- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Remélem, hogy tisztában vagy vele, hogy a legyek miért "eszik a szart". Ha igen, akkor talán tudod, hogy az nekik igenis jó. Így a hasonlat már itt elbukik, de mindig mindenki csak hajtogatja ész nélkül. Az meg, hogy párhuzamot vonsz a legyek és az emberek között, az nc.
Oké, ilyen-olyan autós játékokat láttál? És? Ha mondjuk a Shift egy Destruction Derby szerű roncsverseny lenne, akkor nem lenne olcsó utánzat? Nem tudnád ráfogni?
Én meg pont nem vagyok kiváncsi a Hot Pursuit szerű "szarokra"(már bocsánat), nekem a pályaversenyek jönnek be. Felőlem futhat Tomb Raider néven is, ha tetszik, tetszik.
-
Viktor77
titán
"Nem csak nekem nem tetszik." Ez aztán az érv. A toplista is téged igazol.
Azt azért meséld már el, milyen újdonságot látnál szívesen egy autós játékban. Mi az ami még nem lett megvalósítva valamelyik korábbi játékban?
Sőt, igazából a GTR is másolat. Már C64-en is játszottam autós játékokkal.MOD: Nem, hazudok. Már elötte, kvarcjátékokon is játszottam autós játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest