- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Talán túlságosan is evidens a kérdés, ezért nem tudom biztosan, hogyan van, de akkor hogy is van ez a HD-t támogató GPU téma? Mert ugyebár a legtöbb HD film, ami a kezeim közé kerül, az nagy bitrátájú .mkv, amit sajnos csak a MPC HC tud a DXVA-val gyorsítani (bár vmiért nekem nem jött össze amikor tegnap próbáltam). Akkor mégis milyen videókat gyorsítanak a videokártyák? Mert azt erősen kétlem, hogy az emberek többsége MPC HC-t használna DXVA-val...
-
osztraksajt
őstag
Természetesen a konkrét termék nagyon jó, örülök a tendeciának, ki fog az alakulni. Csak arra akarok célozni, hogy ésszerű kompromisszumokkal elérhető egy ilyen gép funkcionalitása is, akár most Mo.-on is, hátha valakinek ötletet adok vele.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a HD 2-3 évben nem fog változni, elég nagy lépés volt a DVD-ről, most jön a profitrealizálás kb 3-5 évig. Még prototipus szintjén létenek nagyobb kijelzők, inkább most szerintem a kijelzőtechnológiára feküdtek rá, emberi szem felbontásából adódóan nagyobb felbontást csinálni felesleges. Persze ha a képméret nő...
Félreértés ne essék nem irigylem én a sávszélt senkitől, én ugyan koromnál fogva kimaradtam ennek örömeiből (akkor még iternet se nagyon volt mikor én tanúltam), csak arra akartam célozni, hogy nem minden esetben fenntartható mindenhol amit most sokan alapnak tekintenek a hozzászólások alapján. Nekem sincs nagy netem 4/0,25, de természetesen én is "etetem" a lejátszót valamivel...
A hd képesség fantasztikumát nem vitatom, nekem is van hozzá berendezésem. Meg persze 6 hangfal TrueHD erősítő ami ugyanúgy hozzátartozik a HD-hoz, és ugyancsak sokat hozzátesz az élményhez, nem csak a pixelesség a lényeg a netbook kijelzőjén.
Én is elég rendesen kütyümániás vagyok, bár az utóbbi években sokat csilapodtam (az asszony csilapított bevallom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japán DosPara az első, aki új színt visz a netbookok világába a Prime Nite Cresion NA-val.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest