Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
"Semmi ötlet semmi újítás""Az újdonságot nem nekem kell kitalálnom, hanem a fejlesztőknek, így megy ez.
De nekem elég lenne egy modernizált nfs a 4 vagy 5 rész-t folytatva. "Ejj öcsém, de igénytelen vagy semmi új ötlet, semmi újítás.
Az fröcskölés az azért megy közben meg kiderül Te is csak "egy légy" vagy a sok közül..
-
Viktor77
titán
Remélem, hogy tisztában vagy vele, hogy a legyek miért "eszik a szart". Ha igen, akkor talán tudod, hogy az nekik igenis jó. Így a hasonlat már itt elbukik, de mindig mindenki csak hajtogatja ész nélkül. Az meg, hogy párhuzamot vonsz a legyek és az emberek között, az nc.
Oké, ilyen-olyan autós játékokat láttál? És? Ha mondjuk a Shift egy Destruction Derby szerű roncsverseny lenne, akkor nem lenne olcsó utánzat? Nem tudnád ráfogni?
Én meg pont nem vagyok kiváncsi a Hot Pursuit szerű "szarokra"(már bocsánat), nekem a pályaversenyek jönnek be. Felőlem futhat Tomb Raider néven is, ha tetszik, tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest