- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Köszönöm mindenkinek a választ!
-
-
wjbhbdux
veterán
2 féle előfizetés van, EA Play (ez van Originen, Steamen, és Xbox Game Pass mellé is jár ingyen) és a drágább EA Play Pro (ez csak Originen). A Pro tartalmazza a legújabb játékokat a megjelenéstől, a simába csak később kerülnek be, ez nem fix játékonként változhat hogy mennyi idő. A Fifa 21 most május elején került át.
-
Cs1csó
titán
Üdv, az igaz, hogy ha előfizetek az EA PLAY-re PC-n (5500Ft/év) akkor játszhatok az aktuális FIFA résszel?
Tehát: október 1-jén előfizetek az EA PLAY-re akkor az aznap megjelenő FIFA 22-vel játszhatok egy teljes évig?
Vagy ha a megjelenéskor nem játszható még a FIFA 22 EA PLAY-el mennyivel a megjelenés UTÁN lehet majd játszani?
Sőt engem az online játék sem nagyon érdekel ( bár most már jó az internetem korábban gagyi 40PING-es 5Mbit-es netem volt, tehát ha akartam volna sem nagyon tudtam játszani) bár lehet újra kipróbálnám. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Raysen623 #19 üzenetére
A BF2042 3 részből fog állni, lesz az alap játék ami olyan mint eddig a megszokott játékmódokkal. Ezen kívül lesz a most bejelentett Portal, amiben szintén játszhatsz normál jellegű módokat csak összeválogathatod a különböző korszakokból meg pályákból amit akarsz, itt extrém példákat mutattak hogy mennyi mindenre van lehetőség.
És lesz egy Hazard Zone nevű nem konkrétan BR de olyasmi mód amit később lepleznek le.Olyan ez mint a CoDban a multiplayer / zombi / warzone szinte külön játékok, azzal játszol amelyik tetszik.
-
Raysen623
addikt
Talán a Grid Legends jó lesz valamire, de csakis erős akció keretén belül. BF-et meg ezzel a videóval teljesen szétbarmolták nálam. Ennél több baromságot ritkán lehet egyetlen játékba beletuszkolni. Teljes trágya lett, egy szarhalom aminek semmi értelme de legalább nagyon gyorsan nagyon olcsó lesz majd annak, akinek még maradt pár idegszála és meg szeretne tőle szabadulni.
Az előadás színvonala meg meh. Nem is pocséklom a karaktereket.
-
.LnB
titán
El is felejtettem ezt az előadást. De úgy látom konkrétan semmi érdekesről nem maradtam le.
-
-
Guitar14
senior tag
Új Dead Space-t akartam, az ilyen grafikailak felspékelt remastered hidegen hagy de hát ez nekem így a kettő között. Nemet mondanék rá de a kedvenc IP-m, és így is még a hideg is kirázott.
Úgyhogy így új motorral még talán azt mondom legyen..kell.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald #8 üzenetére
Full remake.
Amúgy ez így elég semmilyen EA Play volt.
-
Sefneni
őstag
Valaki tudja mi a secret code?
-
Fitzgerald
veterán
Dead Space gondolom remake lesz.
-
Sefneni
őstag
Egy Sims 5 csontot azért bedobhatnának..
-
- = Zk = -
félisten
Portaaaaaal .... wooooow
-
Ellia
addikt
Ez a Random valami bitang jónak nézz ki.
-
- = Zk = -
félisten
GRID Legends....
Woooooooow -
oriic
HÁZIGAZDA
Dead Space-t a népnek!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A show-n végre szó lesz a Battlefield 2042 új módjáról, de meglepetésekre is számíthatunk.
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- NBA és kosárlabda topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest