Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
vackor22 #7667 üzenetére
Nekem (illetve akkor talán még 2en is vettek rajtam kívül). Nem rossz minőség, nekem fehérben van, a gombsor talán a gyengéje (nekem felpattogzott egy helyen a festék de nem feltűnő, illetve repedezett), de funkcióját tekintve hibátlan. A gumi takarólemez (memcard+usb) rajzai könnyen lekopnak, az előlap-képernyő alatt porosodik, de nem vészesen.
Egy szóval, annyiért ajándék, de ne várj tőle csodát. Nekem megfelel így is.
-
Pompi
nagyúr
válasz
vackor22 #2444 üzenetére
A gyárival van tapasztalatom. Működik
Ezer forint különbségért nem vállalnám be, hogy egy silány minőségű cucc ráengedjen valami túláramot a telefonra és hazavágja azt. De ettől függetlenül biztos van olyan utángyártott ami működik. 1890 forint a gyári a speedshopban. Ilyenen nem szeretek spórolni, főleg ha ennyi a különbség.Mod: közben találtam 1540-ért is.
-
Potyi70
tag
válasz
vackor22 #2419 üzenetére
A sok telepítgetés/törlésnek van 1 hátulütője: ha nem jön be és törlöd, szemetet hagy maga után, amit az otthoni hard reset sem tud eltüntetni nyom nélkül. Sokan mondják, hogy a szakszerviz szoftverfrissítése gyalul mindent a telóról. Én is bátran telepítem-törlöm a progikat, majd a gari lejárta előtt beviszem egy frissítésre. Utána már csak a bevált, félretett alkalmazásokat rakom vissza és leszerényedek...
-
Jadro
veterán
válasz
vackor22 #2336 üzenetére
Nem azt mondta hogy neki elég a gyári füles. De akinek nem elég az vesz hozzá úgyis komolyabbat. Akkor legalább olyat vesz hozzá az ember amilyen kell neki. Akinek meg elég az alap vagy nem is kell az meg nem fizet annyival többet. Pl én még ki sem csomagoltam a fülest mert nem érdekel. Nem erről hallgatok zenét, headsetnek meg BT-t használok. (Tényleg meg is nézem milyen füles van hozzá mert elfelejtettem.
)
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
vackor22 #2332 üzenetére
Ugyanmár egy business modellbe normál esetben nem kukkmind1, hogy milyen csati van? Adnak hozzá egy fülest amivel épp annyira tudod használni amennyire kell. Egyik modelljükhöz sem adnak sokkal jobb fülest és ez a többi gyártónál sincs másképp, kivétel ez alól a direkt zenei modellek.
Ha te a mellékelt fülestől jobbat akarsz, akkor vegyél normálisabbat. Nem muszáj Nokiát venni. Létezik akár a CX300 is 2.5-es véggel, és létezik 2.5-3.5 átalakító is, szóval nagyon még túldramatizálni sem kell szerintem. -
riszter
senior tag
válasz
vackor22 #2156 üzenetére
A hátlap levétele után ki kell csavaroznod a 4db torx csavart és óvatosan alulról felfelé kiemeled a helyéről az előlapot. (Felül egy kis fül tartja a helyén az előlapot.) Ha nincs ilyen méretű torx csavarhúzód, szerintem szerezz be egyet. Én legalábbis nem mertem nekiesni más csavarhúzóval, szerintem csak tönkremegy a csavar feje!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest