- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
pénégy
csendes tag
válasz
BlackSoft #178 üzenetére
Hát, ha Neked az itt a küldetésed, hogy ilyesmikre vadássz, akkor hajrá. Biztos vagyok benne, hogy az összes szoftver jogtiszta a gépeden, és milliókat költöttél arra, hogy egyetlen fájl se legyen kifogásolható semmilyen kütyün, amit használsz. Legyen ez nagy öröm Neked, hogy sértettem az alapelveket, elvonulok egy barlangba és hamut szórok a fejemre vezeklésül. Majd szólj, ha előjöhetek.
-
BlackSoft
addikt
A 173-as hsz-eddel már sértetted az alapelveket, mert buzdítottál, és segédletet mutattál warez tartalom megtalásához
"soha nem sértettem meg egyiket sem" Az eddigi 5 szakmai hsz-ed során pont az előbb már egyszer megtetted
De engem nem érdekel, csak szóltam, hogyha itt kérdezed, hogyan próbálhatod ki az NFS-t akkor azt fogja mondani mindenki, ott -> Origin-en megteheted
-
pénégy
csendes tag
válasz
BlackSoft #174 üzenetére
El vagy tévedve, barátom. Miért ne lehetne megnézni? Az nem warez. Vagy, ha beírod a gugli barátodba, hogy Rivals, és kidob egy olyan találatot is, amiben ott szerepel a 'torrent' szó, akkor már Te is warezolsz? Ne viccelj már. Ismerem az alapelveket, soha nem sértettem meg egyiket sem, bocsika...
A másik, hogy a PH-nak semmi köze ahhoz, mit csinálok az oldalon kívül. Ez nem a BSA... -
BlackSoft
addikt
válasz
- = Zk = - #175 üzenetére
Nekem ilyenből még nem volt gondom, nem warezolok
-
BlackSoft
addikt
Ajánlom figyelmedbe, az Alapelvek III.10/10. szerint tilos a warez, jónéhány pontban kifejtve...
Ez a "Nézz körül nyugodtan." és folytatása már nagyon is ütközik a szabályzattal
Ha idetalál egy modi, akkor nem fog neki örülni, és minimum pihenőt kaphatsz ilyen hsz.-ért...
-
kecskebégető
aktív tag
Mi van ???Majd döntögetem a monitort mint telón?
-
pénégy
csendes tag
Hol lehet kipróbálni ezt az izét?
-
Gstyler
senior tag
XBOX360 karnak lehet változtatni a kiosztását?
A fék helyett mindig a nitrót nyomom -
BlackSoft
addikt
Pont megnéztél egy 8.1-es videót, amiről köztudott hogy olyan anomáliákkal rendelkezik, és hardvertől függően akár teljesen nem működik, amiről a videóban szót ejtek, mert nálam pont előjött minden hiba.
Az NFS és a Win 8.1 videón kívül kb sehol nincs dislike, maximum egy van pár videónál a 200 videóból.
Oké, csak azt mondom, ha 1 év alatt játék videókkal összehozol 1K sub-ot magyarországon, akkor az igen szép eredmény, mert a többség 100-ig sem jut el, mert nem 5 éve kezdte el, amikor még volt szabad közönség. Meg attól még hogy nem minden videómat nézik meg 8ezren, attól még van jónéhány olyan is, persze vannak alig párszázzal rendelkezők, amik kevesebb embert érdekeltek, bár azok is pár nap alatt felmennek. OFF VÉGE -
SzlobiG
félisten
válasz
BlackSoft #158 üzenetére
Pár videódba néztem csak bele és miről szólnak? Kb minden 2. mondatban káromkodás hallható. (amiket én néztem pl win8 ott is fikázás ment meg még vmi játék az nfs-en kívül). Hát a like/dislike arány nem ezt mutatja.
Engem nem fogsz látni yt-n ne aggódj filmezni mert engem ez nem érdekel, ha érdekelne már ott lennék.
Itt be is fejeztem az erről való eszmecserét további jó káromkodást.
-
BlackSoft
addikt
Igen 200%-os upscale-el szebb. De kormányt még mindig nem tud egy autós játék, és 30fps, meg 4K felbontáson nem támogatja a billentyűzetet.
Nem tudom te kinek a videóit nézted, mert nekem "fikázós" ugyan nincs a NFS-en kívül, ami megint nem fikázós, hanem videóteszt, amiben az első tapasztalatok megvoltak, és azt mondtam el.
Pont hogy igen sokan néznek, mert próbálj meg szépen videózni 2013-ban, és megnézlek 1év mulva a 20felíratkozóval milyen jól megyAlig kapok negatív véleményeket, ellenben a napi párszáz pozitív, építő jellegű komment-et nem győzöm olvasni, és válaszolni rá.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
- = Zk = - #155 üzenetére
egyetértek, a grid első része is jobb volt mint a 2, habár a grafika nagyon ott van benne..
PCars-ról lehet tudni valami pletykát, h mikor jöhet kb? Az Asetto Corsa se rossz szim állitólag, bár ezeknek már más a célközönsége mint az NFS-é...
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
van már valami megoldás a joy támogatáshoz?
üdv
-
Tirexi
addikt
válasz
- = Zk = - #152 üzenetére
Ezt a képet most csináltam belőle: [link]
És ez valami egész régi BUILD. -
Tirexi
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz
- = Zk = - #144 üzenetére
Nem akarok vitázni, de a két kép között aki nem látja, hogy melyik a szebb oda már lehet szemüveg kéne.
(#143) ForRedGlory Bizony nagyon látszik, hogy melyik motor. Ami még hasonlít rá a Run mer ugye az fb 2-es motorral ment. Akárhogy tekintek vissza grafikába messze ez vezet a criterion chameleon engine messze van ettől nem mondom hogy szar mert az is nagyon szép, de ez üti azt is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory #147 üzenetére
jóvan' Zoltán... részemről is!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
- = Zk = - #146 üzenetére
Basszus, ha máshogy látod menj el szemészhez?
Ez a Hot Pursuit:, ez pedig a RivalsTéma részemről lezárva, no offense de elvakultakkal, zsigerből fikázókkal és vakokkal nem vitázom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory #145 üzenetére
Engem nem zavar, hogy nem értesz egyet, ettől viszont tény.
tény, mert a Te véleményeden alapszik?.. vagy mitől tény?!
Melyik játékban is koszolódik így pl az autó? Hol látszik így az eső/vízcsepp? Őőőő?
nah, ez hogy jött ide?! -
ForRedGlory
félisten
válasz
- = Zk = - #144 üzenetére
Engem nem zavar, hogy nem értesz egyet, ettől viszont tény. Nincs másik játék, amiben ilyen időjárás változás lenne ilyen látványos módon. Egy kicsit komolyabb a B4 single összetettsége, mint egy autóverseny. Egyrészt kapásból a Rivalsba alig kell AI, mert arra csak versenykor van szükség, amúgy szépen gurul minden nem AI a pályán. Közel sem olyan erőforrás igényes... Egyébként meg nem szebb, ebben semmi szubjektív dolog nincs. Max szerinted, mert szerinted lehet, hogy szebb, de objektíven mindent egybe véve a közelében sincs. Szerintem nézd meg (#142) SzlobiG képeit, és alaposabban a fényeket, a kocsit, és hogy mi is van azon a kocsin. Melyik játékban is koszolódik így pl az autó? Hol látszik így az eső/vízcsepp? Őőőő?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory #143 üzenetére
hááát, ezzel vitáznék.....
BF4 szingli nem ment ultrán, max High+medium.... gyönyörű volt
NFS csoda meg Ultrán megy, és ..... és ne mszép.. a régi NFS HP 2010 sokkal szebb volt....saját tapasztalat, a köveket még ne dobáljátok :v
-
válasz
- = Zk = - #140 üzenetére
Már csak egy jó kégli kell...
-
válasz
- = Zk = - #137 üzenetére
Nálam tollasbállal zárul az év, mert nem vagyok partyface, de ha lenne egy 127-es tv-m, meg konzol és egy rakat játékom, akkor tuti pizzázós, gyrosos italozós bál lenne nálam néhány haverral.
-
Tirexi
addikt
válasz
- = Zk = - #137 üzenetére
A legjobb.
-
válasz
ForRedGlory #134 üzenetére
A garfika elmegy, de valahogy már kinőttem ebből.
Inkább szimulátor, inkább a kihívás, mint ez... De mondjuk haverokkal szilveszterkor jönne jól ez, csapatni egyet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ForRedGlory #134 üzenetére
graf 8/10
de a többire pontot nem érdemel -
Gstyler
senior tag
Kezdem érteni a grafikára fanyalgókat
Valahogy a MW sokkal élethűbb volt. Szép ez is, de valahogy a színek vagy nem is tudom, hogy pontosan mi,de nem valósághű, hanem nagyon mű kinézete van. -
Kipróbáltam hát nem nagy durranás, egy újabb rókabőr. Annyira, hogy a rendőr hangok meg a narrátor hangja ugyanaz, mint a tavalyi Most Wanted-ben. Egy kis visszautalás a korábbi nfs-ekre, hogy a rendszámtáblán különböző városok lehetnek rajta (rockport - mw 2006, palmont city - carbon, bayview - u2, fairhaven - mw 2012, tri city - undercover). De amúgy Hot Pursuit szinte teljesen, csak itt van tényleges szabad kóborlás. A tutorialok helyett meg inkább a játékon dolgoztak volna, és pl nem lenne fps limit. Amúgy jelenleg akad néha, durván cpu limitem van, de hamarosan i3-ra váltok, az talán segít.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hülyeség, nagyon nagy bukta lesz ez szerintem..
-
-
ttt1
őstag
Ha vki rájön azért hogy a nem xboxos gamepadod hogy kell bekonfigolni az szóljon azért
-
djdaniel
senior tag
30fps-sel való korlátozásnak mi értelme van ?
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
BlackSoft #120 üzenetére
"A tavalyi Most Wanted-et meg mindneki fikázta, szerintem meg annyira nem volt rossz, csak az irányítása, de azt el tudtam nézni"
Hát kinek mi számít egy játékban. De gyanítom azért a többségnek inkább számít az irányítás, mint a grafika. (én mondjuk egyikkel sem játszottam)
-
BlackSoft
addikt
válasz
ForRedGlory #119 üzenetére
Én azt tiszteletben tartom, hogy mondjuk pont neked tetszik a játék ahogy van, de én azok a hibák mellett amiket feltüntetek a videóban nem tudok elmenni. Nálam egy abszolút sz@r kategóriában van...
És nem azért mert NFS, mert szerettem régen. A tavalyi Most Wanted-et meg mindneki fikázta, szerintem meg annyira nem volt rossz, csak az irányítása, de azt el tudtam nézni, és sokkal jobb volt szerintem mint ez a Rivals.Van aki egyetért velem ezzel kapcs., és van aki nem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Mr.Csizmás #110 üzenetére
egyetértek Fricc (Y)
-
BlackSoft
addikt
válasz
ForRedGlory #116 üzenetére
Van róla videóm
-
BlackSoft
addikt
válasz
ForRedGlory #98 üzenetére
Szvsz a Most Wanted sokkal szebb volt. Ahhoz képest hogy ez egy Frostbite engine-es játék, sokkal többet vártam. Semmi élsimítás nincs.
-
djculture
félisten
Azt tudnám minek fél óráig pofázni majd bemutatja az autot és kezelést és újabb fél óra szöveg...Amúgy simán megy fullhd felbontásban pedig egy több éves konfogom van athlon2 x4 8 giga ram hd5850, de ez a sok szöveg az elején kikészít..
-
Mert nem egy kategória a 2, hiába autós. Nem is a szimulátor - arcade részre gondolok. Más műfaj a 2. Mind játékidő, mind autók, mind tuning résznél nem lehet vagy legalább nem kellene összehasonlítani. Én nem tenném őket egy kalap alá.
(#110) Mr.Csizmás : Jep, kár pedig kipróbálnám.
(#111) Tirexi: De jó akinek fullos pc-je van, mert az élvezheti majd a játékot.
Vagy nextgen konzol.
-
Tirexi
addikt
válasz
Mr.Csizmás #110 üzenetére
-
Tirexi
addikt
Toltam én a Forza Horizon-al is meg a 4-el is. A Horizon valóban jó számomra az NFS verő (belső nézet miatt), viszont a sima 4-et azt kb 5 óra után meguntam. Az NFS azért egy külön "izgalmasabb" kategória.
(#107) Sub-ZeRo:
Nyugodtan össze lehet hasonlítani sztem. Mind2 játéknak meg van a maga szépsége. A Forzákat inkább a belső nézet, rengeteg autó és a "szimulátor" jegyei miatt szeretik. Az NFS-t viszont az akció dús rendőrös üldözések miatt. Mondjuk ez az én véleményem. -
Tirexi
addikt
Hát ennyi volt a Racer.
Origin szerint 7 órát toltam. Ha a rendőrös kampány is ennyi lesz akkor egész jó ideje van a játéknak.
Amúgy a vége nagy szívatás. Lesz egy 44km-es Hot Pursuit HARD verseny ahol elsőnek kell lenned. Ez nekem másodikra sikerült.
Egy jó tanács ha nyerni akarsz. Üsd ki az összes versenyzőt mert a játék a végén el kezd csalni. Ha viszont kiütöd őket csak a rendőrök maradnak. -
djculture
félisten
Látom megérkezett az ide biliárd szimulátor is...
-
ttt1
őstag
Nekem sima gamepadom van de ha belemegyek a beállításába mutat egy 360-as padot mi hol van és annyi. Jobb sarkába v egy back gomb bal sakrába egy esc mégse gomb. Fantasztikus beállítási lehetőségek, azaz gyakorlatilag nem tudsz SEMMIT állítani
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Divat szidni az NFS-t. Még a Most Wanted grafikája láttán is elismerően csettintertem egyet - PS3-on. Ott is gyönyörű volt. Azért akármennyire is gány az EA, azért grafikában nem szokott alább adni.
-
Tirexi
addikt
válasz
Szerintem is az eddigi legjobb grafikájú NFS.
-
BlackSoft
addikt
És mit csinál az az AllDrive? Az szimulálja a faleveleket?
Ez egy minden szempontból játszhatatlan fos, már nem azért, de erre nem lehet mit mondani. 60 euró... normálisak ezek?
6-ot sem ér.
A forradalmian új grafikára meg Ultrán bementem a beállításokba, mert azt hittem low-on van a játék, annyira ronda, és élsímításmentes képet kaptam -
ForRedGlory
félisten
Gyenge 35 perc múlva itt lesz majd feltöltve egy kis ízelítő, hogy milyen 1440p-ben kimaxolva egy verseny alatt. Mondjuk nem volt túl komoly, csávókám hamar felkenődött a szembe jövőre. Nem várom meg, aíg feltölti, így hagyom a gépet
-
ForRedGlory
félisten
Tyű bazzeg, nekem nagyon bejön a játék. Marha jó, hogy végre az utakon nem csak gépek vannak, hanem emberek is. Tök "élővé" teszi a játékot, és bárkivel lehet egy face-to-face versenyt tolni.
Egy GTX 780 is tökéletesen elég 1440p Ultrán is. A 30 fps annyira nem zavaró, de sokkal jobb lenne, ha kicsit emelnének... Ha nem is 60-ra, de 45-re.
A kocsik irányítása nekem jobban tetszik, mintha dodzsem lenne, érezhetően lassabban kanyarodik, ami teljesen rendjén is van. 2 kilónál ne vegyen hajtűkanyart. Nem farol ki annyira, ha ésszel megy az ember. A kocsi fejlesztések is érezhető hatással vannak a kocsi viselkedésére. Eddig ez bizony nekem tetszik. Lehet az én ingerküszöböm alacsony, de marha szórakoztató
-
plejik
addikt
Ez az egész egy szánalom...valaki tényleg felkarolhatná ezt a játékot...
-
barack1997
senior tag
2008-óta, kivéve a Run-t nem érint az NFS. HP2,UG1-2, MW, Carbon, PS, Undercover ami tetszett.
-
Ryder62
őstag
Autós játék kormány támogatás nélkül?
Merész.
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #84 üzenetére
Nem értem mi a bajotok a játékkal, ez egy új korszakalkotó játék. Az első fénysebességgel készült game.
Annyira Kellett a Sebesség, hogy azt csak korlátozásokkal tudták játszhatóvá tenni.
Amúgy maga a game nem rossz ha megy alatta a zene akkor nagyon adja. -
Chapel
addikt
Én úgy érzem hogy a Hot Pursuit óta, ugyan azt a játékot adják el, néhány textúra és effekt cserével.
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
Be lehet állítani, hogy ne legyen FPS limit csak az a baj, hogy felgyorsul tőle a játék.
Mintha valami felgyorsított valami lenne. -
.LnB
titán
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
Neem!, a CoD6 hoz 3 egér kell majd, és 64GB DDR3-as RAM. Máskülönben nem fog elindulni.
-
Kroni1
veterán
Grat a videóhoz nagyon jó lett!
A játék viszont ahogy látom nem igazán.. Furcsa, de nekem az első MW még kifejezetten tetszett, azóta a RUN és a Shift1-2 "elmegy úgyhogy vévignyomtam" kategória, de ezek kivételével mindegyiket elég lehangolónak tartom, pedig végignyomtam gyerekkorom óta szinte az összeset. NFS, NFS 2 SE, NFS3, Porsche Unleashed, Underground 1-2. stb. stb... Lehet hogy csak én öregszem, és változom, vagy más is van így az NFS-ekkel mint én?!
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #56 üzenetére
(#57) Kroni1:
Igen hasonlóan lomha az irányítása, de meg lehet szokni. Most vettem meg az Audi R8-at annak már egész tűrhető. Korábban kell most is reagálni az előzésekre főleg szembe forgalomban.
De a videóban úgy is elmondom.[ Módosította: radi8tor ]
-
Kroni1
veterán
válasz
Lebbencs31 #44 üzenetére
OFF
" Ezt szégyen kiadni szerintem.."
"EZT szégyen kiadni" - Tök mindegy mennyire lesz szép meg jó, ha ezeken nem változtatnak, (márpedig ha hivatalosan megírták akkor vszleg így lesz) akkor ez mindenképp szégyen lesz a szememben.
"szerintem" - Remélem azért nem haragszol ha leírom a saját véleményemet.
ON: Tirexi: Amugy milyen a játék első blikkre?! Ugyanolyan az irányírása mint a legutóbbi Most Wanted-nek?! Mert az elég szörnyű volt szerintem... A 30fps nálam azért baj, mert sokkal lassabban reagálsz a dolgokra. Nyilván ez nem FPS, nem is szimulátor, de autós játékokban is jobbnak tartom ha megvan a legalább 60FPS.
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #54 üzenetére
Hát a ForRedGlory nem fog rá kiférni.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez az EA már igazán.......
Jövőre 24-re korlátoz majd és egyfajta EA billentyűzettel fog menni? -
Bjørgersson
félisten
Miért zavar ennyire mindenkit? Mintha annyira indokolt lenne a kormány. Egy Need For Speednél.
-
bali93
tag
Na az EA egész jól folytatja az NFS széria végső sárba-tiprását.
Kb. ennyit vártam amúgy ettől a játéktól is.
-
flakter
tag
A jövő évi NFS-ben már autók sem lesznek?
-
Chapel
addikt
válasz
Csabulator #37 üzenetére
Az a szomorú hogy azért a Shift 2 nem olyan régi (relatív) és minden segítség offon van, akkor jókat lehet vele tolni kormánnyal. Persze, nem szimulátor, de ezekhez képest egy fizikai szimuláció...
-
JanR
addikt
Nem támogatja kormányokat -> Nem politizál
Érdekes
Nekem ugyan nincs kormányom, de ez olyan mint ha FPS játék nem támogatná az egeret (PC-n).
-
Kroni1
veterán
válasz
Lebbencs31 #41 üzenetére
Szerintem akkor olvasd már el mégegyszer amit irtam légyszives! "HA ezek igazak lesznek."
-
Tirexi
addikt
válasz
Lebbencs31 #39 üzenetére
Hát így: [link]
USA-ban november 19.
Amúgy mint kiderült a játék nem grafikai bug-os csak felvétel közben volt az. Valszeg bezavart a felvevő program. Program nélkül tökéletes habár nem ártana rá egy élsimítás. Eléggé recés. Meg kéne néznem 1440p-ben is.
(#40) Kroni1:
Miért baj a 30FPS limit? Simán játszható a game és nem zavaró.
Az 1db VGA 46%-on ment az előbb amikor toltam.A játék amúgy egy Hot Pursuit és NFS World egyveleg. Olyan mint a Test Drive Unlimited. Ha belépsz a játékba akkor berak mellég igazi Player-eket akikkel lehet akár coop-ban is tolni. Szal nincsen külön multiplayer. Az egész egy nagy multi game.
-
Kroni1
veterán
Még meg sem jelent, de már most a valaha volt legrosszabb NFS, ha ezek tényleg igazak lesznek! Ezt szégyen kiadni szerintem.. Biztos sokan megveszik majd, de szerintem már a kormánymentesség is vicces és a 30FPS meg egyenesen vállalhatatlan.
-
Csabulator
tag
NFSU borzalmas volt kormánnyal, de kipróbáltam. A Shift 1-et és Shift 2-t viszont élvezetes volt játszani kormánnyal. Nyilván nem egy iRacing szinten volt, de hülyéskedéshez tökéletes volt.
Ez a 30 FPS és kormány kizárása meg vicc. Ahogy előttem is írták, a NFS széria nálam is az NFSU-nál lett vége (Shift 1-2-t haverral játszottam leginkább). -
DjDanee87
addikt
Lehet csak én vagyok béna, de kormánnyal én egyik játékban sem tudtam elfogadhatóan vezetni hátsó nézetből. Tehát hiába van kormányom a nézet miatt meg sem próbálnám vele ezt a játékot, de amúgy sem érdekel igazán, ez már túl arcade.
Shift 1 mai napig fent van a gépemen és néha előveszem. Az belső nézettel, kormánnyal elég fun - főleg a Nürburgringen versenyezni -
batai15
félisten
Dupla fail.
-
A forráshír szerzője szerint a kormánykerekek támogatásának hiányáért ugyanaz a "forradalmi" AllDrive rendszer okolható, ami miatt a készítők elmondása szerint kénytelenek a játékot 30 FPS-re korlátozni a megfelelő működés érdekében...
Ha kevesebb, vagy több fps lenne, akkor lenne wheel support hozzá?! Istenem, szánalom ez a cég, meg a játék. Még az u2-őt is toltam kormánnyal, igaz nem egy race 07 érzés volt, de legalább élvezhető volt. Itt meg elő kell vennem a gamepadot.
Nem, viccet félre téve elég gáz ez. Mint az új wrc játékokban, hogy van kormány támogatás, de csak 360 fokig.
No comment Pedig régen várok egy új wrc játékra, ami tudja az 540 fokot, meg a lancer wrc 05-öt tartalmazza.
(#31) Tirexi: Pedig ha lesz motorháztető nézet, akkor élvezhető(bb) lehet a játék. Az u2-őt is úgy toltam és nagyon jó volt. Pedig a szimulátor felé jobban húzok.
-
Tirexi
addikt
Én ma már toltam a játékot és 100%-os az Xbox360 Controller support PC-n.
A 30FPS korlát annyira nem zavaró, legalább nem melegszik tőle a VGA.Mondjuk nem is értem miért akartok egy Árkád játékot kormánnyal tolni amikor még belső nézet sincsen. Ez nem szimulátor emberek ehhez nem kell kormány...
-
a2d2
addikt
Basszus akkor most dobozolhatom be a joystickomat?
-
wolfman
veterán
További korlátozások:
- Konzolokon csak az út jobb, PC-n a bal oldalán lehet közlekedni!
- Ha az autóiddal fel szeretnél váltani hatodikba, azt az első patch orvosolja
- Az új AllDrive rendszer miatt nem tudtak a készítők nyárigumit programozni az autókra, így kénytelenek leszünk téli gumiszettel versenyezni sokkal rosszabb tapadás mellett.
- Játékbeli karakterünk az AllDrive rendszer miatt csak egykezes, így verseny közben vagy váltunk vagy kormányozunk, de egyszerre a kettőt nem lehet. -
ForRedGlory
félisten
Ez tuti bullshit, nehogymár még a kontroller se menjen, tuti nem így van. A kormányt még megértem hellyel-közzel, de ezt nem nyelném le. Na majd Tirexit megkérdezem, már tolja nagyban
(#22) jacint78: He? mi van? remélem viccnek szántad.
"A kontroller effektíve ugyanaz, mint a kormány." -
jacint78
addikt
válasz
ForRedGlory #19 üzenetére
Nem lesz támogatva az sem. A kontroller effektíve ugyanaz, mint a kormány..
-
.LnB
titán
válasz
ForRedGlory #19 üzenetére
" Rivals SEMMIFÉLE kormányt, vagy egyéb hasonló perifériát nem támogat!"
Szerintem akkor gamepad is kilőve, bár ez csak spekuláció.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Lebbencs31 #1 üzenetére
Van kontroller is a világon
(#20) Lebbencs31: Azért azt úgy kétlem, hogy billentyűzettel jobb vagy, mint kontrollerrel lennél.
-
Nem igazán értem, hogy ha egy autós játék "szimulátorosabb", a másik meg "csak" arcade-osabb, akkor miért ne használhatná a user a kormányát? (Oké, értem én, hogy írod is, hogy majd biztos meg lehet oldani.) Vagy máshogy kérdem: miért NE szeretné használni, ha már autós játék fan?
Pl. térjünk át a repülőgépszimulátor játékok világába... A joystick támogatás ott is alap, nemde? Pedig ott is eléggé széles a paletta: mondjuk egy Falcon 4.0 az eléggé szimulátoros, de egy HAWX (szerintem) inkább arcade. Viszont ha jól tudom, mind2ben megy a joy...
Persze aztán a megjelenésig lehet korrigálják ezt a jelenséget. (Gondolok itt arra, hogy ez plusz hype-ot jelent: hisz még olyanokat is "érdekel" a dolog, akik nem igazán célcsoport. Ezért is maradok a BF4-nél. Működik az egér+bill kombó.
)
-
Peterson_
addikt
Én az Underground 2-t próbáltam annak idején, nem volt egy nagy élmény.
Kb ugyanúgy reagált rá, mintha a nyilakra tehénkedtem volna, fokozatosságnak nyoma sem volt.
Egyébként szánalom ez az NFS széria.
Egyedül kézikonzolon tudok elkepzelni hasonló színvonalú és tartalommal bíró gammát.
A pár perces bohóckodásra épp megfelelő, de ezen kívül a végletekig lerágott csont.
Aztán lehet, hogy nem a széria lett gagyi, csak én öregedtem meg -
jacint78
addikt
Jesszusom ez szánalmas. Nem akarja magát véglek megszüntetni az EA?
-
Mister_X
nagyúr
Én itt csak pislogok
Egyébként kb. öt perc alatt meg lehet oldani, hogy kormánnyal lehessen irányítani, szvsz... Emlékeim szerint még A Hőn Szeretett Underground 2-ben sem volt preset kormányokra, de javítsatok ki, ha nem így van...
-
copass
veterán
fú ez jó nagy öngól!
autós játék = kormány, a billentyűzet csak muszájból van. -
.LnB
titán
Konkrétan az egyik ismerősöm, Fanatec CSR kormánynal játszotta végig a RUN-t. Ezt én a kormány meggyalázásának érzem, de ő megtette
(#7) Ipszilon Nem lehet azt megérteni, hogy ha valaki megvett egy kormányt ami úgy általában autók irányítására szokott alkalmas lenni. Az nem tud egy autós játékkal játszani vele? Miért olyan nehéz megérteni ezt? Sose játszanék NFS-el. De ez olyan mintha CS-zned kéne egér nélkül (vagy bármelyik másik FPS) Mert mehetsz te billentyűzettel is, majd lősz Enterrel.
-
Ipszilon
csendes tag
Nem értem ezt a drámázást. Azt is mondhatnánk, hogy milyen dolog az, hogy egy autós játékban kétszázzal fék nélkül tudunk kanyrodni? Vagy hogy madárként repülünk az autó mögött? Szerintem a játékosok nagyon-nagyon kis százaléka használta a sorozat korábbi tagjait kormánnyal, egyszerűen nem illik hozzá a játék fizikája. Mondhatnánk azt is, hogy az egyetlen kapcsolódó pont a valósággal az, hogy nagyon hasonlít egy valódi autóra az a valami, amit a controllerünkkel írányítunk.
-
.LnB
titán
Ez tuti kamu
Utálom az összes NFS-t, de ekkora hülyék nem lehetnek -
Mister_X
nagyúr
Nem is értem, hogy van-e egyáltalán valaki, aki kormánnyal tolna egy NFS-t?... Igaz, látam én már láttam valakit, aki kormánnyal Burnout: Paradise-ozott - persze nem tudott egyetlen Stunts evenetet sem megcsinálni.
-
kengyel
nagyúr
Ekkora hülyeséget egy autós játéknál ! Se kormány, és még az FPS is korlátozva van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az EA közleménye szerint a játék nem támogatja a kormányokat, ami egy autós program esetében több, mint furcsa tulajdonság.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest