- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon EOS DSLR topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Hát, nem tudom, de mióta i5-re váltottam, sokkal stresszmentesebbek a mindennapjaim telefonszinten. Az E72-vel nem volt nap, hogy ne akartam volna földhöz vágni az állandó memória megtelt üzeneteivel, fagyásaival a legalapabb honlap megnyitása esetén is (pedig próbáltam a gyári böngészőt, Opera Mini-t, Mobile-t, minden egyebet). Lassú, mint a tetű, kicsi a kijelző, a navigálás a honlapokon belül egy rémálom, egy valamirevaló honlap megnyitásáról ne is álmodjunk, a levelezőkliens egy kalap f*s - már bocsánat és még olyasmit is hajlandó volt nemritkán eljátszani, hogy belefagyott egy bejövő hívásba - és ez tömeges probléma, nem egyedi. A fényképező csapnivaló fotókat csinál, a fájlkezelésbe beleőszül az ember, próbálj csak megnyitni egy 100 MB körüli pdf-et! És ez egy üzleti telefon(nak mondott valami). Aha, persze. Mai szemmel nem nagyon tud labdába rúgni, konkrétan még párom Galaxy Ace-e is naprakészebb és használhatóbb, mint ez.
Ergo a design-on és a hosszú üzemidőn kívül sok mindent nem tudnék az E72 mellett felhozni. Az i5-öt szerintem kb. azóta nem indítottam újra, hogy októberben feltoltam rá az iOS 7-et és atomstabil, villámgyors. Nem egy liga a két készülék, nagyon nem! Az FM rádióra annyi szükségem van, mint zsebkésre a hullámlovagláshoz. Már az E72-ben sem használtam, mert akárhova megyek, ott a rádió, legyen az otthon, az autó vagy az iroda. Egyébként is csak vezetékes füles mellett használható, ami nálam alapból kizárt, mert csak BT-s headset-et használok.
Az ébresztés pont jó bekapcsolt telefon mellett, mert sosem kapcsolom ki - nem is tehetném a munkám okán sem. Üzemidőt tekintve meg köszönöm, de i5-tel is elvagyok pont 2 napot. De az vesse rám az első követ, aki 2 nap alatt nincs 1,5 órát konnektorközelben - ennyi kell ugyanis az i5-nek, hogy 1%-ról 100%-ra töltse magát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Temu
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest