Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
válasz
HUN_Sector #36 üzenetére
Akkor sejtem, hogy hol dolgoztál akkoriban ;-) Gondolom a Termálkristályhoz is közel voltál ;-)
Szerintem még a CRT tévé időszakban gyártottak ott a keleti-európai piacra Hyundai néven tévéket, de ugyanazt nyugatra már valami egészen más, néven szállították.Az tuti, hogy elég vegyes a kép itt is, ugyanúgy, mint az autóiparban: globalizáció, vagy mi ;-)
Van pár "OEM" ;-) , mint pl. Westel, Beko, akik a termékkínálat nagy részét lefedik. Mármint ami a készülékekben van elektronika.
Pl. tuti jó a Sony, csak éppen Európa környékén ha jól tudom ebben az évezredben már nem nagyon tudott az embert igazi Sony-t vásárolni...Vagy pl.: azt hittem, Whirlpool mosogatógépem van, aztán amikor alkatrész kellett hozzá a szaki mondta a hosszú típusszáma alapján, hogy ez egy Beko készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Full HD felbontású, abszolút belépőszintet képviselő Strong SRT 40FZ4013N televíziót.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest