- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem tetszik. Egy ilyen masináért nevesebb gyártó esetén akár 150-160 pé'zt is kiadnék. Kéne a francnak a sok szar Core Solo ennyiért, meg drágábban. Ez tulajdonképpen egy erősebb ultraportable, ha az ULV-sekhez hasonlítjuk. Az tény hogy az atom nem rakéta, de egy ultraportable esetén nem is ez számít.
-
dabadab
titán
Igen.
marcias: DXVA is t3h suxx0rz, egy csomo gondja van (viszont az MPC HC-n kivul egy csomo minden mas is tamogatja, tesztekben a PowerDVD-t szoktam latni). Ami meno, az a VDPAU (ez az nVidia linuxos videogyorsito API-ja es momentan nekem ugy tunik, hogy jelenleg ez a legjobb a letezo megoldasok kozul), ill. Windowson talan a CUDA-val lehet ertelmes dolgokat elerni.
-
spln
tag
Okés, hogy örülünk itt a HD képességnek meg a HDMI kimenetnek, de ezen a HDMI-n a hangot is át tudja vinni?
-
DarkByte
addikt
Pedig én személy szerint MPC-HC -t használok a beépített dekóderrel és DXVA -val a Radeon -omat felhasználva. Amit be kell tartani hogy Vista/Win7 -nél a kimenetnek EVR -t kell használni (beállítások, Output, Custom fajtája akkor kell ha feliratozót is használnál a gyorsítással, pl. DirectVobSub), XP alatt elvileg a VMR9 -es renderer -ek valamelyike kell (hogy melyik azt nem tudom, XP alatt nem üzemeltem még be DXVA -t), illetve az Internal Filters részen engedélyezni kell az H.264/AVC (DXVA) dekódert. Ha ezután sem ezzel játssza a videókat (jobb klikk a videón és a Filters alatt az MPC Video Decoder -nek kell megjelennie) akkor az External Filters fülön hozzá kell adni a dekódert amit helyette használ és oldalt le kell tiltani a radio gombbal. A DXVA gyorsítás akkor működik ha a dekóder beállításaira menve (a Filters menüben) megjelenik a DXVA Mode részen hogy H.264 bitstream decoder, no FGT és nem az hogy Not using DXVA. (a no FGT nem hiba, ez csak azt jelenti hogy a hardveres dekóder nem tudja a Film Grain Technology film szemcsézettség emulációt, de ezt a legtöbb mai kódoló nem is használja ki).
Valami ilyesmi az ablak ha jó a dekódolás (a legújabb MPC-HC -kben az ablak csak az alsó részt tartalmazza már, a beállításokat nem):
-
marcias
őstag
Talán túlságosan is evidens a kérdés, ezért nem tudom biztosan, hogyan van, de akkor hogy is van ez a HD-t támogató GPU téma? Mert ugyebár a legtöbb HD film, ami a kezeim közé kerül, az nagy bitrátájú .mkv, amit sajnos csak a MPC HC tud a DXVA-val gyorsítani (bár vmiért nekem nem jött össze amikor tegnap próbáltam). Akkor mégis milyen videókat gyorsítanak a videokártyák? Mert azt erősen kétlem, hogy az emberek többsége MPC HC-t használna DXVA-val...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
osztraksajt #50 üzenetére
A gondom az analóggal, hogy a videokártya jelét egyszer átalakítják analogra, ott már veszteség lép fel, majd ezt az analog jelet a TV újra digitalizálja, ami megint csak nem azt adja vissza, ami az eredeti jel volt. Még számtechboltos is be akarta magyarázni, hogy ne kössem be a monitoromat hdmi-n, mert nem lesz jobb. Persze jobb lett, főleg a színek mélysége.
Ezt itthon is próbáltam, van olyan centi vastag minőségi vga kábelem, szomszédba haveromnak is, szemmel láthatóan szebb színeket kaptunk hdmi-n, és ez így van rendjén. No meg néhány TV-nek felbontás problémája van vga bemeneten, nekem korábbi TV-m csak 1024*768-as jelet fogadott ott.footy: Hmm, pedig nem. Pl. kockásodós avit kódoltam át telefonra (formátum azonos, csak felbontást vettem le telefon natívjára, mert a számgépes avi már éppen a határ neki, amit lejátszik), de az kicsiben is ugyanúgy kockásodik, ami igen zavaró...
Jah és én sem tervezem meglévő hd anyagaimat átalakítani, ne nézzenek már madárnak. -
válasz
WilliamGhost #51 üzenetére
Jah, nagyon jó, most hirtelen mindenkinek ez kell. Tudod mit? Ha kifizeted a repülőutamat is az árán felül, én ingyen elhozom neked, a kajámat állom
-
WilliamGhost
tag
királysáááág!! egy ilyen nekem keeeeelll!!
végre valaki rájön mi kell a népnek! -
osztraksajt
őstag
Én érezhető minőségveszteséget nem láttam Dsub/hdmi esetén 720nál, de ez nagyban függ TV-től/kábeltől/netbooktól is, ebben igazad van.
Mindenkinek van igaza, belátom, hogy rengeteg embernek lenne megoldás egy FullHD képes netbook, én is szurkolok a mielőbbi előrelépés érdekében!
Ha ez meglesz akkor már látom, hogy a proci lesz kevés a játékokhoz, stb. de ettől megy előre a világ, hogy az embernek semmi nem elég.
Mindenkinek minél hamarabbi HD-t kívánok!
-
osztraksajt
őstag
Természetesen a konkrét termék nagyon jó, örülök a tendeciának, ki fog az alakulni. Csak arra akarok célozni, hogy ésszerű kompromisszumokkal elérhető egy ilyen gép funkcionalitása is, akár most Mo.-on is, hátha valakinek ötletet adok vele.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a HD 2-3 évben nem fog változni, elég nagy lépés volt a DVD-ről, most jön a profitrealizálás kb 3-5 évig. Még prototipus szintjén létenek nagyobb kijelzők, inkább most szerintem a kijelzőtechnológiára feküdtek rá, emberi szem felbontásából adódóan nagyobb felbontást csinálni felesleges. Persze ha a képméret nő...
Félreértés ne essék nem irigylem én a sávszélt senkitől, én ugyan koromnál fogva kimaradtam ennek örömeiből (akkor még iternet se nagyon volt mikor én tanúltam), csak arra akartam célozni, hogy nem minden esetben fenntartható mindenhol amit most sokan alapnak tekintenek a hozzászólások alapján. Nekem sincs nagy netem 4/0,25, de természetesen én is "etetem" a lejátszót valamivel...
A hd képesség fantasztikumát nem vitatom, nekem is van hozzá berendezésem. Meg persze 6 hangfal TrueHD erősítő ami ugyanúgy hozzátartozik a HD-hoz, és ugyancsak sokat hozzátesz az élményhez, nem csak a pixelesség a lényeg a netbook kijelzőjén.
Én is elég rendesen kütyümániás vagyok, bár az utóbbi években sokat csilapodtam (az asszony csilapított bevallom...
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
osztraksajt #43 üzenetére
Vedd figyelembe a HD ready tv tulajokat, az egy sima monitorhoz képes abszolút nem megfizethetetlen kategória, a WD te meg nagyon jó, de az ha magammal is viszem valahova, utazás alatt csak levélnehezék.
Analóg csatit meg már elég sok új tv-ről lehagynak (ami nem is baj), ráadásul láthatóan gyengébb képet kap vele az ember.Amúgy itt 20Mbit-es digi van, egyetlen probléma a vinyók szűkössége.
Szóval nem akarom 2-3 évig gyűjteni a filmeket, hogy majd egyszer megnézem őket. -
válasz
Hát, szép hosszú lett és van benne igazság is, de itt most egy termékről megy a beszélgetés. Nincs itt szó a WDTV-ről és egyebekről, amivel azért nem feltétlenül lehet összehasonlítani semmiféle netbookot. Másrészt hibás úgy gondolkodni, hogy a "sulisok", meg a 100 Mbit-es net. Ugyan, kérem. Én sem vagyok sulis, mégis le tudok szedni egy-egy 1080p filmet. A torrentről lehet vitázni, de minden torrentoldal úgy kezdődik, hogy arányt csinálni okosan is lehet, nem csak gyors nettel.
Persze, 720p-t egymagos atommal is le tudsz játszani, bár azért megnézném, egy nagyobb bitrárájú mit művelne a CPU kihasználtságával.
Erről nem is folyt vita, de ha 1080p-ről van szó, ahhoz meg édeskevés.
Szóval szerintem ez a HD hiszti fel van fújva elég rendesen, én meg kibírom azt a 2-3 évet, amíg úgyis felerősödik a netbook hardver arra a szintre, hogy simán tud lejátszani HD-t.
Hát... innen is lehet nézni, de ha abban a 2-3 évben minden fejlődik, köztük a HD is? Nem célra vezető így gondolkodni, mert ma ma van és holnap holnap lesz. Nyilván nem kell azért esztelenül bevásárolni, de azért csak jó valamire egy HD-re képes gép manapság is.
Korral jár a bölcsesség. Minden kütyü elmúlik, csak a minőségi cuccok meg az árukat
Ez régi okosság, de azt, hogy mi tartós épp az idő dönti el. Kinek-kinek, én sem hajszolom a csúcskategóriát és mindig az újat, nehogy félre érts, de itt most egy termékről és annak céljáról volt szó, semmi többről.
-
Peat;)
veterán
válasz
Egy 720p-s anyag elég hamar lejön, mivel sokaknak csak hd ready tv-je van és itt is ilyen kijelzőről van szó felesleges az 1080p még. Egyébként én a dvd-ről a 720p-re váltásnál nagyobb ugrást láttam mint amikor 720p-hez hasonlítottam az 1080-at. Ahhoz már kell egy bitang nagy méretű full hd tv.
Egy 720p-s film meg 7 giga. Nem a világ vége, de nem túl szép netről beszerezni, ezért kéne blu ray is. Amennyiben sorozat szerető valaki akkor egy rész 720p-ben egyáltalán nem vészes és mivel a hazai tv-k csak elvétve adják és dvd-n sem szerezhető be a nagyja még meg is érthető morálisan a dolog."Vagy lehet kompromisszumot kötni a netbookkal is, van E-sata HDMI fujitsu laptop 130 eFt bruttóért 15" kijelzővel, igaz nem tud öt órát csak kettőt és 3 kiló a súlya, de egy reális alternativa."
Sokan nem akarnak kompromisszumot kötni, egy 15" ös méretű noti olyan mint egy Hammer a Bmw minihez képest. Kinek az kinek amaz. Sokan nem is akarnak várni. De abban igazad van, hogy ha nem jönnek az ehhez hasonló netbookok akkor ökörség. Jövőre állítólag már olyan telefon jön ami viszi a 720p-t biztosan..csak akkor bejön a formátum, meg mit jászik le hogyan, meg hogy egy olyan telefon is lesz 150k. Egy év alatt szerintem meg elterjednek a netbookok ilyen változatai.
-
osztraksajt
őstag
Elöljáróban, nekem van HD lejátszóm, PCH-A110, fullHD TV-vel 94cm, úgyhogy tudom mi az a HD.
Azért látom sok sulis van itt, akik azt hiszik, hogy a 100mbit+ majd a való életben is ugyanúgy lesz mint a koleszban. Ennek ellenére a realitás (a digi netet leszámítva és azokat a mázlistákat akiknek van) az a helyzet, hogy ADSL 8/0,5 mbites csomagok vannak, ezen töltsetek/(de leginkább) seedeljetek HD-t havi 8 eFt-ért+villanyszámla. Jó lesz még az a 600MB divx-is majd.
Amúgy egy egymagos ATOM netbook is letud játszani 720-as HD-t, sima Dsub szinte minden TV-n van, azon is lehet HD-t nézni. Akinek meg van 200+ egy FullHD Tv-re, az tegye mellé a mondjuk a WDTV-t 30e-ért, vagy hálózatban a Popcornt 70-eFt-ért és mindjárt megvan oldva.
90e netbook + 30 WDTV, HD 120-ból, távirányítóval. Gondolom senki nem a netbook 120-160-as vinyóján tárolja a HD-ket amúgy sem.
Vagy lehet kompromisszumot kötni a netbookkal is, van E-sata HDMI fujitsu laptop 130 eFt bruttóért 15" kijelzővel, igaz nem tud öt órát csak kettőt és 3 kiló a súlya, de egy reális alternativa.
Szóval szerintem ez a HD hiszti fel van fújva elég rendesen, én meg kibírom azt a 2-3 évet, amíg úgyis felerősödik a netbook hardver arra a szintre, hogy simán tud lejátszani HD-t. Bár nekem felesleges, én rászántam a pénzt, már ha annyira fontos volt a HD.
3-4 éven belül a 15 eFt-os kínai dzsunka lejátszó is fog tudni HD-t lejátszani USB-ről E-sataról, Eternetről. Elég cska a DVD evolúvióra nézni, az első DVD-met 120-eFt-ért vettem (3 havi fizetésem volt, és nem tudott írott CD-t játszani) az utolsót 5 eFt-ért, és minden megírt feliratos DIVX-et korrektül vitt, volt közötte mindössze 6 év.
Korral jár a bölcsesség. Minden kütyü elmúlik, csak a minőségi cuccok meg az árukat , lásd a sztereó végfokomat most se tudnám olcsóbban megvenni mint annó, de például a TV-m már csak a felét éri mint 2 éve, és már a cserén gondolkodom.
-
wad
tag
Erre akkor DOS-t már nem is lehet rakni?
-
Peat;)
veterán
Az én msimben érződik, hogy a billentyűk olyan "lötyögősek", illetve annyira nincs tartása, hogy hajlik ha alá van támasztva elég rendesen akkor is (nem a házat tervezték el, minden gomb hajlik szinte ha erősen nyomom). De ez lenne a legkisebb gond, ahogy másfél éve is ez volt a legkisebb gond a noti kinézésénél, meg is vettem a mostanit a legalsó árkategóriából, megszoktam szeretem, azóta is hibátlan. Azóta viszont bejöttek a netbookok és a másfél éve bruttó 130-ért vett 13.3-as noti már csak egy röhejes kívánság lehet még egy msi féle márkától is manapság...ezért is örülök hogy itt van egy netbook amire azt mondom, hogy már megéri. Az igazi ugyanekkora súly, 13.3-as kijelző és blu-ray lenne, persze hdmi-vel, 150 környékén...
-
Mi a bajod a billentyűzettel? Én is észrevettem egyből, hogy tök Wind-es beütése van. Ugyanakkor én szeretek rajt gépelni. Még ha hülyén is hangzik, szerintem ideálisabb a mérete meg minden mint az asztalimnak. Lágyabban is járnak a billentyűk, kényelmesebb, legalábbis nekem.
-
Peat;)
veterán
A billentyűzet tiszta msi szerű, gondolom ugyanaz a beszállító. Sajnos az nem az igazi, egyébként küllemben is tökéletes, nem kell túlragozni, az ár az meg úgy 120k hogy a drága nvidiára épül és a drágább atommal, a drágább áron (mert nem intel chipel szerelik) a drágább kijelzővel. Ide lehetne mondani azt, hogy igen ám de noname. Én meg erre mondom azt hogy minden alkatrészt beszállítóktól vesznek meg. Ez is egy jó példa arra milyen brutális lenyúlás megy a mostani és főként a régebbi netbookoknál.
A kijelzőhöz meg annyit, hogy egy 720p és egy jobb divx (1,4 gigás mondjuk) közötti különbség az én 13,3" colos kijelzőmön is ordít. Nem mindegy hogy a fekete az fekete vagy pixeles szörnyűség. Én megkockáztatom hogy egy vga kijelzős telefonon is már látható a különbség...van értelme. Nekem és még sokan másoknak. Főleg azoknak akik pár filmet megtekintenek 720p vagy akár 1080p-ben. Onnantól kezdve divx felejtős.
A másik hogy ahogy én a mostanit, úgy ezt a netbookot is lehet médialejátszóként használni, lcd tv-hez. Én szoktam pl pedig csak vga csatis, hdmi-n meg királyság. Blu rayt egy netbookba még aztán tényleg időtálló sokrétegű gépezet, ha nem is notebook.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem személyeskedni akartam, bocsi.
Viszont: " 12"-on már lehet ölbe véve filmet nézni." - akkor miért ne nézzünk HD-t rajta?
"600MB-os xvid videót akkor szedtem le utoljára amikor még 512/64-es netem volt" - akkor tulképpen mit néznél meg egy ilyen szerkezeten? HD-t nem, sima xvidet nem, akkor mit?
-
P00By
nagyúr
Jó olcsó!
-
Móci
addikt
Na végre, jó kis masina lesz ez!
Árban sem rossz a többihez képest, bár lehetne olcsóbb is. Szerintem. -
dbius
veterán
Tetszik, végre valaki megtöri a hagyományt
Hivatalos forrásból biztos nem lesz itthon beszerezhető, de aki vágyik rá, az biztos, hogy EBAY-en megtalálja majd., szóval a beszerzés szerintem nem lehet akadály.
-
[GONOSZ ON]
De nem nem win 7 premium ready - a GMA500-zal ellentétben!
[GONOSZ OFF]
-
D.Orion
veterán
"Neked azt kellene belátni, hogy van élet a 600Mb-s kockásodós xvid videókon túl." Nem kéne "személyeskedni" és pláne nem ekkorákat mellélőni.
600MB-os xvid videót akkor szedtem le utoljára amikor még 512/64-es netem volt(4éve). Hogy miért folyik ki a szemem? Azért, mert egész egyszerűen nem bírom, ha egy 2-3"-os kijelzőn kell nézni valamit. Lehet akármilyen jó minőségű is a videó ha kicsi a kijelző. Az nem arra való. 12"-on már lehet ölbe véve filmet nézni.
-
Killing
addikt
Lassan eljutunk oda hogy jön a 4 magos atom.
Egyébként helyeslem az ötletet,de 3.0 Bluetooth modul belefért volna.Kellenek az újdonságok. -
phpmoli
tag
ez nem netbook. ez egy lassu es kicsi notebook.
-
footy
addikt
Uh elsőre nagyon ütős speckók vannak
Másodikra azért a súlyon, meg az áron lehet picit faragni,de az út mindenképpen helyes...A linkelt kép alapján a belseje kicsit ganéé
-
twollah
nagyúr
Csinos darab, csak az ara lehetne kevesebb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aztán mitől folyt ki a szemed? Ez olyan tipikus blama duma
Most már 4 este egymás után filmeztem mobilon, 1 óránál hosszabb filmet, aztán nem folyt sehová a szemem. Pedig szemüveges is vagyok. Utolsó dolog, ami basztatja a szemem, az a 75Hz alatti crt monitor.
Neked azt kellene belátni, hogy van élet a 600Mb-s kockásodós xvid videókon túl. Azért nem vettem eddig netbookot, mert a többsége a 945gse és analog videokimenettel számomra SEMMI értelmes dologra nem használható, böngészni telefonon is tudok...
-
devast
addikt
Izé... nem ettől fosott az intel? Szerintem ilyen cuccost egyik nagyobb gyártó sem mer bevállalni... Kinek adnák akkor el 200k+ pénzért az ulv core solo/duo -val szerelt szubnotikat? Elméletileg ilyent lehetne csinálni 15,4" és 17" méretekben is de oltári belső konkurenciát csinálna magának az intel
-
Devid_81
félisten
Végre egy maghasadt atommagvas noti, egy ilyen 101% , hogy kelleni fog majd...csak hozzánk is jöjjön belőle.
-
FRENK1988
veterán
Nah de kis hazánka mikor lehetne egyáltalán megkaparíntani?
-
D.Orion
veterán
Hát akkor ti vagytok az a kevesebb, mint 1% akik erre fogják használni a netbook-ukat.
Néztem már telón filmet, nekem speciel kifolyt a szemem egy 40perces sorozat után.(#20) stevve: Mobil htpc?
Van benne valami, de a 102-es plazma tv-d is mobil hozzá?
Én még mindig nem látom értelmét, max. tényleg olyan szinten, hogy otthon nem veszel htpc-t szórakozásra és netbook-ot munkára külön-külön, hanem összekapcsolod a kettőt. De sztem ez tényleg igen kis %-a a felhasználóknak. Van létjogosultsága, meggyőztetek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, ha egyszer összeszedem a lóvét netbookra, csakis HD lejátszásra képes példányt fogok beszerezni, és igen, használnám.
Ez a nem nézünk filmet, mert kicsi a kijelző, pont akkora baromság, hogy nem nézünk filmet a telefonon, mert kicsi a képernyő. Aki nézett már filmet telón, az tudja, hogy ott is ugyanolyan élvezhető.Ez a "netbook" meg tetszik, kinézete is okés, csak adják olcsón! Van rajta végre hdmi kimenet is, így meg tudok vele hajtani bármi normális tv-t, szal minden faja.
szerk: jah és esetleg az ionnal valamit játszani is lehet...
-
Borgi
aktív tag
hi
Hát ez igazás pofás ami a tudását illeti, egy ilyen nekem is kéne és az ára pedig erősen baráti a tudásához képest.
Pont benne van minden ami kell.üdv,
Borgi -
Atis707
tag
És 2 magos atom+ion lapot mikor lehet kapni itthon?...amúgy jó kis noti, bár sztem az ion (gforce 9400m) elbírna egy nagyobb kijelzőt is...de talán elindít valamit a gyártoknál!
-
D.Orion
veterán
Aranyos, csak egy igazi netbook-ba baromira nem kell az ION! Kétlem, hogy a netbook tulajon akárcsak 1% is HD filmet nézne a 10"-12"-os netbook-ján. A kétmagos atom még oké, mert az egymagos semmire sem elég. Inkább jönnének már tömegével azok a htpc alapot képező lapok amiken kétmagos Atom + ION van.
Mellesleg ez is egy olyan termék ami hozzánk sosem fog eljutni.
-
Chaser
legenda
Ez mindent összevetve nem drága. 2 magos atom, ion chippel, elvileg fullHD ready jószág
vinyó emberes benne, optikai meghajtó, 12"...ez subnoti vazze
csak valamivel kisebb teljesítménnyel, na de fogyasztásban is kisebb, ára szvsz teljesen korrekt, kérdés mennyi gart adnak rá.
-
LackoMester
addikt
egész jó választásnak tünik
....bár 600 dolcsit,azt kicsit sokallom(max.500 tartok reálisnak)
....
-
a világon elsőként kezdik meg egy olyan netbook forgalmazását, amelyet kétmagos Intel Atom 330-as processzorral és az NVIDIA Ionjával szereltek fel.
Valóban ideje volt... már csak a VIA Nano + ION combo várat magára
A 120 egy kétmagos Atom + ION-ért nem olyan sok, de ha azt vesszük, hogy nem mindenkinek kell 1080p, akkor ennél azért jobban kinéző és sokkal olcsóbb is vana piacon. A másik, ami kérdéses az a garancia. Hova szól és mennyi időre? Mert ha Kínába és 2 napra, akkor az nem üzlet.
-
venember83
nagyúr
Szóval a netbook az olcsó notebook. Aha. 600 dollárért.
-
bartucc
addikt
válasz
Macilaci457 #4 üzenetére
Dárga áron van mintha atomonként rakták volna össze....
-
CSorBA
őstag
Erről jut eszembe, mintha anno említettétek volna, hogy lesz Acer Aspire 751 teszt..
-
Psychonaut
veterán
Ez miért is netbook még mindig?
Lassan elérkezünk oda, hogy megjönnek a 22"-os netbookok... -
Harlek
tag
Ez meg már lassan subnotebook.
Optikai meghajtó nélküli verzió árára lennék még kíváncsi, bár mivel hozzánk nagy valószínűség szerint nem jön ilyen gép egyáltalán, inkább csak költői a kérdés.
-
Macilaci457
őstag
600 dollár.....
Kicsit olyan feelingem van ezektől az atomos cuccoktól, mint annó a Bluetooth-nál. Arra azt mondták, hogy milyen jó, mert integrálják, és nagyon olcsón legyártható, mindenben az lesz, és milyen jó lesz. Aztán megjelentek az első Bluetooth-os eszközök állati drágán. És most se mondanám, hogy mindenben van, max telefonban, és a felhasználók apró százaléka használja. Pl. a hűtőnkben sincs. Pedig ...
Ettől az atomos mizériától is azt várnám, hogy legyen olyan olcsó, hogy ha nem akarok rendes PC-re költeni, és elég ez is, akkor veszek egy ilyet. Erre drágább mint összerakni egy emberes konfigot.
Már rájöttem, hogy minél drágább valami, annál használhatatlanabb. -
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
De a belseje már biztos nem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Ez is olyan, mint a múltkori sárga kínai laptop.
Veri a nagy neveket ár/teljesítményben, de 0 marketing, szóval 0 darab esélyes.
ui.: 120k-ért jöhet ide is egy
-
YEEEEAAAAH!
Ez nagyon jó!
Eléggé thinkpad like a külseje!
MOD: 120k-ért bestbuy lenne 12" kijelzővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japán DosPara az első, aki új színt visz a netbookok világába a Prime Nite Cresion NA-val.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest