- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
"Neked azt kellene belátni, hogy van élet a 600Mb-s kockásodós xvid videókon túl." Nem kéne "személyeskedni" és pláne nem ekkorákat mellélőni.
600MB-os xvid videót akkor szedtem le utoljára amikor még 512/64-es netem volt(4éve). Hogy miért folyik ki a szemem? Azért, mert egész egyszerűen nem bírom, ha egy 2-3"-os kijelzőn kell nézni valamit. Lehet akármilyen jó minőségű is a videó ha kicsi a kijelző. Az nem arra való. 12"-on már lehet ölbe véve filmet nézni.
-
D.Orion
veterán
Hát akkor ti vagytok az a kevesebb, mint 1% akik erre fogják használni a netbook-ukat.
Néztem már telón filmet, nekem speciel kifolyt a szemem egy 40perces sorozat után.(#20) stevve: Mobil htpc?
Van benne valami, de a 102-es plazma tv-d is mobil hozzá?
Én még mindig nem látom értelmét, max. tényleg olyan szinten, hogy otthon nem veszel htpc-t szórakozásra és netbook-ot munkára külön-külön, hanem összekapcsolod a kettőt. De sztem ez tényleg igen kis %-a a felhasználóknak. Van létjogosultsága, meggyőztetek.
-
D.Orion
veterán
Aranyos, csak egy igazi netbook-ba baromira nem kell az ION! Kétlem, hogy a netbook tulajon akárcsak 1% is HD filmet nézne a 10"-12"-os netbook-ján. A kétmagos atom még oké, mert az egymagos semmire sem elég. Inkább jönnének már tömegével azok a htpc alapot képező lapok amiken kétmagos Atom + ION van.
Mellesleg ez is egy olyan termék ami hozzánk sosem fog eljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japán DosPara az első, aki új színt visz a netbookok világába a Prime Nite Cresion NA-val.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest