Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a folytatás még egy hetet késik. pontosabban a befejezés késik egy hetet, lehet, hogy kettészedem a befejező részt.
-
ngabor2
nagyúr
amúgy a ha veszek széntartó sapkát alufólia kell?
nem, ez helyette van. van egy hátránya/előnye, kevesebb dohány fér alá, tehát takarékos
a képen is rajta van, a vizipipa.u-n is le van írva, hogy alufólia helyett, kényelmesebb használni. monnyuk mivel viszonylag nagyok a lyukak, a hamu áthullik rajta, belekerülhet a vízbe.
-
ngabor2
nagyúr
3. Majd a száj és szájüreg ütemes összehúzásával kipréselni a karikákat. Nem kell egészen nagy térfogatváltozás a szájüregben, csak akkora, amekkora karikát szeretnénk.
én ezt máshogy csináltam, a torkomat "pattogtattam", jobb szót nem tudok rá mondani. mintha a "k" hangot egész mélyről, a torokból próbálnám kiejteni, vagy egy nagyon rövid "h"-t mondanék. ez épp akkora ütést adott a szájban levő füstnek, hogy kiszállt egy-egy karika.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #9 üzenetére
no, "csak a kedvedért" kipróbáltam, egyből ment. tényleg nem bonyolult, csak rá kell jönni.
-
ngabor2
nagyúr
majdnem egyedül szívtam el egy tömés kardamomos dohányt. az íze nagyon finom, ezért gyakran és nagyokat szívtam belőle, így a 2 szippantás közötti néhány normál levegővétel elmaradt. a co jobban kötődik, mint az oxigén, és jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, fejfájás, rossz közérzet. a legrosszabb, hogy 2 óra múlva se múlt el.
Winner: az még nem.
Vladi: itt is lehet szájüreggel is szívni, szoktam úgy is. sőt, úgy is, hogy félig a pipát, félig a levegőt szívom, különösen a közepén, mikor beindul.
aszalt gyümölccsel még nem próbáltam ki, de ki fogom, attól biztos, hogy nem kapok nikotinmérgezéstamúgy a vizipipadohány nikotintartalma lényegesen alacsonyabb, mint a normál dohányé, és a hosszabb út során kirakódik. jóóó nagyokat lehet slukkolni... ha akar az ember. de ha nem, akkor éppcsakhogy kicsiket is lehet szívni, úgy hangulatosabb. sok bagós azon versenyzett nálam, ki bír nagyobbat beleszívni. aztán mondják, hogy nem elég erős, meg nem érzik az ízét. persze, hogy nem, mert nagyokat szívnak. olyan, mintha egy pohár aszút húzóra meginnának, aztán mondanák, hogy semmi jó íze nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest