Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Dehogynem piacképes, azért aki mint en sokat utazik nem lenne baj ha nem a telefon merülne le.. csak pont ezaz h többnyire nem lehet tölteni és ez lesz a gyenge pontja ennek is, állítólag játéktól függően 2-5 óra, de ha kevésbé optimalizált nagy multi platform címeknel csak 2 órát bír nem leszek vele előrébb, ezért kell óvatosnak lenni
-
lm83
őstag
Nagy volt amúgy a műsorban amit előadtak...
-
NandorHUN
addikt
Reklámja még mindig mosolygásra késztet: [link]
Nem tudom ezt mennyire gondolták komolyan. Út közben már mindenki telefonokon játszik, otthon meg vannak ennél sokkal jobb megoldások.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Ki gondolta volna
engem az eszköz maga nem érdekel(sosem volt nintendom),de kiváncsi vagyok erre a koncepcióra -
ledgeri
nagyúr
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Ilyen avatárral nem is csodálom
-
Sirandrish
legenda
Alig várom
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro / Garancia!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával