Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
es melyik az, amelyiken nem lehet javitani a jovoben?
egy evfet fel lehet olyan dolgokkal is vertezni, ami meghaladja az emberi szem es az ovf kepessegeit. az ovfen meg vannak olyan funkciok, amik a budos eletben nem lesznek megvalosithatoak.
minden ido kerdese, de a piac azert van beragadva, mert a ket nagy nem akar valtoztatni, sok embernek meg ott veget is er a fenykepezopiac.
-
tabu3x
tag
azért akadnak hátrányok is:
cAF milceken még mindig olyan, hogy vagy sikerül a kép, vagy nem
OVF hiányában WYSIWYG, szopóka jön ha komolyabb expó kompenzációt állít be az ember
fényerős obikkal oda a súly és méretbeli előny, sőt, van helyette ritka rossz balansz
kevés fény mellett, egy-egy vázat leszámítva, nehéz élességet állítaniper pillanat a Samu nx1-ese az, ami szinte mindent tud, amit egy komolyabb tükrös, de... méretben és súlyban is hozza a "szintet":-)
-
tisn
addikt
van valalmi milc.hu, ott tajekozodtam
ott irjak, hogy elonye a kisebb meret, kisebb obik
viszont lassabb a fokuszez utobbi plusz a prizmas kereso nekem fontosabbnak latszik (most azt, hogy 1kg-t, vagy 70dkg-t kell egy kirandulason cipelni a fotos cucc miatt, az kb. mindegy.)
-
tecsu
addikt
Néhány (fejlesztéssel teli) év és a tükör CSAK hátrány lesz; Tudomásul kell venni, hogy a MILC a jövő.
Egy ygártó sokat spórolhat azon, hogy kihagy fejlesztési lépcsőfokokat pl. nem invesztál tükörrendszer gyártásába stb. Csak a pillanatot kell jól belőni, amikor viszont gőzerővel rákapcsolhat bizonyos piacokra - kiváltva a régit. Az nem lesz egyszerű, de a Samsungnak van rá remény. ;-) -
Brett001
aktív tag
válasz
Stauffenberg #30 üzenetére
Köszönjük Emese....
-
Stauffenberg
nagyúr
Öhm... oké. Ezennel inkább kihátrálnék a topikból.
Amit akartam, elmondtam.
-
TeeJay
félisten
válasz
Stauffenberg #20 üzenetére
vegyen Sony-t akinek két anyja van
Nikonos vagyok, maradok is ennél a gyártónál, és ami tetszik a D750 picit drága -
tecsu
addikt
"Természetesen aluláteresztő szűrő nélkül."
Ez miért olyan természetes, vagy lemaradtam valamiről? -
bteebi
veterán
-
Brett001
aktív tag
Nyugi, a Canon-nál is megállt.
Egy kihajtható kijelző elfért volna....jó lenne már váltani a D5100-ről, elsősorban a jobb fogású váz, jobb fénymérés, jobb fókuszrendszer miatt. Nekem a D7100 is jó lesz, hátha lentebb megy így az ára, hogy kint d7200...sos456 A többi Nikon is tud time lapsot, van időzitett sorozatfelvétel az én 5100-ben is....
itt arra gondoltak, hogy ez az első olyan APS-C Nikon gép ami össze is fűzi neked videóvá. Nem utólag kell számítógépen.
-
TeeJay
félisten
D90-ről azért én szívesen váltanék erre. egyedül az zavar hogy baromi drága a markolat rá illetve már nem dupla akkus mint a D90-nél még...
a szenzor az kb. hatalmas ugrás lenne a D90-hez képest, és a fókuszrendszer is annak ellenére hogy középre tették a fókuszpontokat. azért ritkán használja az ember a sarkokat.
a fullframe sajnos még drága pedig ha sok pénzem lenne egy D750 bőven elég lenne nekem pár fényerős FX objektívvel. na de majd 1x. -
_csocso_
senior tag
A Pentax DSLR-jei elég régóta tudnak time-lapse-t vagy bárminek is hívják, külső időzítő nélkül.
-
Anubris
őstag
Eddig rendszerint egy generációt kihagyva cseréltem a gépeket, de ahogy nézem most már elég ha ritkábban teszem meg.
A D3300/5300 (sőt D5500) is mekkora előrelépés volt már... -
jjeahh
nagyúr
meg amúgy dslr vonalon is lehetne fejlődni ha már annyira ragaszkodnak a tükörhöz, egy rakás hasznos ficsőr létezik milc fronton, amit a tükrösökbe is simán át lehetne emelni, de ők annyira sem képesek, hogy végre rakjanak rá egy forgatható vagy kihajtható (érintő)kijelzőt legalább, ami milc fronton már évek óta megszokott az alsó szegmensben is, ehelyett kis túlzással kicserélnek benne pár apró alkatrészt oszt piacra dobják új modellként
-
arn
félisten
Nikoneknal megallt az ido. De hihetetlen, hogy mindig sikerul ugyanazt elsutni. Csinaljanak mar egy milc verziot belole.
-
Forest48
aktív tag
Lehet h ez lesz a befutó év vége felé nálam. D3100ről váltanék, már nagyon bánom, hogy nem D90et vettem, de ez van.
Vagy szerintetek érdemesebb áttérni Fullframe-es gépre? -
hemaka
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9 üzenetére
-
7time
senior tag
Hú de izgalmas.
-
hemaka
nagyúr
És a 15 db keresztszenzort megint sikerült ismét középre bezsúfolni?
-
MIFtIli
aktív tag
Videonál ha kiolvassa a teljes szenzort mint a D750, akkor azért érdekes lehet. Esetleg ha még a rekeszt is lehet állítani közben.. Kíváncsi vagyok.
-
Throme
veterán
Valahol azt írják a szenzor nem változott, valahol azt, hogy igen.
Valahol azt hogy kitobi csak 18-140 és 18-300, most meg már 18-105 is bekerült.Nem mintha ezek fontos dolgok lennének....
A -3Fé nem rossz,de ezért nem fognak cserélgetni vázat az emberek. Talán próbálnak válaszolni a canon érzékenyebb AF pontjaira (újabb modellekben).
-
tisn
addikt
a d80-am mar oskovulet
-
Mondjuk D7000-ről már szívesen váltanék...
-
jjeahh
nagyúr
Stauffenberg!! hol az ásítós szmájli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest