose láttam, androidra is csak drága és béna cuccokat láttam eddig.
-
dr.laci1
tag
köszönöm a válaszokat.sikerült helyre hozni.
-
Namelesske
addikt
válasz
#01682176 #24521 üzenetére
Ez normális, a felhasználói szokásokhoz adaptálódik az előrejelzés. Nem az akku romlott el, csak a mérés lett pontosabb. Nekem olyan 30 óránként kell tölteni a telefont.
(#24522) dr.laci1
(#24515) kezman
Ne vedd meg a legolcsóbbat amit találsz, mert könnyen úgy járhatsz ahogy én. 1 hét alatt a megvett 3 fóliából maradt 1 és 1 óra után olyan volt mint amit lecseréltem eredetileg tiszta karc. Adtam a szarnak egy pofont és elment vagy 2 órám a pepecseléssel. Ráadásul a hirdetés szövege is kamuzott egy sort, hogy tükröződés mentes, meg karcálló.
-
-
netpeti98
addikt
válasz
dr.laci1 #24524 üzenetére
Először azt hittem hogy Win 8 topik, telefonon még nem láttam kék halált.
A fenti téma összefoglalóban le van írva, hogy hogy kell hard resetelni, ha nem indul a telefon. Egy próbát megér.Más módon:
ha a telefon nem tud bekapcsolni, töltsd fel, majd vedd le a töltőről
nyomd le tartsd lenyomva a Hangerő le gombot és így tedd vissza töltőre
ekkor megjelenik egy felkiáltójel a kijelzőn
a következőket nyomd meg egymás után: Hangerő fel, Hangerő le, bekapcsológomb, Hangerő le. -
-
dr.laci1
tag
szisztok.kék háttéren egy szomorú smiley. semmit nem lehet csinálni,mint kikapcsolás bekapcsolás.találkozott valaki ilyennel?
köszönöm a válaszokat -
törölt tag
Közvetlenül a router mellett ültem..
Az akksi kinek mennyit bír?
Feltettem az "akkumulátor" programot és 1-2 hete teljes feltöltés után 2 nap 15 órát írt hátralevő időnek, mostanában pedig csak 1nap 15 órát.
Energiatakarékos mód be van kapcsolva (kis töltöttségnél). Fehér téma van használva automata fényerővel.Nincs egy hónapos a telefon.
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt miért csinálja a telefon, hogy bekapcsolt wifi mellett a mobilnetet akarja használni? Mivel most nincs, így a Vodafone adatforgalmas lapja jön be. Újra csatlakoztattam a wifit, most jó. Szerintetek? Találkozott már valaki ilyennel? -
AMD Power
titán
A háttérben futó alkalmazásokat ,hol tudom megnézni, kikapcsolni, letiltani stb..?
-
kezman
őstag
Bocs ha off de szükségem lenne kijelző fóliáta it valaki foglalkozik vele a nickje kellene Kösz.
-
Joker88
őstag
Ti milyen kameraszoftvert használtok ? Mert az alap kameraszoftverrel eléggé vacak képeket készít..
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Öcsémnek vettünk egy telefont (Lumia 625) és mivel nekem is WP-m van (520) gondoltam beállítom neki a Microsoft fiókot, namármost születési dátumnál 18 év alattit adtam meg neki, de így sajnos nem tud letölteni játékokat például.
Csináltunk mások fiókot neki, de nem váltott át arra, tehát még mindig kéri azt hogy ebbe a család szolgáltatásba lépjen be egy felnőtt és állítsa be a dolgokat.Hogy lehetne a legkönnyebben megoldani hogy ne legyen semmiféle korlátozás?
Sehogy se bírtam neki kilépni az ő fiókjából és átlépni a másik létrehozottba... Törölni se tudtam ezt a MS fiókot.Köszi a segítséget.
-
CapacRaimi
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat, probléma megoldva
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
CapacRaimi #24500 üzenetére
Beállítások -> kezdőképernyő + téma -> háttér (világos - sötét), világosra van neki állítva. Az emailenél pedig belépsz az adott fiókba, rányomsz a "..."-ra, ott beállítások, és kipipálod a "Mindig teljes üzenetpéldány töltődjön le internetes képekkel együtt". Szerintem ez nem valami jó megoldás ha mobilnetről szeretnéd elolvasni, nem megerőltető az az egy kattintás szerintem.
-
Fenton
tag
válasz
+1
-
cattus
addikt
válasz
Első blikkre: szerintem bekapcsolta a kontrasztos megjelenítést a Beállítások --> könnyű kezelés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest