Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Van ötletetek, honnan szerezhetnék E71hez alkatrészt? Konkrétan az oldalsó gumipöcökre gondolok, ami az adatcsatit és a microsd-t védi, de nem akarok miatta egy komplett új házat venni.
-
BloodyEddie
őstag
Többen írtátok, hogy E72-t semmiképp nem vennétek, de miért?
-
BloodyEddie
őstag
-
BloodyEddie
őstag
válasz
BossBoss #5790 üzenetére
Ritkán fényképezek, de attól még szeretnék értékelhető minőségű képeket látni, hogy ne kelljen külön venni egy gépet a telefonom mellé. Ezért érdekel a kamera minősége pl. engem, és sokan másokat is. Senki sem vár fényképezőgép minőségű képet egy üzleti modelltől, de ez nem azt jelenti, hogy kötelezően sz*rnak kell lennie.
(#5785) littlelion21: nem rossz, de picit zajos (beltér, 400as szoft). Kültérről nem tudok nyilatkozni.
-
BloodyEddie
őstag
Összegyűlt még pár kérdésem:
Fényképezésnél nem lehet egy gombbal fókuszálni és fényképezni? Ez a T és navigomb kombó nem épp felhasználóbarát.
Ebben is van zseblámpafunkció, mint az E63ban?
Van olyan progi, amivel meg lehet változtatni a hangerőgombok funkcióit? Zenelejátszóra gondolok, mint pl. számléptetés, és a középső gomb play/pause, ilyesmi.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
tmilan1989 #5753 üzenetére
eBuddy/Fring/nimbuzz --> Google
Szabeszka hsz-éből
-
BloodyEddie
őstag
Ezúttal szoftveres gond (vagy hozzá nem értés
) iPhone-on a levelezés alapból úgy működött, hogy ha wifire volt csatlakozva (mobilnetet nem használok, le is tiltom ahol tudom) automatikusan frissítette a leveleket (Gmail). Ilyet, vagy legalább bizonyos időközönkénti frissítést hogy tudnék beállítani E71en? A gyári levelezőprogi nekem nem túl egyértelmű. Fontos hogy csak wifin frissítsen, ha nincs wlan, akkor mobilneten ne csináljon semmit.
Szerk.: a le/feltöltött adatmennyiséget meg tudom nézni valahol? Van egy olyan sejtésem, hogy töltögetett néhány kilobájtot, amíg nem figyeltem.
-
BloodyEddie
őstag
Ha rendesen benyomom, akkor nem esik ki magától, de nagyon mozog. Ilyet más telefonnál nem láttam még. Majd garilejárat előtt pár nappal elküldöm javítani
Amíg komplett nem megy tönkre a töltőcsati, addig nem zavar a dolog.
Más: van itt olyan, aki E71ről E72re váltana? Ha igen, miért, vagy miért nem? Csak kíváncsi vagyok
-
BloodyEddie
őstag
Köszi a válaszokat. Majd egyszer leadom gariba, mert ez biztos hogy nem normális. Töltés közben nem szoktam használni a telefont, szóval nem zavaró, de ez biztos hogy nem normális jelenség. Hackelést szerintem kihagyom, nem szeretnék beletúrni a rendszerfájlokba, egyik Nokiámon se volt rá szükség. Viszont a Mapsnek nagyon örülnék ha lenne, ez az egyik ok amiért visszatértem Nokiára.
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, mint újdonsült E71 tulaj:
-Normális, hogy a töltőcsati lötyög a helyén? Ezt javítják gariban?
-Mire jó, a "feltöröm" a telefon szoftverét, mitől lesz jobb nekem? Nem akarok semmi illegálisat telepíteni.
-Telepíthető rá az ingyenes Nokia Mapses navigáció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest