-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
gahor72 #24007 üzenetére
En meg a zeneimert is fizetek, minden alkalmazast hivatalos uton telepitettem a telefonomra, es a notebookokon levo osszes szoftver legalis forrasbol szarmazik. Mit gondolsz, miert osztjak ezt a szerencsetlent? Ha valami kell, vegye meg, 235 Ft-ba ne halljon bele, ha van penz 20-25 k-s telefonra. Nem soktizezres osszegrol van szo, egy gyenge kozepes sör ara.
Egy bunom van, nem vagyok hajlando DVD-ket gyujteni, igy amig nincs itthon megfelelo online szolgaltato, addig sajnos kenytelen vagyok idonkent illegalis forrasbol beszerezni filmet. Varom a Netflix erkezeset, de sajnos jo ideje hiaba, pedig mar hir is volt rola.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest