Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Nincs véletlen szeged környéki köztetek aki, megmutatná nekem ezt a gépezetet, nagyon agyalok rajta, de jó lenne élőbe látni
-
MR007RM
addikt
válasz
Vikthor #8295 üzenetére
Hehe....nekem is van.
Igaz nem olyan szép példány mint a tiéd.
méhecske A színvilág miatt.
pillangó Ez a fajta még nem volt tőlem. Büszkén felhúzta az orrát és kérte a fotózást.
Utólag egy kicsit elgondolkoztam a fókuszpont miatt lehet jobb lett volna 12MP a 3+zoom helyett, mert a szárnyvégek picit már kevésbé élesek. Nemtom.
Vagy szép így is?
-
hito
nagyúr
A gmail fiókom beállitásánál miért kérdez tőlem olyanokat, hogy bejövő meg kimenő e-mail szerver? Eddig ilyen nem volt, beirtam a mail cimet és a jelszót és a többit beállitotta.
-
hito
nagyúr
Ma kicsit közelebbről is szemügyre vettem a nagy riválist, az Asus padfone 2-t. Nagyon gondolkoztam egy ilyen gépen, de sikerült úgy felhúznia, hogy egy életre elfelejtettem. Csináltam egy csomó képet meg videót, mondom átteszem gépre, aztán meglátjuk mit tud. Naiv elkéépzelés volt. 1 órán keresztül nem sikerült gépre tenni a képeket, nincs mass storage mode és az Asus saját sync programja nem látta a készüléket
Végül BT-on átlőttem a képeket, de bár ne tettem volna. Viccnek is rossz. Lilás paca szinte az összes kép. A napfénnyel nem tud mit kezdeni, de úgy általánosságban nem tud mit kezdeni a saját beépitett kamerájával. Botrány. Pedig nagyon rá voltam gerjedveHoly Shtako!: a beépitett videólejátszó gyönyörűen kezeli az srt fájlokat.
-
Dhampir
félisten
válasz
Holy Shtako! #8292 üzenetére
A Nokia navija nagyon jó. Videólejátszóról a többiek referálnak. Lehetőleg gyártói garanciával vagy mobilszolgáltatódon keresztül vegyed. A "Melyik okostelefont vegyem" fórumán éppen elrettentő bolti garanciás eseteket olvastam. Például a B-Telnél vehetsz gyártói garanciával, ha van rá elég gubád.
-
Holy Shtako!
csendes tag
Sziasztok,
Szimbire van rendes navi és olyan videolejatszo, ami kepes .srt is kezelni ? Tudtok írni pár pesti gsm boltot, ahonnan online is megtudom rendelni és megbízhatóak ?
-
MR007RM
addikt
-
stickrs
senior tag
válasz
MR007RM #8283 üzenetére
na ja...én is a környékben 5 üzletet kérdeztem,abból 3ban még rendelni se lehet..2ben pedig csak rendelésre hoznak...remélem a héten be tudják szerezni
alig várom már h nálam legyen,főleg ha ilyen videót készít
nem hittem a szememnek amikor ezt megláttam,meg h milyen jól veszi fel a hangot..brutál.
szerk. ilyen környezetbe a 4x-el egy zajos recsegős szutykot lehet csak felvenni
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #8286 üzenetére
Na itt ez már alap. Viszont vigyázni kell, mert ha valaki nem mentett le valami fontosat, akkor annak lőttek.
-
Quasi_modo
nagyúr
A régi symbyanos készülépkeken két féle format volt: gyors és a sima. Ott a sima törölt mindent.
-
hito
nagyúr
válasz
Dhampir #8284 üzenetére
Az nem érdekelne ha ilyet tárolnék rajta
De vannak a családban szép lányok, arra ne répázzon már senki, se a feleségemre
Meg egyébként is, jobb érzés úgy átadni, hogy biztonságosan töröltem az adataim. Ki tudja hol, milyen jelszót tárol amiknek a létezéséről én nem tudok. Jobb ez igy.
MR007RM: nem kell hozzá semmi. Ha mondjuk eladod a telefonon és előtte nyomsz egy gyári beállitások visszaállitását + adatok törlését akkor megcsinál mindent helyetted biztonságosan, úgy hogy nem tudják visszanyerni a törölt adatokat. Android nem tudja ezt, ott ha formázod a háttértárat és azt akarod, hogy ne lehessen viszahozni a törölt adatokat, akkor felül kell irnod az egész lemezt valami mással, vagy vannak erre külön programok amik felülirják 0-val és 1-gyel.
-
MR007RM
addikt
Régebben ez nem volt újdonság nekem csak most. Részletesebben kifejtenéd hogyan csinálod és mivel? Esedékes lenne nálam egy alapos helytisztítás a C-re. PCSuite?
(#8281) migabi24: Sok sikert, ha találsz még ilyet. Az L1020 miatt általános amnézia várható, mintha ez sosem létezett volna. Gondolom a készletek kiapadóban világszerte.
-
hito
nagyúr
Hatalmas! Tudtátok, hogy a 808 biztonságosan törli az összes adatot a készülékről és a háttértárról ha törlés és visszaállitást nyomunk?
Ha eladok valamit amin személyes adatok voltak én mindig formázás után felülirom az egész lemezterületet, mivel ha csak formázzuk, az adatok nem semmisülnek meg, csak az elérési útvonalak kerülnek törlésre. Ergo egy ingyenes programmal 3 mozulat minden fájlt visszaállitani egy kezdőnek is.
De úgy néz ki, hogy a 808 esetében erre semmi szükség, mert megcsinálja magától amikor törlés és visszaállitást nyomunk neki. Ilyen még nem láttam, ez teljesen egyedülálló, pl. droid hirből se ismeri ezt.
-
MR007RM
addikt
aluljáró Éjszaka iso 50.
szellem Még találtam. Egy próbálkozás volt, de nem jött be.
Na ne már, hülye vagy? Mobilla? -
Szép kollekció!
Az E90-est én is láttam pár helyen és nagyon minőségi darab lehetett akkoriban.
Most pedig - csendet kérek! Halljátok, hogy csámcsogok??
Ez pedig a világ legfaszántosabb sült-fokhagymás-tejszín-szószós csőtésztája!!!/Istenem! Köszönöm megteremtetted!!!
/
-
-
hito
nagyúr
A termékkód mit takar? A fehéremnél 059M971, mig a feketénél ez eggyel kevesebb 059M970.
-
hito
nagyúr
Akkor könnyebb szivvel engedem el.
-
hito
nagyúr
Na megvettem a fekete 808-at. Gyönyörű
Viszont ez médincsájna a fehér meg igazi hungarikum, vérzik a szivem
-
novinyul
veterán
válasz
Kolondrum #8253 üzenetére
Mint láthatod az aláírásomba,én is 2 symbian telefont használok.
Az I7110i volt a nem érintős szériában a nagy kedvencem,szinte mindent beleraktak amit csak lehetett.Ráadásul mindezt fémházba csomagolva,és szintén a mai napig ő ébreszt még akkor is mikor droidot használtam.
-
Minden esetre sokaknak feltűnt már, hogy ha küldök bárhol egy képet akkor az nem átlagos minőségű. Ált ezért meg a színe miatt kérdezik meg a telefon nevét. Nem másért. PV!
Mondjak nektek valamit? A napokban gondolkodtam, hogy engem hónapok óta az első symbian ébreszt és az utolsó emlékeztet, hogy hahó nehogy elaludj. Mint egy védvonal. Egymás mellett van a két telefon a párnán és szépen reggel 5 perc késéssel bekapcsolnak.
-
MR007RM
addikt
[link] Ide is!
-
Lekaptam az örökbe fogadható cicát és ilyet szól tesóm haverja, azt a kurva milyen képet csinál ez, mi a neve??
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #8237 üzenetére
Passz, a kerdes jogos, nem tud sokaig.
De most masrol van szo, tipusnal maradok, csak szint valtok. Fekete jobban tetszik. Csak amikor vettem, ezt tudtam leakasztani.
-
hito
nagyúr
Eladó a 808-am (nem őrültem meg, csak kipróbálok egy feketét is
). A topiclakóknak annyi, mint amennyiért vettem, 62k, egyébként 65-ért tettem fel az apróba
Majdnem két én Nokia garis, töltő, adatkábel, szilikon tok jár hozzája.
-
novinyul
veterán
válasz
Quasi_modo #8230 üzenetére
Egyáltalán lesz még a 808-a gyári frissítés?Vagy teljesen eltüntetik a telefonunkat?
-
Használjátok egészséggel!
-
BobTail
őstag
válasz
Polarstar #8218 üzenetére
Hmm, elvileg úgy van megosztva, hogy SkyDrive fiók nélkül is meglehessen nyitni (IE-ben meg tudom nyitni bejelentkezés nélkül), de erről a képről van szó
-
BobTail
őstag
Hosszú záridőt, egész pontosan 2,7 másodpercet úgy lehet kicsalni a 808-asból, hogy ISO50 és ND-szűrőt be! EZT a képet ezekkel a beállításokkal csináltam + velem együtt 6 emberrel, és sok biciklilámpával
Állványra raktam, időzítőre állítottam, és vagy több tucat próbálkozás után lett pár egész jó kép
Sok sikert!
-
stickrs
senior tag
kösz szépen a válaszokat
remélem hamarosan ebbe a csoportba tartozom majd
térképnél egész eu van?
-
lumia 1020 nem a 808 utódja, 808 marad amíg nem lesz a köv kamerás mobil memóriája bővíthető...
-
zorzy4
addikt
válasz
Dhampir #8199 üzenetére
Ja meg ölre menő viták vannak néha arról, hogy kell e formáznia li-ion akkukat. Én vagyok az aki azt állítja hogy igen, a többiek meg akik azt mondják baromság. Aztán nekem valahogy sokkal jobban bírja az akkum, legyen szó akármelyik telefonról, mint akik azt állították, hülyeség a formázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest